Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

80 le başladım 63 kiloyum ...

2 ayda 17 kilo verdim yani hedefimden 7 kilo eksik ..
şimdi kalan kilolarımı veriyorum.

tebrik ederim.. 2 ayda 17 kilo harika. doğum kilolarımıydı acaba?.. ben zamanında çok fazla spor dyet yapmama rağmen 2 ayda ancak 12 kilo verebilmiştim..sırrın falan varsa söylersen süper olur ya ben de bugün itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım:)

Son düzenleme:

teşekkürler canım..
hem doğum kilolarım hemde doğumdan sonra bazı rahatsızlıklarım oldu yatmak zorunda kaldım birkaç ay bu yüzden yani yerleşmemiş kilolardı hepsi hem ondan hemde benim metabolizmam biraz hızlı çalışıyor..

diyet+hergün 2saat spor ve bol bol yeşil çay içtim tabi birde su..
akşam 7den sonra hiçbirşey yemedim ..
birde son zaman yani 1aydan sonra bir hapa başladım oda hızlandırdı kilo vermemi ama adını paylaşmam nekadar doğru bilmiyorum istersen özelden yazabilirm
böyle haplar herkeste aynı etkiyi vermiyor ve tabi diyet spor olmadan hiçbir işe yaramıyor ...

anladım canm..benim kilolarım da yeni yani 1 yıllık henüz yerleşmemişlerdir dimi:)) evlilik sonrası sendromu diyelim benmkine:) 23 yaşındayım ben de 72 kiloyum şubat ayından itibaren çok diyete başlama teşebbüsüm oldu ama hep yarıda bıraktım malesef ama bu sefer kararlıyım 2 ayım var önümde ağustosta tatile gidceğiz ve 15 kilo vermek istiyorum umarım olur ben de paylaşırım burada menülerimi bi sakıncası yoksa tabi:) hap kullanmak istemiyorum canm ya doğal yollardan zayıflamak en iyisi bence.. inşallah mutlu sona ulaşırız hoş senin çok az kalmış maşallah:)

Son düzenleme:

tebrikler nasıl başarmışsın valla agzım açık kaldı gün içinde yediklerini yeşil çay hangisi kaçtane içtin su ne kadar içtin yardımcı olursan sevinirim

ilacın adını banada mesaj atarmısın

yerleşmemiştir canım ya 1sene nedir ki :)

birbirimize destek olursak başarırız
sen hergün listeni yaz bende yazarım ben spora ara vermek zorunda kaldım şimdi hergün lesliyle 5 mil yapmak zorundayım ama üşeniyorum bu yüzden paylaşımlar olursa belki benim üşengeçliğimde ortadan kalkar ...
hap meselesine gelince kesinlikle haklısın ama işte insan verdimi veresi geliyor hızlandırmak içinde böyle yollara başvuruyor işte

tamam yazarım ben menülerimi yağtığım sporları:) hap gecici kilo kaybı sağlıyor canm ya kullanma bence...

allmost tebrik ederim çok güzel vermişsin ben bir türlü başlayamıyorum başlayıncada sonunu getiremiyorum bende 1 ayda58 insem süper olurdu ama bu boğazla zor

ozaman bugünkü menümü yazayım hemen..

sabah
1 bardak limonlu ılık su
2 küp şeker büyüklüğünde yağlı beyaz peynir(peynirin yağından birşey olacağını sanmıyorum:))
2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı kadar lor peyniri
1 domates, 1 salatalı,bol limonlu maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa yeşil çay

ara
3 tane çilek
1 kupa yeşil çay

öğlen
1 kase mercimek çorbası

ara
1 elma

akşam(18.00)
bir küçük tabak çok az yağla yapılmış mantarlı tavuk sote
3 yemek kaşığı yoğurt

(toplamda 3 kupa yeşil çay ve şuana kadar 2.5 litre su yatana kadar 3.5 olur)

sporar: henüz ilk günüm olduğu için çok fazla yapamadım
yarım saat tempolu yürüyüş ve evde yarım
saat oryantal dans:)

Son düzenleme:

aşkolsun bana yardım etmiyosun ben hep şişkomu kalcam böyle ilaç bildik bi isimmi

tebrikler nasıl başarmışsın valla agzım açık kaldı gün içinde yediklerini yeşil çay hangisi kaçtane içtin su ne kadar içtin yardımcı olursan sevinirim

gün içerisinde yediklerimi eski sayfalarda görebilirsin canım
yeşil çayda çaykur bergamutlu içiyorum günde 3 kupa... 3 litre su...
sormak istediklerine cevap veririm tabii...

allmost tebrik ederim çok güzel vermişsin ben bir türlü başlayamıyorum başlayıncada sonunu getiremiyorum bende 1 ayda58 insem süper olurdu ama bu boğazla zor

teşekkürler canım
sıkmadan kendini yavaş yavaş başla nasılsa çok bi fazlalığın yok ne güzel

süper menü hergün aynen böyle devam edersen vermemen imkansız canım...

teşekkürler canım inşallah sende verirsin
özel olmazsa nasıl bir teknik uyguladığını öğrenebilir miyim ?

Ben diyetsiz kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu açlık tokluk sinyallerimi dinliyorum. acıkınca doyana kadar yiyorum.. bu yüzden diyetteki gibi yiyeceklere saldırma olmuyo. diyetsiz kalıcı zayıflıyorum diye bi başlık açtım canım orda daha ayrıntılı yazdım..

teşekkürler canım şimdi okuyorum başlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…