Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

slm bitanem seni çok iyi anlıyorum,aynı durumdayım birlikte zayıflayalım.sabah görüşürüz.

selam file76 hoşgeldin sende katıl bana o zaman hadi

dün akşam yediklerimi yazayım hemen ;

4-5 adet sarma
1mercimek köfte
1domates

bol bol su içtim yine ..

sabah kahvaltısı

1 adet kepekli tost
1 bardak süt

4 bardak su

şimdilik bu kadar

Slm gerçek anlamda bu gün başladım 90 kiloyla 1 hafta sonra tartıya çıkçam.[çarşam sabahı] sabah 1domates,salatalık,bol maydonozlu salata yaptım yedim,sonra bir kase yogurt yedim. Uyanınca ilk iş sirkeli bir bardak su içtim.yarım saat koşu bandında yürüdüm.

Bol su içiyorum,öğlen makarna suda haşladım az tuz,bol acılı,bir domates yedim. Benim doğum günümde 2 haziran.

Geldim canım ancak girebildim
evde koşu bandı olması çok iyi
ben spor salonuna gidiyorum mecburen ...

bugün yediklerimi yazayım unutmadan ;
öğlen
havuç salata 1 dilim kepek ekmeği

akşam
ıspanak yoğurt
bol bol su ...

bugün spor yapamadım maalesef ..

inşallah beraber veririz canım.

Bugün hava öyle güzelki insanın içi kıpır kıpır oluyor evet ben güneşi çok özlemişim ...
file nerdesin arkadaşım bi buluşamadık ben geliyorum sen gidiyorsun sen gidiyorsun ben geliyorum
neyse ben bugün fazla uyumuşum o sebepten sabah kahvaltısını es geçmek durumunda kaldım

öğlen
köfte ızgara
2kaşık patates püresi
bir bardak ayran

bol su yeşil çay ...

Son düzenleme:
benimde dogum gunum 13 nisanda suan 6.gunum ve diyetteyim 3 kilom gitti ama daha var 10 kilo kadar 13 nisana kadar bende ideal kiloma ulasmak istiyorum bende yeniden dogmak istiyorum insallah herkes istedigi kolosuna kavusr:79:

geldim ama sen yoksun bu sefer, bende tam gaz devam ediyorum.elma yemeyi seviyorsanız tavsiye ederim tok tutuyor.vazgeçmek yok.

Kızlar süper gidiyorsunuz takipcinizim başaracaz bu ısı hep beraber allahın ıznıyle

bu gün ikinci günüm hiç kaçamak yapmadım,evet bu sefer başaracam akşamları sadece elma ve suyla geçiriyorum.

sabah yarım saat yürüdüm koşu bandında ,şimdide gidip yarım saat yürüyecem daha fazla yapmak istiyorum ama yapamıyorum.

bende doğum gününde zayıf olcam ve bide haziranda arkadaşımın düğünde zayıf olacam.:92:

günaydın koca bardak sirkeli ballı suyumu içtim gidip sporumu yapayım,tekrar gelirim.kızlar suyu soğukmu ılıkmı nasıl içeçeyime kara veremedim,herkes bir şey diyor.

Günaydın kızlaaar !!
filecim süpersin aynen devam benimde bugün 6.günüm
sabah
Haşlanmış yumurta
1dilim kepek
az peynir
ve bol su ...

edacım merhaba sende hoşgeldin çok iyi gidiyorsun hiç bozma bende yarın tartıya çıkacağım çok merak ediyorum kaç kilo verdim tam bir hafta olacak yarın 80 le başladım bakalım ne çıkacağım ..

kızlar buradan bildiklerimizi paylaşalım diyete ek olarak uyguladığımız yöntemleri mesela...
ve bu motivasyonu hiç kaybetmeyelim..

filecim ılık içmek daha iyi diye biliyorum...

birde diyette yemek kadar uykuda çok önemli unutmayalım uykumuzu iyi almalıyız ..

oğlum bu gün erken uyandırdı ,8de uyandım.sirkeli suyumu içtim,3kaşık yoğurda bir tatlı kaşığı pul bibir atıp yedim,iki bardak daha su içtim,yarım maydonoz satalık dometesle salata yaptım yanında yeşil çayla ve sabah sporum şimdilik bu kadar.

hava o kadar güzeldiki çıktım tempolu 40 dakka yürüdüm,yarım saatte evde yaptım.öğlen yemeyim gine haşlanmış makarnaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…