Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

Ne kadar da olsa gıdenın su oldugunu bılsende tartıdakı o degısım ınsanı havaya sokuyor.Tebrikler cnm inş ıstedıgın tarıhte ıstedıgın kıloda olursun.Hepimiz oluruz ıns...

Ne kadar da olsa gıdenın su oldugunu bılsende tartıdakı o degısım ınsanı havaya sokuyor.Tebrikler cnm inş ıstedıgın tarıhte ıstedıgın kıloda olursun.Hepimiz oluruz ıns...

inşallah canım bu motivasyonu hiç kaybetmeyelim veririz ben inanıyorum...

allmost tebrik ederim maşallah inşallah böyle devam edersin vermeye.. bende yavaştan gaza geliyorum galiba sayenizde.. file senin kaçıncı günün diyette...

hava çok güzel birazda dışarda yürüyüş yapıp geleyim,ilk defa üçünçü günüm geçti ve ben diyeti bozmadım.

Teşekkür ederim madam curie..

file son iki gündür spor salonuna gidemiyorum pzt yeniden başlayacağım
..

Selaaamlar

hemen sabah menümü yazıyorum

1çavdarlı tost
yarım kase buğdaylı çorba
1 hurma

şimdilik bu kadar..

kısaca bir açıklama yapmak istiyorum

ilk olarak cuma zayıflama yarışmasına katıldım 13.takımdayım..
pzt spor salonuna yeniden başlıyorum günde iki saat aletli spor
ve son olarak diva arkadaşımızın günlüğünde dikkatimi çeken ölçü yarışmasına katılmak istiyorum şimdi formu gezip bulacağım onuda..
böylece vücudumu sağlam çalıştırmış olacağım
vermek istediğim kilo çok olunca bunları yapmak şart diye düşündüm...

birde çikolata krizine girdiğinizde bir hurma çok işe yarıyor bizzat denendi

Canım kahvaltın süper.Diğer programlarında harika ancak bölgesel incelme yarışmasına arar vermişler canım Ben küçük bir ekip halinde vücut hatlarını kusursuzlaştırmaya yönelik bir yarışma yapalım diye anket topici açtım ama katılım az malesef

sağol canım ..

ben ankete de yazmıştım
diyet bölümüne yazmayı denesen çok daha fazla talep olur diğer bölümlere girmeden burayı sık kullananlar çok fazla.. üstelik 8 yada 9 kişi oluyoruz bir topic açıp başlasak katılım fazlalaşır ki fazlalaşmasa bile biz bize yeteriz yeterki bir plan program içinde yapalım ama eminim biz başlarsak çoğalırız

beni yalnızmı bırakıyorsun?

selam canım ...
hayır tabii ki kilolarım gidene kadar buradayım beraber vereceğiz ben size faydası olur diye paylaşıyorum

month ballı elma sirkesini tavsiye ederim

sağol cnm içicem şimdi sabahları aç karnına yeşilçay içiyorum günde 3 fincan ekmek güne bazen 2 dilim bazen 1 dilim oluyo bu sabah kahvaltı yapmadım canım istemedi sadece yeşil çay içtim 1 haftada 2 kilo verdim bu şekilde 6dan sonra birsey yemedim sadece gece k bar yedim bazen

Son düzenleme:
Canım incelme topicini açtım.(Spor kısmında açıldı çünkü diyet kısmının admini oraya daha uygun buldu)Diğer kızlar katılmak isterseniz.Egzersizler forumunu bulun.İncelme takımı karşınıza çıkacak.

diva nereye gitsem karşıma çıkyorsun

bu gün canım çok sıkkın babam tır şöförü yolda fenalaşmış şu anda batmanda hastaneye yatırmışlar,kimse yok yanında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…