Ne kadar da olsa gıdenın su oldugunu bılsende tartıdakı o degısım ınsanı havaya sokuyor.Tebrikler cnm inş ıstedıgın tarıhte ıstedıgın kıloda olursun.Hepimiz oluruz ıns...
allmost tebrik ederim maşallah inşallah böyle devam edersin vermeye.. bende yavaştan gaza geliyorum galiba sayenizde.. file senin kaçıncı günün diyette...
Üstünede bol limonlu su iyi gider..hava çok güzel birazda dışarda yürüyüş yapıp geleyim,ilk defa üçünçü günüm geçti ve ben diyeti bozmadım.
Selaaamlar
hemen sabah menümü yazıyorum
1çavdarlı tost
yarım kase buğdaylı çorba
1 hurma
şimdilik bu kadar..
kısaca bir açıklama yapmak istiyorum
ilk olarak cuma zayıflama yarışmasına katıldım 13.takımdayım..
pzt spor salonuna yeniden başlıyorum günde iki saat aletli spor
ve son olarak diva arkadaşımızın günlüğünde dikkatimi çeken ölçü yarışmasına katılmak istiyorum şimdi formu gezip bulacağım onuda..
böylece vücudumu sağlam çalıştırmış olacağım
vermek istediğim kilo çok olunca bunları yapmak şart diye düşündüm...
birde çikolata krizine girdiğinizde bir hurma çok işe yarıyor bizzat denendi
Canım kahvaltın süper.Diğer programlarında harika ancak bölgesel incelme yarışmasına arar vermişler canımBen küçük bir ekip halinde vücut hatlarını kusursuzlaştırmaya yönelik bir yarışma yapalım diye anket topici açtım ama katılım az malesef
[ı]selaaamlar
hemen sabah menümü yazıyorum
1çavdarlı tost
yarım kase buğdaylı çorba
1 hurma
şimdilik bu kadar..
Kısaca bir açıklama yapmak istiyorum
ilk olarak cuma zayıflama yarışmasına katıldım 13.takımdayım..
Pzt spor salonuna yeniden başlıyorum günde iki saat aletli spor
ve son olarak diva arkadaşımızın günlüğünde dikkatimi çeken ölçü yarışmasına katılmak istiyorum şimdi formu gezip bulacağım onuda..
Böylece vücudumu sağlam çalıştırmış olacağım
vermek istediğim kilo çok olunca bunları yapmak şart diye düşündüm...
Birde çikolata krizine girdiğinizde bir hurma çok işe yarıyor bizzat denendi[/ı]
month ballı elma sirkesini tavsiye ederim
Canım incelme topicini açtım.(Spor kısmında açıldı çünkü diyet kısmının admini oraya daha uygun buldu)Diğer kızlar katılmak isterseniz.Egzersizler forumunu bulun.İncelme takımı karşınıza çıkacak.
tşk karadım buldum seni 13. Takımda,buraya gelmeseydin orda yazacaktım sana.[ı]selam canım ...
Hayır tabii ki kilolarım gidene kadar buradayım beraber vereceğiz ben size faydası olur diye paylaşıyorum[/ı]
diva nereye gitsem karşıma çıkyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?