Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

merhaba.. topiğin adı dikkatimi çekti çünkü bende doğumgünüme kadar 55 olmak istiyorum. şuan 69-70 arasındayım.. almost benimde doğumgünüm 27 mayıs inşallah istediğimiz kilolara kavuşuruz o güne kadar..ama ben spor yapmaya vakit bulamıyorum. boğazımıda tutabildiğim söylenemez. bu aralar yavaş yemeye çalışıyorum ve yeşil çay tabi şekersiz.. herkese bol şans.. sakın diyeti bozmayın.

inşallah bu sefer olacaaaaaaaaaaaaaaaaaak,biz başlayalım arkası gelir.nerdeyse 3 yıl oldu doğum yapalı hep yaptım bozdum ,ilk defa bu kadar azimliyim.

hoşgeldin madam curıe süper ya sende katıl bize hadı 27mayısa kadar beraber zayıflayalım. fılecım ben sık giremiyorum o sebeple sık yazamıyorum sonuna kadar devam..

ben bu gün uçtum ya akşamda yaptım yarım saatlik yürüşümü,götürdüm üç litre suyumu.

slm kızlar benide alın aranıza benimde 14 kilo vermem lazım 4 kilosu gitti bende oğluma doğum günü yapıcam ilk doğum günü 20 haziran hersey çok güzel olmasını istiyorum bende zayıflayıp şık olmak istiyorum insallah ozamana kadar 14 kilo veririm benimde motive edilmeye ihtiyacım var ben çok yavas kilo veriyorum nasıl hızlandırıcam ki yaaa...günde 3 bardak yesil çay içiyorum bol su tabi

14 kilo ne ki hemde hazirana kadar bak biz 24 kilo vermeye çalışıyoruz.

günaydın herkese ballı sirke suyumu elmamıyedim vesabah sporumu yaptım

Günaydın filecim bende sabah kalktım tabi hemen tartıya koştum sonuç güzeldi 5 kilo gitmiş diyetimin ilk haftası olduğu için fazla vereceğimi biliyordum ama bu kadarını tahmin edemezdim biraz fazla yüklendim sanırım ..
sonuçtan çook memnunum böyle devam edersem istediğim kiloya istediğim sürede yaklaşabileceğim..
dün menümü yazmayı unutmuştum sanırım
öğlen
cevizli tavuk salata
ara
elma

akşam
bir dilim kepek
kabak sote ..

bugün henüz daha birşey yemedim
aslında sonuç beni öyle motive ettiki harika hissediyorum...

Son düzenleme:
Helal olsun sana Hepimizi şaşırtıcaksın inşallah çok sevindim adına yemin ederim helal olsun canımm

Çok teşekkürler kızlar ilk hafta fazla vereceğimi biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum 3kilo hedefimdi üstelik reglim şiş her yanım çok mutlu oldum ...
benim metabolizmam hızlı çalışıyor bunu bildiğim halde neden 80 olana kadar bekledim bilmiyorum...
ama zararın neresinden dönersen kardır ..
umarım haftaya 3kilo verebilirim
hepimiz veririz inşallah...

Son düzenleme:
benim kahkaltı tapıyorum menü aynı dometes salatalık maydonoz,yeşil çay

bu yaşıma geldim haftada 5 kilo vereni görmedim.bu arada 33 yaşındayım.moralini bozmak istemem ama giden kiloların bir kısmı su.

Moralimi bozmazsın canım çünkü ilk hafta olduğu için su ve ödem attığımı biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…