Kişisel Bakım Ürünleri almak istediğim ürün hakknda bilgi arkadaşlar resimli

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
slm arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açıyorum ben el masaj aleti almak istiyorumda eşim için çok yoruluyor belki faydası olur diye 1 kaç rsim ekleyeceğim bu tarz ürünler kullanan varmı yada bilgisi olan yorgunluğa faydası olurmu birde ses çıkartıyormu birkaç ürünün ses çıkarttığı duydum ses rahatsızlık verir haliyle sessiz olanlardan istiyorm internetten alacağım uygun bişey önerisi olan varsa marka olarak çok sevinirim

Eklentiler

• $1330_buyuk.webp
    $1330_buyuk.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $1330_buyuk_1.webp
    $1330_buyuk_1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 123
  • $Masaj Aleti Çift Başlıklı Ultra Güçlü Dev 049 3.webp
    $Masaj Aleti Çift Başlıklı Ultra Güçlü Dev 049 3.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $Spor_2468704.webp
    $Spor_2468704.webp
    3 KB · Görüntüleme: 97
Ablam bana vermişti masaj aleti.
Ben ve eşim arada kullanıyorduk.hatta ben yorulduğum zaman ayağımın altına uyguluyordum.
Evet faydası var,eşim işten yorgun veya bir yeri ağrıdığında o bölgeye uyguladığımızda rahatlattığını söylüyordu.

Alacağınız masaj aleti iyice araştırıp hatta internet üzerinden kullanma klavuzunu dahi okuyun.

Ablam bana vermişti masaj aleti.
Ben ve eşim arada kullanıyorduk.hatta ben yorulduğum zaman ayağımın altına uyguluyordum.
Evet faydası var,eşim işten yorgun veya bir yeri ağrıdığında o bölgeye uyguladığımızda rahatlattığını söylüyordu.

Alacağınız masaj aleti iyice araştırıp hatta internet üzerinden kullanma klavuzunu dahi okuyun.

sizin kullandığınız markanın ismi nedir acaba teşkkr cevabın için internette ürün detayları yazıyor ama pek ayrıntı yok sizikisi seslimiydi peki birde pillimi şarjlımı

sizin kullandığınız markanın ismi nedir acaba teşkkr cevabın için internette ürün detayları yazıyor ama pek ayrıntı yok sizikisi seslimiydi peki birde pillimi şarjlımı

Marka aklımda değil büyük ihtimalle arnicaydı.
geçen yıl anneme bırakmıştım,bacakları ağrıyordu.

Benim kullandığım elektrikliydi,sesliydi ama çok az sesi çıkıyordu.
Benim kullandığımın beş tane özel başlığı vardı.

Boyun,bacak,kan dolaşımı için ayrı,ayrı başlığı vardı.

Marka aklımda değil büyük ihtimalle arnicaydı.
geçen yıl anneme bırakmıştım,bacakları ağrıyordu.

Benim kullandığım elektrikliydi,sesliydi ama çok az sesi çıkıyordu.
Benim kullandığımın beş tane özel başlığı vardı.

Boyun,bacak,kan dolaşımı için ayrı,ayrı başlığı vardı.

teşkkr edrm en iyisi görerek almak galiba evkurda falan vardı ben internetten güvenemdm pek

Back
X