- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Maaşımın nerdeyse tamamı 9 ay gidecek krediye ama biriktireyim derken de yol bıktırıcı olacak iş rahat ama yol eziyet yürüme mesafesi bile var 2 arabadan ininceValla canina yazik, yemeyenin malinida yiyolar..al ehliyetini arabani bin
Olsun hic birsey harcamak istemiosan isten cik:) ne yol parasi derdin olur ne de yol derdin..9 ay yollarda surunme imkanin varsa..Maaşımın nerdeyse tamamı 9 ay gidecek krediye ama biriktireyim derken de yol bıktırıcı olacak iş rahat ama yol eziyet yürüme mesafesi bile var 2 arabadan inince
Binliranın üzerinde olacak ödemeleri aylık 10bin civarı çekmeyi düşünüyorumHer ay mı 500? Kaç çekeceksiniz ki?
Yani 500 lira toplam faizi onun için ertelemektense rahat etmek en guzeliOlsun hic birsey harcamak istemiosan isten cik:) ne yol parasi derdin olur ne de yol derdin..9 ay yollarda surunme imkanin varsa..
Pardon soruyu anlamamışım yok toplam faizi 500 tl civarı çünkü kısa vadeli çekecegimHer ay mı 500? Kaç çekeceksiniz ki?
İşte özel sektör olunca başka borçlarda olunca gözüm korkuyor sanırım çünkü alırsam benim maaşla ancak ödenecek yol paramı alıyorum onun masrafı olmayacak zatenvalla bana mantıklı geldi alman eksiler fazla çünkü şu durumun
Vadeyi biraz uzatın. Elinizde para kaldın biraz.Pardon soruyu anlamamışım yok toplam faizi 500 tl civarı çünkü kısa vadeli çekecegim
Şöyle ki yine belli borçlar bitiyor şubatta artıya geçiyor eşimin maaşından zaten kalacak tüm giderleri çıkınca .Vadeyi biraz uzatın. Elinizde para kaldın biraz.
Maaşınızı bilmiyorum ama Zaten vadeye vereceğiniz faiz çok büyük miktar değil
Tek kapılı araba spor araçtır. Kendi kulvarında alıcısı olduğundan fiyat farkı çok büyük değildir yani.Bu arada tek kapalı aracı olan var mı çocuk yok henüz insanlar duyunca direk aile arabası al boşver tek kapılıyı diyorlar ama arada ciddi fark var yaşı daha genç en basitinden fiyatları daha uygun tek kağalı olunca aile arabası olarak algılanmıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?