Almalimiyim lutfen akil verin

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana

Teyzenizin kayınvalidesi, çocuğun halası falan yoksa sizi de yormayacaksa neden olmasın? Eşinizde destek oluyormuş.
Esinin tarafi ilgilrnmiyot kavgaliydilar
Trklif etmisler brn ugrasmam demis
Daha once bakmistim zarari yok
Bende almak istiyorum acikcasesimde alalim diyor

elinizden geliyorsa neden olmasın ki Rabbim kimseyı çaresız bırakmasın... sıze neşe olur hem ınsan Allah rızası için bakar ...
Benimde canim sıkılıyor hem
Dedim banada arkadas olur
Sakin sessiz bi cocuk
Yedir icir oynat uyut
Almak istiyoruz bi danisayim dedim

Sizi yormayacaksa olabilir ama lütfen minik yavruyu kırmayacaksanız alın yanınıza çok narindir şimdi belki de daha narin olacak

Çocuk sorumluluğu almak zordur ama teyzenizde keyfi bırakmıyor. Ben olsam çocuğu yanıma alırdım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, babaannesine de vicdan versin.
Istemiyorum ugrasamam demis
Hadi alfi bakti diyelim
Kim bilir nasil bakacak
Annesinin akli orda kalacak benim orda kalacak
Iyilesme iyilesemez o psikolojide zaten
Insallah alacagiz bizde

Al tabi... Sevabi eminim büyüktür, ortada kalmasin yazik...

Allah ayirmasin anne ogulu inşallah. . Tez zamanda iyilessin teyzeniz...

Allah kimseyi çaresi bırakmasın..kimseyi ele avuca düşürmesin ,ne güzel bir şey yapacaksınız..Allah kolaylıklar versin.

esın destek oluyormus sana, tereddut etme bence. Rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın ama mecbur kalınca elınden gelıyorsa yapmalı ınsan. Sorumluluk ıster cok ama Allah ım kolaylaştırır zaten senın de ısını

Allah teyzenize şifa versin inşallah iyileşip gelsin.
Ben de alırdım sanırım.
Eşiniz de gönülüymüş, zor bir çocuk da değilse alın.

Istemiyorum ugrasamam demis
Hadi alfi bakti diyelim
Kim bilir nasil bakacak
Annesinin akli orda kalacak benim orda kalacak
Iyilesme iyilesemez o psikolojide zaten
Insallah alacagiz bizde

Eşinizi ve sizi güzel yüreğinizden ötürü tebrik ediyorum. Rabbim en kısa sürede teyzenize şifa versin. Sizinde yavrunuzu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Yani torunu için uğraşamam ben diyen babaanneye
yazıklar olsun.
Ben bakabilirim diyorsan lütfen al.

Back
X