LUTFEN BAKIN BANA AKIL VERIN

İlginçmiş, yapacağınız birsey yok, araya mesafe koyup eşinize bu şekilde destek olacaksınız. Siz mutluysaniz, ailende eşinize saygı duymak zorunda. Benimle konuşup kocama surat sallıcak insanlarla eşimi bir araya getirmezdim ben.
bende oyle dusunuyorum bir araya getirmemek icin ugrasicm ama soyle bisede var esim kendisi kalabalık ailede buyudugu icin bir arada olamyi sever bu seferde hadi ablanlara gidelim napiyolar bi bakalim dicek 1 gitmem dicem 2 3 4 gitmyelim bahane uydurcam bu sefer sorcak hayırdır noluyo die o zama ablam seni istemiyo bu yuzden gitmiyoruz diemicem 😣

Kocası ve kendısı efendi sessizler. Ablası ve konu sahıbı aynı İlcede yasıyorlar
Babası sakın kusmeyın dedıgı ıcın ablasının turlu gereksiz trıbıne katlanıyor.
Kocası da efendi sessiz adam.
Kızına cok düşünmüş kocası.
Kızıyla cok yakından ilgileniyor pesınde dolanıyor dıye zarar gelmemesi ıcın, ablası gıcık oluyormuş. Kızıcak bıseyler kendı bulup kocasını da dolduruyormus.
Konu sahıbının kocasına trip atıp kotu davranıyorlarmıs.
Konu sahıbı artık dayanamıyormus bu haksızlığa.
Babası da nolursa olsun kusmeyeceksın diyormus, gelip dovebılrmıs babası konu sahibini sert bir adammıs korkuyor konu sahıbı
Kocası ve kendısı de haksızlığa ugruyor
Napayım demis.
Bende ablanla enıstenle gorusme dedım😂😂😂
Üşenmeden yazmış tebrik ederim saygılar :KK52:

Kocası ve kendısı efendi sessizler. Ablası ve konu sahıbı aynı İlcede yasıyorlar
Kızına cok düşkünmüş kocası.
Kızıyla cok yakından ilgileniyor pesınde dolanıyor dıye zarar gelmemesi ıcın, ablası gıcık oluyormuş. Kızıcak bıseyler kendı bulup kocasını da dolduruyormus.
Babası da nolursa olsun kusmeyeceksın diyormus, gelip dovebılrmıs babası konu sahibini sert bir adammıs korkuyor konu sahıbı
Napayım demis.
tesekkuler valaha cok guzel ozetlemissiniz cok dogru 😣

Kızına cok düşünmüş kocası.
Napayım demis.
Yakın akraba da olsa haksızsa ve ailesine zarar veriyorsa bence de görüşmemeli.
Artık belli bir yaştan sonra veya evli ise babası kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karar veremez.
Pasiflikten çıksın ve evliliğine odaklansın.

Yakın akraba da olsa haksızsa ve ailesine zarar veriyorsa bence de görüşmemeli.
Artık belli bir yaştan sonra veya evli ise babası kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karar veremez.
Pasiflikten çıksın ve evliliğine odaklansın.
Bı de gelip babasının dovmesınden korkuyor?

bende oyle dusunuyorum bir araya getirmemek icin ugrasicm ama soyle bisede var esim kendisi kalabalık ailede buyudugu icin bir arada olamyi sever bu seferde hadi ablanlara gidelim napiyolar bi bakalim dicek 1 gitmem dicem 2 3 4 gitmyelim bahane uydurcam bu sefer sorcak hayırdır noluyo die o zama ablam seni istemiyo bu yuzden gitmiyoruz diemicem 😣
Çok içli dışlı olduk araya biraz mesafe koymayı istiyorum diyip kesip atacaksın.

Kızına cok düşkünmüş kocası.
Kızıyla cok yakından ilgileniyor pesınde dolanıyor dıye zarar gelmemesi ıcın, ablası gıcık oluyormuş. Kızıcak bıseyler bulup kocasını da dolduruyormus.
Napayım demis.
Allah razi olsun :KK15:
Sabrinada masallah 🧿

Babasının gelip dovmesınden korktuğunu gorunce yazayım dedim, emınım herkesın diyecek bıseyı var.
Evlı barklı ınsan babası ablasıyla kusunce gelıp dovecegınden korkuyor.
Evli barklı insan nereye gelip dövüyor bende ablası ve eniştesiyle uzak durması görüşündeyim babası da sorarsa kocamla aram bozuluyor kocama saygi gostermek zorundalar bosanip gelsem daha mi iyi ablamla küs kalmaktan demeli çok problem ederse illa ablanla sorun olmasın aranda derse onlara da mesafeli olmalı

ve genedenkondurmak istemiyorum ama beni daha iyi anlamaniz icin yaziyorum 3 yaşındaki kizim evet teyzesi cok sever ilgilenir ablamin suanda cocugu yok oda istiyoki alim disaria gezdirim vs ama 3 yasindki bi cocuk BILINCLI OLMADIGI ICIN napica belli olmuyo ve koruyamiyo allahima sukurki bebekli biraz hastaliklarla gecti atlattik ve dedigim gibi cok hiparaktif 2 dk bile kendini yaralayabiliyo evin icersinde ve esimin kizdigi sey cok hakli wc yabanciyla gitmesini istemiyo cnku o bunu ablamiyo eniştenin yaninda alt acilmaz veya gobus gostrilmez soylendigimde aaaa enistesindenmi sacmalamaaaaa die tepki bunada aliniyo tabi

cnku o potansiyel de biri ve kalp hastasi gercekten bana vurmasi umrumda deil sebebi olurum die korkuyorum
Kocanin isi ne sen calisiyormusun
Baska ile o imkan yoksa bulundugunuz ilde ablaniza ciddi mesafeli bir yere tasinin
Cocuguda bahane edip yolu falan gorusmeleri kisaltin
Oda olmadi calismiyorsaniz ise girin yogunuz diye arali gorusun soguk durun mesafeli olun konusu gecerse o oyle anlamis yoo normalim cocugum yorucu diyerek gecistirin

Onunda cocugu olunca zamanla rayina oturur iliskiler

ve genedenkondurmak istemiyorum ama beni daha iyi anlamaniz icin yaziyorum 3 yaşındaki kizim evet teyzesi cok sever ilgilenir ablamin suanda cocugu yok oda istiyoki alim disaria gezdirim vs ama 3 yasindki bi cocuk BILINCLI OLMADIGI ICIN napica belli olmuyo ve koruyamiyo allahima sukurki bebekli biraz hastaliklarla gecti atlattik ve dedigim gibi cok hiparaktif 2 dk bile kendini yaralayabiliyo evin icersinde ve esimin kizdigi sey cok hakli wc yabanciyla gitmesini istemiyo cnku o bunu ablamiyo eniştenin yaninda alt acilmaz veya gobus gostrilmez soylendigimde aaaa enistesindenmi sacmalamaaaaa die tepki bunada aliniyo tabi
Esin yerden göğe haklı. Kesinlikle kocanı ezdirme!

Çocukta olsa kimseyeye gösterilmemeli korunmalı ve bu da anne babaya düşer elbetteki kimsenin yanında özel yerler açılmamalı ve cocuga da bu ogretilmeli kimse de buna alinmamali benimde bir kizim var asla kimsenin yaninda kadin erkek farketmez altini almamaya dikkat ederim

Back
X