LUTFEN BAKIN BANA AKIL VERIN

Çocukta olsa kimseyeye gösterilmemeli korunmalı ve bu da anne babaya düşer elbetteki kimsenin yanında özel yerler açılmamalı ve cocuga da bu ogretilmeli kimse de buna alinmamali benimde bir kizim var asla kimsenin yaninda kadin erkek farketmez altini almamaya dikkat ederim
bende o sekildeyim dedigim gibi genelde kendisi yapmak istiyo ben direk ilgilenince ben yapamazsmiyim die cekiliyor kizimda cok dusuyor ustune teyzem gelsin die glayinca mecbur kaliyorum ama bunlar mevzunun gene disinda ablam esimin kizimin ustundeki korumasina kiziyor herlde ankadigim kadariyla

bende o sekildeyim dedigim gibi genelde kendisi yapmak istiyo ben direk ilgilenince ben yapamazsmiyim die cekiliyor kizimda cok dusuyor ustune teyzem gelsin die glayinca mecbur kaliyorum ama bunlar mevzunun gene disinda ablam esimin kizimin ustundeki korumasina kiziyor herlde ankadigim kadariyla
Tabi koruyacak babası sonuçta ne var ki bunda

Kocanin isi ne sen calisiyormusun
Baska ile o imkan yoksa bulundugunuz ilde ablaniza ciddi mesafeli bir yere tasinin
Cocuguda bahane edip yolu falan gorusmeleri kisaltin
Oda olmadi calismiyorsaniz ise girin yogunuz diye arali gorusun soguk durun mesafeli olun konusu gecerse o oyle anlamis yoo normalim cocugum yorucu diyerek gecistirin

Onunda cocugu olunca zamanla rayina oturur iliskiler
esim genel olarak vardiyali ben calismiyorum oblarin ikiside calisiyo arada gorusuyoruz ama boyle bayramda babamlarin yabinda klmaya gittik 2 gun kaldik son gun gene zehir ettiler durup dururken keske gitmeseydom diyorum uzakgiz torunu gormuyolar die kaldim ki sorf annemle babam icin esimin tarafina gidip geldik

那你姐姐呢他父親會尊重那些規

E bizim bayagi gobek catladi anlayana kadar sira sende 😁

Tabi koruyacak babası sonuçta ne var ki bunda
evet bende oyle dusunuyorum onlara veya genelde benim kendi tarafima coook korumaci ne var cocuk duser kalkar korumayin diyolar belki diceksiniz tek cocuk sizdemivar tabiki hayir ama bendenve esimden daha iyi kimse anlamiyo tek basimiza buyutuyoruz onlar iyi oldugunda goruyolar hastalik gecirdiginde kimsenin haberi olmuyo anne olmadigi icin anlamiyor ablam korumamizi fazla buluyo

bana Allah rizasi icin bi akil verin 29 yasnda ablam var ben 26 yasndayim benle o corluda annem baabam istnbulda ben 5 seneden beri oda3 seneden beri benm yapum geregi kolay kolay kusmem darilmam kirilsamda kötü olmayalim die soylemem kavgadan kuslukten kacinirim ama 3 senneden beri ablam olmucak seyden devasmli küsüyor ve babama yansitiyor babam da asla ablanla kusmiceksinz birbirinizi tutuncksinz der sen kucuksin der ama artik esimle aram bozuluyor esim herkezle anlasan biride asla saygisizligi olnaz aileme ablam esinin tavırlarını beyenmiyorum diyip kendi esinede soylemis benim esime karsi tavir almislar ve bundan esimin haberi yok kotu davranıyorlar sordum san bi terbiyesizlikmi yapti veya kotu sozmu soyledi hyr konuşmasın tavirlaribi beyenmiyorum diyip disliyolar benle konusup ona surat asiyolar bu cok zoruma gitti babama desem anlamicqk esime anlatsam bidaha ablamla kobusmaz bu sefer babam nie konuamuyo die bana kizicak ve kimseye kusmuyorum yapmitorum deevamli tavir goruyorum bu beni etkiliti ve benim 3 yasindaki kizimida etkiliyo bn mutsuz olunca kalbim patlicak kendi ailemden devamli zarar goruyorum evlilime zarar veriyolar ama sanki hep kendileri hakli hep ben sucluymuaum gibi davraniyolar ben blmla kussem babam kirmak uzmek istemiyorum ama ablamla kinusmaya devm etsem esim durumu anlick bu sefer onun kalbi kirilck BEN ABLANA ENISTENE NAPTUMDA BANA TAVIR ALDILAR DICEK cunku bana sordu ablanla arabizda bisemi gecti bana surt ariyolar kavgami ettinz die bende hyr onlarib morali bozuk dedim DIYEMEZDIM KI SENI ISTEMIYOLAR O YIZD3N BOYLE YAPIYO DIE SIZ OLSANIZ NAPARSİN İZ HER SORUYA ACIGIM LUTFEN BI YOL
Ablana ağzının payını ver. Kendilerine bi getir onları. Küserlerse de kendileri bilir. Sana değer veren insan kocanı sevmese bile saygı duyar. Babana da durumu anlatırsın ablan gelip özür dilerse diler onu ikna etsin önce. Dinlemiyorlarsa da boşver önceliğin kocan ve çocuğun. Hele ki haksızlarsa. Tam tersi bir durum yaşansa kocanla konuş derdim. Sen kendi evliliğini koruyamıyosun ki tabi zarar görür. Bi düşün bakalım o senin yerinde olsa napardı?
Ablana de ki; aynı tepkiyi vermemi istemiyosan tavırlarını düzelt. Sevmek zorunda değilsin ama benim kocama saygılı olmak zorundasın de. Görüşmeyi de azalt

nerde yazim hatasi yapmışım onuda yazin veya kisa yazdigim icinmi bunu diyosunuz suanda derdim ne sekilde yazmam deil icerigii lutfeennnnn
Sorun yazım yanlışı değil, ifade anlaşılmıyor, kafa karıştırıyor. Nokta yok, virgül yok. Okurken neyi neyle bağlayacağız belli değil. Okumayı yarım bırakıp, kesin anlamadığını yazan olmuştur diye yorumlara baktım. Olmuş hakikaten.

Babasının gelip dovmesınden korktuğunu gorunce yazayım dedim, emınım herkesın diyecek bıseyı var.
Evlı barklı ınsan babası ablasıyla kusunce gelıp dovecegınden korkuyor.
Ya ne münasebet evli barklı kadını babası gelip dövüyor hem de ablasıyla küstüğü için :skandal: peki terbiyesiz saygısın ablasına nasıl tepki veriyor babası?
Bence öyle bir şey yapamaz ya. Konu sahibi fazla çekingen davranıyor

Ya ne münasebet evli barklı kadını babası gelip dövüyor hem de ablasıyla küstüğü için :skandal: peki terbiyesiz saygısın ablasına nasıl tepki veriyor babası?
Bence öyle bir şey yapamaz ya. Konu sahibi fazla çekingen davranıyor
Konu sahıbı ok kıb bye dese olay bitecek.
Kendısı buyutuyor bence de.

Yani ablana ne ki bundan?

İyi de küsen sen değilsin ki. Sen her zaman ki gibi takıl. Eşin de hakli ayrıca. Kendi kızı ayrıca abartıyorsa da abartabilir istediği gibi.

Cok rahatsız oluyorsa ablan mesafe koysun. Eşine surat yapmaya devam ederse de esin gidip gelmek istemeyecektir zaten. Çok senlik bir durum yok yani. Takma bu kadar. Baban hakkinda bisey demiyim bile.

İyi de küsen sen değilsin ki. Sen her zaman ki gibi takıl. Eşin de hakli ayrıca. Kendi kızı ayrıca abartıyorsa da abartabilir istediği gibi.

Cok rahatsız oluyorsa ablan mesafe koysun. Eşine surat yapmaya devam ederse de esin gidip gelmek istemeyecektir zaten. Çok senlik bir durum yok yani. Takma bu kadar. Baban hakkinda bisey demiyim bile.
bende soyle bi karar aldim auand ablamla hic bise yokmus gibi davranicam ama mesafeli eskisi gibi sicak olmucam olabildigi kadarda esimle bir araya getirmicem mecbur olmadikca ve egerki babama soylerse bu sefer susmucam cnku cok yoruldum artik herkezin gonlunu yapmak icin onlar surat asiyosa bende asip konusmucam ayni ortama girdigmizde rabbim hayirli kardeslik nasip etsin herkeze keske kessskee esimin ailesi gibi olabilseydik. 😣 asla birbirini birakmayan kavga etseler bile 2 dk barisan asla kusmeyen tavir koymayan zor durumda hemen yaninda olan birbirlerini sıkı sıkı tutan bi aile

Back
X