Almalimiyim lutfen akil verin

Meraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana
Snin zaten vicdanin cok temiz cok alcak gonullu sen ne yapman gerektigine zaten vicdan olaraj karar vermissin hamilelik zor bir surec Allah yardimcin olsn ama eger esinde destek olursa bakman daha iyi olur teyzenin duasi sana bir omur yeter canm hersey gonlunce olsn hoscakal

3 GÜN ÖNCE HABERLERDE İZLEDİM ADAMIN BİRİ 2 KIZ ÇOCUĞU OLMASINA RAĞMEN EVLATLIK BİR ERKEK ÇOCUK ALIYOR SEVAP KAZANALIM HEM DE OĞLAN ÇOCUĞUMDA OLSUN DİYOR 1 HAFTALIKKEN ALIYORLAR ÇOK TA SEVİYOLAR 2 YAŞINA GELDİĞİNDE OTİSTİK TEŞHİİS KONULUYOR ADAM DİYORKİİ RAABİM DAHA ÇOK SEVAP KAZANMAM İÇİN BU ÖZEL ÇOCUĞU NASİP ETTİ BİZE DİYEREK DAHADA SEVİ,YOR BAĞLANIYOR BÜYÜTÜYOR ŞUAN 20 YAŞINDA OĞLU AMA DİYOR BUSEFERDE BEN ÖLÜNCE NE OLACAK KİM BAKACAK OĞLUMA ALLAH BÜYÜK İŞTE Bİ ARSASINA MÜTAHİT 15 DAİRE TEKLİF EDİYOR, BABA DİYORKİ BEN DAİRE İSTEMEM BANA OKUL YAP OTİSTİKLERİN OKUDUĞU BİR OKUL VE HABERLERE ÇIKMIŞTI ARTIK GÖZÜM ARKADA KALMAZ OĞLUMA BU OKULDA BAKILIR DİYE BENİ ÇOK ETKİLEDİ BU HABER DİYCEM OKİ ARKADAŞIM SENİN ÖNÜNE ÇIKAN BU İMTİHANI İYİ DEĞERLENDİR BAK MASUM YAVRUYA YARINA BİİZM NE OLACAĞIMIZ BELLİ DEĞİL İKEN

ay ALLAH ŞAFİ isöiyle şiflar versin canım al bak sevaba gırersın o cocugun psıkolojısınıde duşunmek lazım sonucta o da bı can neden bakılmasın masum...

Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın annesine şifa versin inşallah size de bebeginizi sağlıklı bir şekilde kucaginiza almak nasip etsin . Bence hamilelikle ilgili çok büyük sikintiniz yoksa kendinizi iyi hissediyorsanız alın bakın bugün ona yarın bize hiç bir anne istemez çocuğunu bi başkasına bırakmaya bence bakın

Allah acil şifalar versin teyzenize.. söylemem gerekenleri arkadaşlar yazmış zaten ben de katılıyorum.
Çocuğu yanınıza almaniz hem sizin için hem onlar için iyi olur.

ne büyük bir sevap alırsın biliyor musun ?
eşin de desteklemiş.
hem teyzen içi rahat gider, hem evinize minik bir neşe gelir hem de o ççocuk emin ellerde olur <3

Kesinlikle bakın eşiniz de destekmis zaten. Allah razı olsun. Önceden de bakmissiniz ne kadar guzel. Teyzenizin de gözü arkada kalmamış olur. Rabbim ona da acil şifalar versin de inşallah çocuğuyla ve ailesiyle hayırlı, uzun bir ömür yaşasın.

Ben böyle fırsatların ilerde zor durumda kaldıgimizda bize de kapıların sonuna kadar açılacağı düşüncesiyle kaçırılmaması gerektiğini dusunuyorum.

Hem şuan çok agirlasmamizsinizdir idare edebilirsiniz. 4 yaş da bol bol faaliyet, resim, etkinlikler yapmak için güzel bir yaş. Tam da bu yaşta çok hevesli olurlar.

ne güzel bir eş maşallah . eğer size yük olmayacaksa neden yanınıza almayasınız ki aranızda güçlü bir sevgi bağı varsa bir de şimdiden bir evlat edinmiş olursunuz ne güzel ... :)

bence de bak allah rızası için. küçücük bebek o ve bakacak kimsesi de yok gerçekten..

İçim parçalandı,rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inş. Ne vicdansız kayınvalidesi varmış. Ben olsam hiç düşünmeden bakarım

Bence kesin bakın. Bu dünya geçici biraz sıkıntı çekersiniz ama öyle büyük bir sevap ki bu. İnşallah bu sevabı almak nasip olur size.

Meraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana
merhaba siz bunu soyleyince aklıma başka bir aile geldi anlatmak istedim
baya yıl oldu mahallede bir aile vardı 2 cocugu vardı ama ailenin maddi durumu cok kotuydu
tek göz bir odada kirada yasıyorlardı terlik satarak gecimini kanaıyordu adam
kadının eltisi oldu bi hastalıktan kızı daha cok kucuktu 1 yas sanırım hıc terddutsuz aldı kızı annesi gibi baktı
genirimiyim yok evim kucuk bakabilirmiyim demeden evlatlarından ayrımadı bılhasssa ustune dustu
hemen durumları duzeldi kendi evlerini aldılar mucize gibi hatta kız gecen hafta evlenmiş duydum

tabi bunları alın die solemiyrm zor ve sorumluluk ama o kadar guzel ve ınsanca bişi ki
Allah teyzenize sağlık versin

Back
X