Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi Bahçeci Kliniği

selam canım bende asılamamı suleyman beye yaptırıyorum ılk asılamam baska bıryerde oldu tutmadı 2cı asılamam bu doktorumdan cok memnunum suleyman bey çok ıyı bı doktor ve cok ılgılenıyor suanda ıgnelerımı oluyorum c.tesı kontrolum var sen nezaman gıdıceksın

canım ben ilk kez dün bahceci kliniğinde aşılamam yaptırdım bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun sizde ne gibi sorun var bahceciğe gittinmi

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim ben bir kere tüp bebek tedavisi görüdm malesef sonuç negatif ikincisi denemek istiyorum ama kararsizim nerde yaptiriyim diye bana yardimci olabilirmisiniz

Arkadaşlar bahçeci klinik te ve Alman Hastanesinde muayene ücreti ne kara acab bilginiz var mı?
teşekkürler.....

mrb arkadaşlar bahçeci kliniğinde aşılama ne kadar...muayane ücreti ne kadar....cevaplarsanız sevinirim

merhaba arkadaslar bende alman hastanesini düsünüyorum hatta dr halit erdemle görüstük siz taniyormusunuz halit beyde tedavi olan varmi tavsiye edermisiniz?

Arkadaşlar merhaba ,
yeni bilgi edindiğim bir duyuruyu size ileteyim. Bahçeci grubuyla (yani umut ,bahçeci veya alman hastanesi ) anneliği yaşamış veya şuan bebek bekleyen anne adayları için , Anneler günü vesilesiyle , hikayesini kaleme alan annelere ödüller var. Neler yaşadınız , neler hissettiniz ve ne hayaller kurdunuz , hikayenizi yazıp fax veya mektupla Bahçeci kliniğine 01 Mayıs 2009 tarihine kadar ulaştırın. Dereceye giren annelere verilecek ödüller şöyle;
1. ye : Fethiye Ölüdeniz Resort Otel de 3 gün konaklama
2. ye : Cunda Haliç Park Otel de 2 gün konaklama
3. ye : Pembe Mavi Çocuk Yuvasında 6 aylık % 50 indirim
4. ye : Arçelik ten küçün ev aletleri
Dereceye giren dört anne www.bahceci.com da duyurulacak.
Haydi arkadaşlar , yaşadığımız bu meşakkatli mücadeleyi ve bir o kadar da zevkli ve heyecanlı anları , bütün içtenliğimizle kağıda dökelim ve herkeze umut olalım.

bahceci ekibinin basarılı olduguna inanıyorum. gorusmelerim oldu aslınmda br cok merkeze gittim gorustum. benim icin guven ve gercekten basarı oranları olmustur. ben guveniyorum. basarılı bir tedaviden sonra ins gebe kalacagım.

bahçeci kliniğinde tedavi gören veya muayene olan arkadaşlar.ne gibi tedaviler gördünüz ve ücretleri (geçerli özel sağlık sigortaları)hakkında bana özelden yazarsanız sevinirim.allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.

tüp bebek tedavisinde geçen bir özel sağlık sigortası var. benim geniş kapsamlı vardı kullanılmadı. hiçbir tüp bebek merkezinde geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…