Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi Bahçeci Kliniği

slm incicim bısey sormak istıyorum bu alman hastanesı tamamen özelmı?yanı ssk lı olanlar bundan faydalanabılıyormu?bılgılendırırsen cok sevınırım.muayene ücretı nekadar canım*

Son düzenleme:

canım benimde seninle problemlerim aynı ve ben hiç aşılama denemeden tüp bebek yaptırdım ve olumsuz sonuçla kaşılaştım dr bana dediki aşılama sizin için zaman kaybı amaa tüp bebekte tutmadı şimdi ikinci denemeyi bekliyorum hayırlısı allahtan umut kesilmez bende sana bişey sorıucam ben çok dr gezdim hiç biride bana eşin şu ilacı kullansın da sperm sayısı yükselir demedi size herangi bir ilaç önerildimi cevap yazarsan sevinirim temmuzda ikinci denememi yaptıracagım euro fertilde sen nerde yaptırdın Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

setrik cnm banada doktor asılamayı hiç önermedi. Ben ilk denememi medical parkta yaptırdım. 21 tane yumurta toplandı bunun 18 tanesi olgun yumurtalardı ama sadece 3 tanesi emriyo haline geldi. bi tanesi transferden önce döllemeye devam edemedi. bana 2 tane emriyo transfer ettiler. zaten iki taneside kalitesiz emriyolarmış. sonuç negatif bana çok zor bi hasta oldugumuzu sölediler. Bir sürü doktora sordum spermlerin kalitesini ve sayısını artıracak hiç bi ilaç ve tedavi melasef yokmuş. Ben şu an eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum bitkisel oldugu için içim rahat doktora faydasını görürmüyüm diye sormuştum hiç bi faydası olmaz dedi ama yinede uyguluyorum allahdan umut kesilmez. B

Bu arada hastane araştırıyorum aynı hstanede yaptırmayı düşünmüyorum alman hastanesi çok başarılı bi hastane oldugu için şu an en çok o kafama yatıo ama bi doktor daha var kafamda posta gazatesinde hergün yazıyor teoman cem kadıoglu çapada çalışıor özel muhaneneside varmış sadece erkek kısırlıgıyla ilgili egitim almış ilaçlarla sperm sayısını artırıyormuş ama yinede gidip bi görüşmek lazım sen bi araştır istersen ben şu anda araştırıyorum bakalım Allah hepimize hayirlısını versin İşallah bi gün emeklerimizin karşılıgını alırız.. Allah olmayan evlat özlemi çeken herkese nasip etsin Allah annelik sevgisini içimize vermiş Evladıda verir işallahh.. Çok tşk ederim cvp yazdıgın için..

Merhaba arkadaşlar, bende bahçeci klıniğinde 2 mikro ve çözdürme yaptırdım çok iyi ve Türkiyenin enkaliteli klıniğinden olduğuna eminim Mustafa bey çok iyi bir doktor ve insan benim doktum ilkinde Ali bey di o ayrılınca 2.de Süleyman bey hepside çok iyi ve harika insanlar ama derdime çare olamadılar malesef

amozon cnm senin sorunun neydi neden micro yaptırdın anlatırmısın lütfen neden başarısız olmuş denemeler doktor bişey dedimi tabi nasip kısmet ama doktor bişey dedimi cnm acaba? İşalah bu seferkinde hepimizin olur..

mrb arkadaslar bende 1 ay once alman hastanesınde1. tup bebek yaptırdık fakat sonuc negatıf oldu.bızdede esımın sperm sayısı oldıkca dusuk duzeydeydı.bıze tedavıye baslamadan once vıtamınler verdı doktor onu kullandık.bende herhangı bı problem yoktu ve doktor bızlerde basarı sansını yuksek olarak goruyordu.fakat olmadı.tabıkı kısmet hersey ınsallah bızde bı gun hayırlı haberlerı alacaz.benım doktorum ulun beydı.ınsallah 2 denememızıde alman hastanesınde dusunuyoruz.ucret olarakta 2300 euro fakat ssk calısanı oldugunuz zaman 1900 euro oduyosunuz hastaneye.fakat raporla ne kadar oluyor bılemıyorum cunku bız raporsuz yaptırdık.insallah butun tedavıye baslayan arkadaslarımız ve bızler tedavı sonucunda pozıtıf sonuclar alırız.

Merhaba sevimli hayalet, ben sana bişey sorucam acaba doktor eşine ve sana hangi vitaminleri verdi yazar mısın?:uhm:

mrb arkadasım esımın kullandıgı vıtamının adını hatırlayamıyorum.ben vıtamın kullanmadım.esımde yumurta toplama gunune kadar kullandı sonrada bıraktı.tedavıden negatıf sonuc alınca bende butun ılaclar ve recetelerı attım.gorusmeye gıttıgımız gun doktor vermıstı vıtamını bız gorusmeden 2 ay sonra basladık toplam 3 ay kadar kullandı.fakat ne kadar etkılı oldu onuda bılmıyoruz cunku tekrar test ıstemedıler olan sayı bızım ıcın yeterlı dedıler.tedavı ıcın.tedavı donemınde hersey cok ıyı gıttı.fakat tabıkı kısmet hersey.hakkımızda hayırlısı olsun.ınsallah dıger denememızde pozıtıf sonucu alırız.

ii dileklerin için çok teşekkür arkadasım , işallah ikinci denememizde olumlu sonuç alırız.. Zaten görüşmeye gittigimizde doktor uygun görürse eşimede ilaç vericektir.. Ben hala folik asit ve coraspin kullanıorum doktor vitaminlerini kesme devam et dedi bende devam ediyorum Allahtan hayırlısı..

yenıyım dıye kımse cvp vermıyorya

Cnm sana cvp yazmak isterdim ama ben hiç aşılama yaptırmadım bahçeçide ilk defa tüp bebek yaptırıcam (ikinciyi orda yaptırıcam) benim sonurum farklı doktor hiç aşilama önermedi bize ama başka konularla ilgili bi sorun olursa hiç cekinmeden sorabilirsin muhakkak cvp yazarım ben sana... a.s.

selam bende bahceciye gidiyorum suleyman bey nasıl bi doktor ayrıca aşılamam nasıl aşamalardan geçiliyor bana yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…