merhaba inci bende 2.tüp bebek denemesini bahçeci kliniğinde yaptırdım doktorum süleyman beydi kendisi çok iyi bir doktor gitmene değecek inan buna ben çok memnun kaldım şuan 5 aylık hamileyim darısı sana inşallah süleyman bey benim sorunlarımla çok yakından ilgiliydi hala öyle tedavi süreci kişiye göre değişiyor kimininki uzun kimininki kısa oluyo inşallah sende muradına erersin canım bol şanslarbende tüp bebek tedavisine başlıcam kısmet se nisan sonu gibi bahçeci süleyman tosuna merak ediyom kısamı uzun porotokol uyguluyolar benim ikinci olcak tüp bebek tedavim
merhaba inci bende 2.tüp bebek denemesini bahçeci kliniğinde yaptırdım doktorum süleyman beydi kendisi çok iyi bir doktor gitmene değecek inan buna ben çok memnun kaldım şuan 5 aylık hamileyim darısı sana inşallah süleyman bey benim sorunlarımla çok yakından ilgiliydi hala öyle tedavi süreci kişiye göre değişiyor kimininki uzun kimininki kısa oluyo inşallah sende muradına erersin canım bol şanslar
güzel haberlerini bekliyorum inşallah sonucu bildirihşalah canım bende o günleri görerim
ihşalah canım bende o günleri görerim
Once Allahım sonra Alamn hastanesi sayesinde su an bebegim kucagım
da
Allah hepinize yardımcı olsun
(dah aonce baska yerde 2 kes yaptırdım olmadı Alamn hastanesinde ilk denemede oldu:))
Tatlım çok doğru bir yer seçmişsin Musatafa Bahçeci iyi bir dr.Bİzim ailede 2 hatun oraya gitti ve çocuklar şimdi 2 -3 yaşına geldi bile.Sana bol şans diliyorum dileğine en kısa zamanda kavşursun inşallah
amin canım mesajını bugün aldım msn eklerim tabiamin ihşallah allah sanada bebegini kucagına almanı nasip eder ihşallahmsn adresimi versem eklermisin inciduygu-82
burcak hanim cok seker sakin anlayisli ve seni dinleyen bir doktor
su sekilde oluyor tedavi
yumurta takibini Burcak Hanm yapiyor
yumurta toplama ve transferi o alandaki uzmanlar yapiyor cunku uzmanlık isteyen alanlar
ama tabi bunlari hep Burcak Hanim takip ediyor.
Gebelik testini yaptırıp Burcak Hanimsonucu soyluyor sonrada gebeligim boyunca hep onunlaydim cokta mutluydum iyiki doktorum Burcak Hanimdi.
Onun da bebekleri var ve halden anlıyor dogal olarak!pozitif biri cok
tavsiye ederim
ama dedigim gibi yumurta toplama ve transferi o yapmıyor cunku onu o iste uzman olanlar yapiyor
Kolay gelsin cnaim bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?