Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi Bahçeci Kliniği

bende tüp bebek tedavisine başlıcam kısmet se nisan sonu gibi bahçeci süleyman tosuna merak ediyom kısamı uzun porotokol uyguluyolar benim ikinci olcak tüp bebek tedavim

bende tüp bebek tedavisine başlıcam kısmet se nisan sonu gibi bahçeci süleyman tosuna merak ediyom kısamı uzun porotokol uyguluyolar benim ikinci olcak tüp bebek tedavim
merhaba inci bende 2.tüp bebek denemesini bahçeci kliniğinde yaptırdım doktorum süleyman beydi kendisi çok iyi bir doktor gitmene değecek inan buna ben çok memnun kaldım şuan 5 aylık hamileyim darısı sana inşallah süleyman bey benim sorunlarımla çok yakından ilgiliydi hala öyle tedavi süreci kişiye göre değişiyor kimininki uzun kimininki kısa oluyo inşallah sende muradına erersin canım bol şanslar

ihşalah canım bende o günleri görerim

Once Allahım sonra Alamn hastanesi sayesinde su an bebegim kucagında
Allah hepinize yardımcı olsun
(dah aonce baska yerde 2 kes yaptırdım olmadı Alamn hastanesinde ilk denemede oldu:))

Once Allahım sonra Alamn hastanesi sayesinde su an bebegim kucagım
da
Allah hepinize yardımcı olsun
(dah aonce baska yerde 2 kes yaptırdım olmadı Alamn hastanesinde ilk denemede oldu:))

mrb arkadaslar ben bugun ılk ıgnemı vurundum cok tedırgınım ama ınsallah hersey guzel olur.bende alman hastanesınde basladım .doktorum ulun bey.bısey soracam yumurta toplama zamanı ne zaman oluyo.transfer ne zaman yapılıyor.ılk defa tedavıye basladıgım ıcın merak edıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.

Tatlım çok doğru bir yer seçmişsin Musatafa Bahçeci iyi bir dr.Bİzim ailede 2 hatun oraya gitti ve çocuklar şimdi 2 -3 yaşına geldi bile.Sana bol şans diliyorum dileğine en kısa zamanda kavşursun inşallah

cok sagolun tesekkur ederım.ınsallah hersey olumlu gecer.sımdıden hamıle olmayı dusunmek bıle benı cok mutlu edıyor.ınsallah tedavı sonundada bu mutlulugum devam eder.alahım ısteyen butun herkese bebeklerını saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

happyhappy bi şey sormak istiyorum bende bahçeci kliniğine gittim ve zonguldakta yaşıyorum netten araştırıp esra hanıma gittim ama hiç bir alaka ilgi göremedim burçak hanım her aşamada yanında mı ben erkek doktor istemiyorum da

burcak hanim cok seker sakin anlayisli ve seni dinleyen bir doktor
su sekilde oluyor tedavi
yumurta takibini Burcak Hanm yapiyor
yumurta toplama ve transferi o alandaki uzmanlar yapiyor cunku uzmanlık isteyen alanlar
ama tabi bunlari hep Burcak Hanim takip ediyor.
Gebelik testini yaptırıp Burcak Hanimsonucu soyluyor sonrada gebeligim boyunca hep onunlaydim cokta mutluydum iyiki doktorum Burcak Hanimdi.
Onun da bebekleri var ve halden anlıyor dogal olarak!pozitif biri cok
tavsiye ederim
ama dedigim gibi yumurta toplama ve transferi o yapmıyor cunku onu o iste uzman olanlar yapiyor
Kolay gelsin cnaim bol sans

Merhabalar ben yeni üyeyim .
Alman hastanesi bahceci kliniği mustafa bahceci ve burcak erzziğin hastasıyım (eşim azospermia sorun bende değil) Lucrine başladık bugün 10.günümüz amahenüz adet olmadım 2 gün gecti çok endişeliyim

teşekkür ederim bebişinide allah sağlıklı uzun ömür versin canım

sevtap senmisin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…