Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi

ROSE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
15
0
86
Arkadaşlar herkeze selamlar..
Alman hastanesinde tüp bebek uygulamasına başlamayı düşünüyoorum..Bu konuda tecrübesi, tavsiyesi, fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..Hepinizi öpüyorum..

Ben orayla ilgili hep pozitif sonuclar duydum.Ama eger Istanbul da yasasaydim Memoriali tercih ederdim.Semra Kahramanin seminerini dinlemistim ve bana cok guven vermisti cunku

Başladım zaten canım, artık hayırlısı hakkımızda, sen denedinmi tüp bebek uygulamasını, çok ızdıraplı geçiyor ..

sevgili rose 34 böyle düşünme.bu bebeklerine giden yol o iğneleri vururken bunları düşün.bak hiç canın yanmıycak.hepimiz yaşadık bunlarıııı...bebeğin üzülür böyle söylersen

Arkadaşlar herkeze selamlar..
Alman hastanesinde tüp bebek uygulamasına başlamayı düşünüyoorum..Bu konuda tecrübesi, tavsiyesi, fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..Hepinizi öpüyorum..
MERHABA BENCE MUSTAFA BAHÇECİ BU KONUDA EN İYİLERDEN BİRİ BENDEMUSTAFA BEY VE ENVER BEYİN HASTALARINDAN BİRİYİM BENİM TEDAVİM SONA YAKLAŞTI FAKAT SONUÇ NEOLURSA OLSUN ŞUNDAN EMİN OLACAĞIM BENİM İÇİN YAPILMASI GEREKEN HERŞEY YAPILMIŞ OLACAK BUARADA ARKADAŞIM ORDA HAMİLE KALDI VE 1 AYLIK BEBEĞİ KUCAĞINDA ŞUANDA BANA SORARSAN GÜVENMELİSİNa.s.

ben kliniğe gitmiyorum uzak düşüyor, taksimde burçak erzik benim doktorum

selin sen nerede çalışıyorsun

şu an hangi safhadasın rüya
transfer oldumu sana

ben alman hastanesinde tup bebek yaptırdım benım de drum burcka hanımdı
cok seker bir doktor
simdi bebegim 4 aylık
darisi basinaa

dondurulmuş veya taze embiryo arasında fark varmıdır
dr.enver beyin söylediğine göre dondurulmuşlarda başari şansi daha fazla ama alt yapisi iyi olan merkezlerde.

şu an hangi safhadasın rüya
transfer oldumu sana
canim benim henüz transfer yapilmadi kontrol histeroskopi olacağim çarşamba günü ona göre transfer günü belirlenecek.

Cnm Merhaba bende bahçeci kliniğinde başlıycam bu maratona doktorum Mustafa Bahçeci.Bana Teksen Çamlıbelide çok önermi$lerdi ama ben Mustafa Bahçecide karar kıldım nisan da ba$lıyorum dilerim en hayırlı kararı vermi$imdir..

arkadaşlar ben de alman hastanesinde başlamayı planlıyorum sanırım mustafa bahçeci koordine ediyomuş tek başına hasta takibi yapmıyomuş. bilginiz vrsa paylaşırmısınız.

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…