MERHABA BENCE MUSTAFA BAHÇECİ BU KONUDA EN İYİLERDEN BİRİ BENDEMUSTAFA BEY VE ENVER BEYİN HASTALARINDAN BİRİYİM BENİM TEDAVİM SONA YAKLAŞTI FAKAT SONUÇ NEOLURSA OLSUN ŞUNDAN EMİN OLACAĞIM BENİM İÇİN YAPILMASI GEREKEN HERŞEY YAPILMIŞ OLACAK BUARADA ARKADAŞIM ORDA HAMİLE KALDI VE 1 AYLIK BEBEĞİ KUCAĞINDA ŞUANDA BANA SORARSAN GÜVENMELİSİNa.s.Arkadaşlar herkeze selamlar..
Alman hastanesinde tüp bebek uygulamasına başlamayı düşünüyoorum..Bu konuda tecrübesi, tavsiyesi, fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..Hepinizi öpüyorum..
hayır canım koşuyolundaki şubelerinde tedavi görüyorumRüya sen nişantaşındaki kliniğe mi gidiyorsun
MERHABA BENCE MUSTAFA BAHÇECİ BU KONUDA EN İYİLERDEN BİRİ BENDEMUSTAFA BEY VE ENVER BEYİN HASTALARINDAN BİRİYİM BENİM TEDAVİM SONA YAKLAŞTI FAKAT SONUÇ NEOLURSA OLSUN ŞUNDAN EMİN OLACAĞIM BENİM İÇİN YAPILMASI GEREKEN HERŞEY YAPILMIŞ OLACAK BUARADA ARKADAŞIM ORDA HAMİLE KALDI VE 1 AYLIK BEBEĞİ KUCAĞINDA ŞUANDA BANA SORARSAN GÜVENMELİSİNa.s.
dr.enver beyin söylediğine göre dondurulmuşlarda başari şansi daha fazla ama alt yapisi iyi olan merkezlerde.dondurulmuş veya taze embiryo arasında fark varmıdır
canim benim henüz transfer yapilmadi kontrol histeroskopi olacağim çarşamba günü ona göre transfer günü belirlenecek.şu an hangi safhadasın rüya
transfer oldumu sana
Cnm Merhaba bende bahçeci kliniğinde başlıycam bu maratona doktorum Mustafa Bahçeci.Bana Teksen Çamlıbelide çok önermi$lerdi ama ben Mustafa Bahçecide karar kıldım nisan da ba$lıyorum dilerim en hayırlı kararı vermi$imdir..MERHABA BENCE MUSTAFA BAHÇECİ BU KONUDA EN İYİLERDEN BİRİ BENDEMUSTAFA BEY VE ENVER BEYİN HASTALARINDAN BİRİYİM BENİM TEDAVİM SONA YAKLAŞTI FAKAT SONUÇ NEOLURSA OLSUN ŞUNDAN EMİN OLACAĞIM BENİM İÇİN YAPILMASI GEREKEN HERŞEY YAPILMIŞ OLACAK BUARADA ARKADAŞIM ORDA HAMİLE KALDI VE 1 AYLIK BEBEĞİ KUCAĞINDA ŞUANDA BANA SORARSAN GÜVENMELİSİNa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?