2 asilama 4 mikro sonucum var.Verdigim karar dogru mu Alman Hastanesi olarak
ben de 3. denememi bahçeci kliniğinde yaptım , fiyat olarak alman hast.ile aynı , hç olmazsa daha az yoğun ve ferah ir ortamı var .. enim dr.m da sleyman beydi , çok iyiydi ilgi ve özen konusunda .. ama olmayacaksa hiç bir yerde olmuyor .. yum.toplama ve transfer alman hast.de oluyor , transferi olduğun sedyeden hç kalkmıyorsun , yarım saat sonra idebilirsin diyorlar ama be 1 saat yattım .. dediğim gii olmayacağı varsa nerde yaptırırsan yaptır istersen o sedyede sabahla olmuyor .
son denememi umut tüpbebekte yaptım , alman hast.tpbebek böl başk.mustafa bahçecinin izinden giden ve onun klinikleriyle anlaşmalı olan bir merkez .. umut'u eçmemin nedeni ilk başta ilaç dahil fiyatı r çok merkeze hele hele almana göreçok uygun olmasıydı , gidp görüştüğümdeyse hiç tereddütsüz "işte burası " dedim ve tam tedaviye başlamak üzereyken izmire taşınmama rağmen gelp ist.a umutta denedim .
eğer umt gibi bireçeneğim olmasaydı braz daha para biriktirir yine bahecde süleman beyde denerdim ..
o yüzden bece de iyi bir seçim yapmışsınız . yalızca nişantaşındaki kliniği tercih etmenizi öneririm , alm.hast.çok kalabalık oluyor da yerimseniben
Sagol arkadasim.Sana sunu sormak istiyorum.Sen umut tup bebegi ve Alman Hastanesini de denemis biri olarak fiyat farki da asiri.Alman ami gideyim, umuta mi gideyim.Ben Istanbula gittigimde Umut tup bebekte birde Bahcecide muayene oldum.Enver Bey muayene etti ve dediki; bu kadar deneme yapmissin ve olmamis bir laporoskopi yapip bakmam lazim bisey var mi dedi.Bahcecide Ali Mesut Bey bakti ve direkt muayene edip baslayabiliriz dedi.Ben Yucel Karaman ada muayene oldum.Oda laporoskopi uzmani.Oda gerek gormedi ameliyata.Acaba ayni kalitede laboratuara sahipseler ne yapmaliyim.
STAR DUST A
Sagol arkadasim verdigin bilgiler icin.Ben Istanbul da bir misafirhanede kalacagim.Kalacagim yer Alman Hastanesine yakin.Ben Istanbul Ankara ve Izmir de isim yapmis bircok yerde kontrol oldum su son bir ay icinde.Alman la Umut tup bebegin laboratuar sartlari nasil.Bizdeki problem sperm secimi.Yanlis sperm seciliyor ve embryo yasamini devam ettirmiyor.Bende laboratuar cok onemli.Almani secmek istememin nedeni bu.Ikisi arasinda laboratuar kalitesi ve fiyat farkini biliyor musun.Sevgiler.Tabiki gelismelerden ve kararimdan haberdar edecegim seni.Siz suan hamilesiniz de mi
b
Bana soylenen senin sabrin ve maddi imkanlarinin elverdigi kadar deneme yapaktan baska sana yapilacak bisey yok dedi Izmir de bir prof.Universitede bir dr.du.Kendi eside mikroyla hamile kaldi.Ben yalvardim laporoskopimi yap dedim mikroyu da kendisinin yapacagini soyledim.Ben sana laporoskopi yapmam gerek yok dedi.Seni de bunaltmak istemezdim ama durumumu anlayacagini bildigim icin ve benim gitmek istedigim yoldan sen zaten yurudugun icin yardimina ihtiyacim var.Bu arada hamile misin.Coooook sagol arkadasim.Allah hepimize yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?