Tüp Bebek Merkezleri Alman Hastanesinde tp Bebek yaptranlar

ben şuan tedavideyim gerçi bitti yumurtalarım filan toplandı adet olmayı ve transferi bekliyorum çok memnunum tutmasa yine oraya giderim orda yaptırırım

kesinlikle extra masraf çıkarmıyolar ne fiyat veriyolarsa başta sonucuda o çok ilgililer ben acayip memnunum yani

BEn'de varım kıslar ilk denemede olmadı ikincide oldu merkez iyi bol şans sizlere kıslar

valla bu senin problemine bağlı normalde adetin ikinci günü gidiyosun 14, 15, günlerde filan ki tabii bu senin yumurtalarının durumuna bağlı opu işlemi yapılıyor sonrada 3. ya da 5. gün transferin oluyor Allahtanbişi çıkmazsa

ya bende bişey yok dendi izmir deki dr lar ama eşimde sperm morfolojisi bozuk.3 hafta iznim var bana adet başlamadan 3 gün önce gelin dediler hastaneyi hiç görmedim sadece internetten baktığım kadarıyla işte

canım eşinde problem varsa başka hastane arama derim orda tansel bey ve emre bey var ürolog ikisidee mükemmel doktorlar bizim dokt. tansel beydi çok memnun kaldık

eşim azospermdi ama bazı kürler sayesinde filan teseye gerek kalmadan doğal çıkış sağlandı ama son ana kadar tese olma ihtimali vardı araştırmalarım sonucunda eniyi bu konuda orası olduğunu duydum maddi çıkar amaçlı ameliyat yapabilirlerdi bizde sorgusuz mecburen yaptırırdık ama çok şükür ki olmadı emre bey ve tansel bey çok iyi bizim dr. tansel beydi çok iyi bi doktor

Kıslar benim eşimde mikrotese oldu umutsuz olmayın lütfen

:1closedeyes:
izmirden yazıyorum arkadaşlar

5. tüpbebek tedavisi sonucuda negatif çıktı. izmirde bu tedaviyi yaptıranlar kimlere gitti.:1closedeyes:

bide istanbulda memorial hakkında bilgisi olan var mı?:Saruboceq:

E et ama ben bahceci kligini tercih ettim bu kez hemşireler falan daha ilgili ilkini Alman'da burcak hanım takip etmisti Mustafa bey transfer yapmıştı olmamisti
gecen seneki embriyo kalitem 3.günde 8-8-9hucreliydi ucude gebelik oluşturacak kalitedeydi ama olmadı
tam 13 ay sonra bahceci kliniğinde Ali Mesut beyle Mustafa. Beyin önderliğinde t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…