- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi sinemiskan
-
Tedavim başladı uzun protokolle yine 22 Mayıs lucrine başladım 29 Mayis adet gördüm 1 haz puregona başladım 10.haz opu gercklesti 13 haz 3 tane 8-9-10hucreli koyuldu ve sukurki gebelik oluştu
bu denemeden önce ben Şubat'ta gittim mustfa bey spor önerdi bana yasım 22 boy 170 kilo 49 idi haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness hergüne 3 saat yuuyus yaptım 4 kilo aldım Mayıs basında Mustafa by akupunkur yaptiralim sana ddi benim strsime çok iyi geldi Mayıs basında aku.başladık
bu işlem dondurulmuş spermle oldu transferi Ali bey yaptı transfer gunü hastanede kaldım evim 1.5saat mesafede boyle iste kıslar darısı sizlein basına
bu d
geranimo transfer adetin 19 veya 20 günü mü oluyor
Tedavim başladı uzun protokolle yine 22 Mayıs lucrine başladım 29 Mayis adet gördüm 1 haz puregona başladım 10.haz opu gercklesti 13 haz 3 tane 8-9-10hucreli koyuldu ve sukurki gebelik oluştu
bu denemeden önce ben Şubat'ta gittim mustfa bey spor önerdi bana yasım 22 boy 170 kilo 49 idi haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness hergüne 3 saat yuuyus yaptım 4 kilo aldım Mayıs basında Mustafa by akupunkur yaptiralim sana ddi benim strsime çok iyi geldi Mayıs basında aku.başladık
bu işlem dondurulmuş spermle oldu transferi Ali bey yaptı transfer gunü hastanede kaldım evim 1.5saat mesafede boyle iste kıslar darısı sizlein basına
bu d
SINEMIS....e
Ben de Izmir de 3 denedikten sonra Istanbul a yoneldim cok arastirdim.Sen Izmir de nerede yaptirdin.Ben Istanbul da yanlis yer tespiti yaptim.Bizdeki sorun da ayni .Tecrubelerime dayanarak soyluyorum Istanbul da senin gidebilecegin iki yer var.Bir tanesi daha ucuz ama biraz daha kalabalik ve hangi dr, denk gelirse o bakiyor sana.Bu anlamda iyi degil.Ama fiyat konusunda biraz daha kendimi zorlayayim da en iyisinde tedavi goreyim diyorsan gidecegin yer Bruksel Kadin Sagligi.Yani Yucel Karaman.Cunku bu tur sperm problemi olanlarda dogru sperm kullanilmadigi icin negatif sonuc aliyorlar hastalar.Normal bir merkez Alman ve uzantilari da dahil buna klasik mikroskop kullaniyor.Bu ikroskoplar 200 kat buyutuyor.IMCI denilen mikroskop ise 8000 kat buyutuyor spermi.Dolayisiyla yanlis sperm secme sanslari azaliyor.Ben bunu ogrenene kadar 6 mikro yasadim.Kanalimin birini tikadilar birini aldilar.Iki histeroskopi bir laporoskopi 2 rahim filmi cektiler yapmadiklarini birakmadilar halbuki ellerindeki teknik benim gibi hastalar icin yetersiz.Sonuc olumsuz oldkca ellerindeki teknoloji sinirli.Habire ooperasyon yapip durdular beni sakat ettiler.Bu kadar islemden sonra maddi manevi toparlanabilirsem benim de yapacagim sey bu.[/QUOTE
Okadar araştırma yaptım ama brüksel pek duymadım bende tam tersi alman hastanesinin bu işlemde iyi olduğunu duydum ve dünyada 5 üniteden birtanesi diyorlar fakat ssk geçmediği için farklı bir hastaneye yöneldim sanırım uzantısı olan ve onun kadar iyi olan bir hastane umut tüp bebek merkezi kafam karıştııı araştırmaya devamfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
slm arkadaslar
haziranda alman hastanesinde tedavi gordum sonuc malesef tutmasada ben cok memnun kaldim drum ulun beydi, aralikta dondurulmus embriyolarimi deneyecem.
biz 2350 euro odedik, ilaclar haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?