Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesiyle hamiş kalanlar tecrübelerinizi paylaşir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fulum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
56
0
86
45
Ankara
Arkadaşlar öncelikle hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun.
Ben bu pazartesi Allah'ın izniyle 2.tüp bebek deneyimim için bahçeci kliniğinde randevum var Ankara'dan gideceğim.büyük bir ihtimalle kasım ayı gibi tedavim başlar.Bahçeci kliniğinde tedavi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini benimle paylaşırsa çok sevinirim.İlk görüşme Mustafa Bey'le oluyormuş daha sonra neler oluyorrr ?

ben alman hastanesinde halit beyin hastasıydım beni hasta gibi degil arkadas takip etdi ve 17 sene sonra bir oğlum oldu takiplerim bahceci kliniğinde oldu. doğumumu da o yaptı. dört dörtlük bir doktor . oğlumun ikinci adınıda doktorumun soyadı olan erden koyduk. ne dediyse yaptım her dediği çıktı. doktorumu tavsiye ederim başaracağına inanadırdı beni.kaydirigubbakcemile:dance::sm_cool::lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey::roflol:

FULUM A
Ben Izmirde tup denedim 4 defa.Olmadi hicbiri.Embryo yasamina devam etmiyormus.Simdi arayis icindeyim Maya tup bebek merkezini onerirmisin.Ben Bahceci Memorial Maya arasinda kaldim.Birde Yucel Karaman icin bu embryo olumlerindeiyi diyorlar.Bu da Bruksel Saglik Merkezinde calisiyormus bilginiz varsa yonlendiriseniz arkadaslar memnun olurum.

çok teşekkür ederim ,Allah bağışlasın.darısı bizim başımıza inşallah...

canım ben maya tüp bebek hakkında pek bişey bilmiyorum ama o mıknatısla sperm falan işlemleri çook önceden beri yapılan bir yöntemmiş başarılı bişey olsa diğer tüp bebek merkezleri de yapardı.bilmiyorum inan ki.ben bahçeci de yaptıracağım inşallah.bilgilerimi seninle paylaşırım.

evet canım haklısın iyi bı doktor benımde arkadaşım onsene sonra bahçecıde hamış kaldı halıt beyın hastasıydı çok memnun şimdı ikinciyı istıyr ve umuta gıdıyor herkese guzel gunler . inş .........doktor önemli gerçı ben de yakınlık dolayısıyla araştırdım çamlıca medıcanaya gıtım omer vanlıoğlu .. o da çok ilgili bı doktor inş tekrraa denememıde oraya istıyorum ...hastanedende memnunum....herkes guzel haberler alır inş bu iş tamamen kısmet meselesı nerde kımı bulacagı kısmet:1hug: yolunuz açık ols............

en baba doktor halit bey. doktor değil sanki arkadaşı gibi davranıyor insana. allah insanın karşısına yardım edecek birini çıkarıyor. tanıyınca sende aynısını düşüneceksin fulum.

Canım hastanede doktorlarda süper.Halit Bey, Ulun Bey hepsi iyi önemli olan senin moralin ve inancın.Ben ilk gittiğimde daha tedaviyi düşünmüyordum sadece bilgi için gitmiştim o gün tedaviye başladık ilaçlar transfer bekleme süresi derken 7 haftalık oldum.İnşallah seninde olur.Ama unutma önce inan ve bu zor şu zor demek yerine kısa süre sonra mutlu haberi alacağına odaklan.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

fulum bende alman hastanesinde ilk tüp denememde hamile kaldı ve doktorum burçak hanımdı halada kontrollerime burçak hanıma gidip geliyorum ayda 1 kere . burçak hanım çok içten , insana huzur veren bir sakinliği var ve seni çok iyi anlıyor ben çok memnunum doktorumdan.
naz1982 ssk geçiyor normal fiyatı 2350 euro idi ssk karnesi olanlara 1900 euroya yapılıyor ama raporun olsa nasıl oluyor bilmiyorum ayrıca ilaçlar kişiden kişiye değişiyor ben pko hastasıyım ilaçlar ve 6-7 kere yapılan e2 testleri toplamda 1500 tutmadı benim
tedaviye başlayacak herkesin allah yardımcısı olsun

merhaba arkadaslar ben ilk kez katiliyorum ben almanyada kaliyorum benimde 3 tüp bebek denemem oldu almanyada ve ilki tutdu ama 2 aylik hamileyken kalbi durdu iki defa denmemde basarisiz oldu bende dördüncüyü alaman hastanesinde yaptirmak istiyorum dr halit beyle konustuk ama suan tedaviye nezaman baslariz belli degil gercekten alman hastanesi kaliteli yermi halit beyy iyi doktormu? beni bilgilendirirseniz sevinirim..

mutis ben halit beyi tanımıyorum

bu arada kızlar alman hastanesinin ssk ile anlaşması bitti haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…