ben alman hastanesinde halit beyin hastasıydım beni hasta gibi degil arkadas takip etdi ve 17 sene sonra bir oğlum oldu takiplerim bahceci kliniğinde oldu. doğumumu da o yaptı. dört dörtlük bir doktor . oğlumun ikinci adınıda doktorumun soyadı olan erden koyduk. ne dediyse yaptım her dediği çıktı. doktorumu tavsiye ederim başaracağına inanadırdı beni.kaydirigubbakcemile:dance::sm_cool::lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey::roflol:
FULUM A
Ben Izmirde tup denedim 4 defa.Olmadi hicbiri.Embryo yasamina devam etmiyormus.Simdi arayis icindeyim Maya tup bebek merkezini onerirmisin.Ben Bahceci Memorial Maya arasinda kaldim.Birde Yucel Karaman icin bu embryo olumlerindeiyi diyorlar.Bu da Bruksel Saglik Merkezinde calisiyormus bilginiz varsa yonlendiriseniz arkadaslar memnun olurum.
çok teşekkür ederim ,Allah bağışlasın.darısı bizim başımıza inşallah...
basaracaksın inan ve sabrethihoyyyt[/QUO
inşallah ,Allah'ın izniyle başaracağım.
teşekkür ederim...
ben alman hastanesinde halit beyin hastasıydım beni hasta gibi degil arkadas takip etdi ve 17 sene sonra bir oğlum oldu takiplerim bahceci kliniğinde oldu. doğumumu da o yaptı. dört dörtlük bir doktor . oğlumun ikinci adınıda doktorumun soyadı olan erden koyduk. ne dediyse yaptım her dediği çıktı. doktorumu tavsiye ederim başaracağına inanadırdı beni.kaydirigubbakcemile:dance::sm_cool::lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey::roflol:
Sanırım hayır ama yinede tlf la sor.zaten fiyatlarda pek farketmiyor tedavide ilaç pahalı tutuyor.alman hastanesınde ssk gecıyormu pekı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?