Saç Rengi ve Saç Boyama Alman papatyası mı sarı papatya mı kullanmalıyım?

Ya bugun iki baska aktara daha gittim onlarda sac icinse diyip sari papatya uzatti. Ben yine bildigimden sasmayip beyaz alman papatyasi aldim. Eve gidince uygulicam bakalim nolcak:39:

Ya bugun iki baska aktara daha gittim onlarda sac icinse diyip sari papatya uzatti. Ben yine bildigimden sasmayip beyaz alman papatyasi aldim. Eve gidince uygulicam bakalim nolcak:39:

O sari olan papatya Alman papatyasi. Beyaz sari olansa bildigimiz kir papatyasi. Size sari olani verdiyse onu alsaydiniz keske, o daha etkili.

Alman papatyasi

Anthemis%20tinctoria%20SL.jpg

Kir papatyasi

alman-papatyasi.jpg

Eger eczaneden Tisan papatya bulabilirseniz onu alin. Onun daha etkili oldugunu duymustum.

Son düzenleme:
hadiya:43:
paketin üstünde alman papatyası yazıodu latince adıda yazıyodu ve beyazdı bende herkes onu yazdığı için öyle yapmıştım. saçımı çok çabuk kuruttu, 2kere uyguladım, haftayada yapayım bir de sarıyı denicem:13:

Ben de tisan papatya aldım aktarda 5 tlye. İçinde 10 tane paket var, üzerinde bitki çayı diyor kabında sarı saçlı kız resmi var onu diyorsunuz dimi? saçlarım ince telli boyamak istemiyorum doğal yoldan açılsın istiyorum denizde saçlarım koyu renk olmasına rağmen deniz tuzu ve güneş sayesinde açılıyor ama çok defa denemem gerekiyor sanırım...

Ben de tisan papatya aldım aktarda 5 tlye. İçinde 10 tane paket var, üzerinde bitki çayı diyor kabında sarı saçlı kız resmi var onu diyorsunuz dimi? saçlarım ince telli boyamak istemiyorum doğal yoldan açılsın istiyorum denizde saçlarım koyu renk olmasına rağmen deniz tuzu ve güneş sayesinde açılıyor ama çok defa denemem gerekiyor sanırım...

Tisan mi? Benmki bildigin beyaz papatyaydi ustunde alman papatyasi yaziyodu latince adi da vardi o yuzden onu aldim:32:
4 defa uyguladim baya isilti var ve kuruma:18: sac yagimi kullaniyorum bir de yine balli sac maskesi alcam ama durum bu

tisan normal poşet çay napacan dedi aktar:44:
bende sarı paptya aldım yarın denicem bakalım...

Back
X