Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allahım ilk defa gördüm. Nerde satılıyo bu?
waffle hastasıyım ben. Daha doğrusu çikolatalı muzlu tatlılara hastayım
Denemem lazm
Ben waffle makinesi almayı düşünüyodum böyle pratik bişey varsa hiç uğraşmam. Bir deneyeyim bariMigroslarda satılıyor bu gün elime aldım aldım bıraktım güvenemedim. Sanırım DiaSalarda da bulunuyormuş.
Ben waffle makinesi almayı düşünüyodum böyle pratik bişey varsa hiç uğraşmam. Bir deneyeyim bari
Bildigim kadariyla gercek waffle tadinda olmuyo, benim yedigim oyleydi en azindan
merhaba,bunu yapmak icin waffle makinalari var,onlarla yapiliyor,benim iki tane var biri duz,kucuk kareciklei var biri de kalpli,simdilerde bir cok modelini bulmak mumkun.Ben hazir urunleri pek sevmiyorum,bir kere hazir alip tuketmistim,tadi fene degil ama kendin yaptigin kadar lezzetli olamaz.sonunta hazirlarin icinde suni aramolar ve tatlandiricilar var.makinasindan edinirsen bildigin krep hamurunu karistirip makina da pisiriyorsun.
Ne kadardı fiyatı? Sitenin linkini gönderebilir misiniz? Bende alıcam waffle makinası hem güzel hemde uygun bişey arıyorum..merhaba waffle makinası almayı düşünüyorum bir sitede elta wm104 kodlu modeli çok uygun fiyata buldum içi yonca desenli olsun istiyorum fakat bütün siteleri talan etmeme rağmen içinin görüntüsüne ulaşamadım sizin bir bilginiz var mı aceba bu modelle ilgili
Ne kadardı fiyatı? Sitenin linkini gönderebilir misiniz? Bende alıcam waffle makinası hem güzel hemde uygun bişey arıyorum..
Haklısın öyle olması lazım.. Mağzalara falan bir bakayım unutmazsam bulursam direkt görmüşte olurum..mobildeyim canım link atamıyorum fiyatı 30lira üst modeli 40liraydı marka ismini googleye yazarak buldum ben o şekilde bulabilirsin bazı sitede kare şekil gösteriyor bazı sitede yonca şekli gösteriyor anlamadımki kare olsa makinanında kare şeklinde olması gerekmezmi çünki sinbo nun ki kare şeklinde yapıyor makinede kare
Haklısın öyle olması lazım.. Mağzalara falan bir bakayım unutmazsam bulursam direkt görmüşte olurum..
Ay evet güzel görünüyo gerçekten yonca hemdebişe buldum sanırım www.butunkuponlar.com buraya bi baksana bu modelin fiyatı burda 29.90 içiyle ilgili fotoğrafta paylaşmış güvensekmi ne dersin ?
http://www.indirdik.com/Elta-Waffle-Makinesi
Satıldığı normal site burası. 49dan 29 a düşmüş fiyatı. Ama malesef stoklar tükenmş
Kullanınca buraya yazar mısın o zaman ?canım benim bulduğum site Bizim Ev | Doğru Yerdesiniz... imiş siparişimi verdim bu sitede her iki modelide mevcut bir üst modeli ile arasında 10lira fark var aslında o paradanda kaçmasamda daha iyisinimi alsaydım diyede düşünmüyor değilim ama hele bi gelsin eğer beğenmezsem iade eder diğerini sipariş ederim artıkne maymun iştahlıyız ah biz kadınlar :)
Kullanınca buraya yazar mısın o zaman ?
Ona göre alayım bende :)