• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Alman Waffle'nı deneyen var mı ?

Derin_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
94
0
66
Eskişehir
Evde waffle yapmak için Alman markalı kuchenmeister frischeiwaffeln'ı deneyen var mı ?

Kendisi bu deneyen lütfen bizi de bilgilendirsin.

$5f6f9352b5.webp

Aman Allahım ilk defa gördüm. Nerde satılıyo bu?
waffle hastasıyım ben. Daha doğrusu çikolatalı muzlu tatlılara hastayım :27:
Denemem lazm

merhaba,bunu yapmak icin waffle makinalari var,onlarla yapiliyor,benim iki tane var biri duz,kucuk kareciklei var biri de kalpli,simdilerde bir cok modelini bulmak mumkun.Ben hazir urunleri pek sevmiyorum,bir kere hazir alip tuketmistim,tadi fene degil ama kendin yaptigin kadar lezzetli olamaz.sonunta hazirlarin icinde suni aramolar ve tatlandiricilar var.makinasindan edinirsen bildigin krep hamurunu karistirip makina da pisiriyorsun.

Hı hı biliyorum.Ancak her daim tercihim dışarıdan her zamanki yerimden gidip yemek. Çünkü ev yapımı çok zahmetli ve soslar birbirini tutmuyor.
Bu waffle hamurunun tadını sorma amacım kimi zaman gidip yemeye imkanım olmuyor o zaman evde şipşak yapabilmek için.

Bildigim kadariyla gercek waffle tadinda olmuyo, benim yedigim oyleydi en azindan

Sizde bu markadan mı yemiştiniz ? Ben o gün elime aldığımda hamuru çok parçalandı elimde son kullanma tarihinin bitmesine bir hafta vardı belki ondandı bilemedim o yüzden biraz da şekerlemişmiş bir görüntüsü vardı. Başka sitelerde bu markanın diğer ürünlerinin çok güzel olduğunu söylemişler ama waffle'ı hakkında yorum bulamadım.
Eğer tadı güzelse ben de bir gün deneyeceğim de şimdi bilmeden de almak istemiyorum..

merhaba,bunu yapmak icin waffle makinalari var,onlarla yapiliyor,benim iki tane var biri duz,kucuk kareciklei var biri de kalpli,simdilerde bir cok modelini bulmak mumkun.Ben hazir urunleri pek sevmiyorum,bir kere hazir alip tuketmistim,tadi fene degil ama kendin yaptigin kadar lezzetli olamaz.sonunta hazirlarin icinde suni aramolar ve tatlandiricilar var.makinasindan edinirsen bildigin krep hamurunu karistirip makina da pisiriyorsun.

merhaba waffle makinası almayı düşünüyorum bir sitede elta wm104 kodlu modeli çok uygun fiyata buldum içi yonca desenli olsun istiyorum fakat bütün siteleri talan etmeme rağmen içinin görüntüsüne ulaşamadım sizin bir bilginiz var mı aceba bu modelle ilgili

merhaba waffle makinası almayı düşünüyorum bir sitede elta wm104 kodlu modeli çok uygun fiyata buldum içi yonca desenli olsun istiyorum fakat bütün siteleri talan etmeme rağmen içinin görüntüsüne ulaşamadım sizin bir bilginiz var mı aceba bu modelle ilgili
Ne kadardı fiyatı? Sitenin linkini gönderebilir misiniz? Bende alıcam waffle makinası hem güzel hemde uygun bişey arıyorum..

Büyük ihtimalle bu model kare şeklinde. Çünkü reklam amaçlı görünen resimlerde waffle hep kare..

Ne kadardı fiyatı? Sitenin linkini gönderebilir misiniz? Bende alıcam waffle makinası hem güzel hemde uygun bişey arıyorum..

mobildeyim canım link atamıyorum fiyatı 30lira üst modeli 40liraydı marka ismini googleye yazarak buldum ben o şekilde bulabilirsin bazı sitede kare şekil gösteriyor bazı sitede yonca şekli gösteriyor anlamadımki kare olsa makinanında kare şeklinde olması gerekmezmi çünki sinbo nun ki kare şeklinde yapıyor makinede kare

mobildeyim canım link atamıyorum fiyatı 30lira üst modeli 40liraydı marka ismini googleye yazarak buldum ben o şekilde bulabilirsin bazı sitede kare şekil gösteriyor bazı sitede yonca şekli gösteriyor anlamadımki kare olsa makinanında kare şeklinde olması gerekmezmi çünki sinbo nun ki kare şeklinde yapıyor makinede kare
Haklısın öyle olması lazım.. Mağzalara falan bir bakayım unutmazsam bulursam direkt görmüşte olurum..

http://www.indirdik.com/Elta-Waffle-Makinesi

Satıldığı normal site burası. 49dan 29 a düşmüş fiyatı. Ama malesef stoklar tükenmş

canım benim bulduğum site Bizim Ev | Doğru Yerdesiniz... imiş siparişimi verdim bu sitede her iki modelide mevcut bir üst modeli ile arasında 10lira fark var aslında o paradanda kaçmasamda daha iyisinimi alsaydım diyede düşünmüyor değilim ama hele bi gelsin eğer beğenmezsem iade eder diğerini sipariş ederim artık :D ne maymun iştahlıyız ah biz kadınlar :)

canım benim bulduğum site Bizim Ev | Doğru Yerdesiniz... imiş siparişimi verdim bu sitede her iki modelide mevcut bir üst modeli ile arasında 10lira fark var aslında o paradanda kaçmasamda daha iyisinimi alsaydım diyede düşünmüyor değilim ama hele bi gelsin eğer beğenmezsem iade eder diğerini sipariş ederim artık :D ne maymun iştahlıyız ah biz kadınlar :)
Kullanınca buraya yazar mısın o zaman ?
Ona göre alayım bende :)

Back
X