Almanca bilen arkadaslar acil yardim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Esime gelen bi msji yazicam rica etsem tercume edermisiniz...
Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.

Not.eski sevglilisi diye bildigim kadin
Yillar sonra bu msj yaziyor

Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.

günaydın sevgili mehmet, son yazımı yanlışlıkla annem yazdı.klavyeden çıktı (gibi birşey) umarım iyisindir , çalışıyorsunudr. gher güzel zamanımız için sana teşekkür ederim. sağlıklı akşamlar.

anladığım kadarıyla böyle

ben fransizca ve hollandaca konusuyorum
hollandaca almancaya yakin biraz annesinin yanlislikla yazdigini soylemis benim anladigim bu

Anladığım kadarıyla. Günaydın sevgilim mehmet. Üzgünüm sonraki haberi annem yazmış. (3. Cümleyi anlamadım) iyi olduğunu ve işinin olduğunu ümit ediyorum. Bizim güzel zamanlarımız için sana teşekkür ederim. Sağlıkla kal selamlar Jana.

günaydın sevgili mehmet, son yazımı yanlışlıkla annem yazdı.klavyeden çıktı (gibi birşey) umarım iyisindir , çalışıyorsunudr. gher güzel zamanımız için sana teşekkür ederim. sağlıklı akşamlar.

anladığım kadarıyla böyle

Arkadascami yazilmistir yoksa sevgili muhabbetimidir

Anladığım kadarıyla. Günaydın sevgilim mehmet. Üzgünüm sonraki haberi annem yazmış. (3. Cümleyi anlamadım) iyi olduğunu ve işinin olduğunu ümit ediyorum. Bizim güzel zamanlarımız için sana teşekkür ederim. Sağlıkla kal selamlar Jana.
sevgilim yazmamiski :KK11:

Mesajin Türkçesi
Günaydın sevgili mehmet. Afedersin gecenki mesaji annem yazdı. O (annem) Biranda klavyenin başına geldi.
Umarım iyisindir ve bir işe sahipsindir.her zaman senle geçirdigimiz güzel zamanları düşünüyorum. Sağlıkla kal.
Sevgilerimle jana

Bence eşin birşey yazmamış, ilk o atmış mesajı ve annesi yanlışlıkla atmış. Eşinin bir günahı yok.

Demek ki Türkiye'de kuzenler, Almanya'da anneler yanlışlıkla mesaj atıyor. Ama mantıklı biz de annem attı desek hade lan annen tele mi giriyor deriz, elin gavurunun anası çatır çatır mesaj, mail falan atıyor. Bu arada ne atmış annesi o da var mı bari? :KK53:

Back
X