Almanca bilen arkadaslar acil yardim

bosaniyosunuz madem ustune durma bebegin dogacak ona konsantre ol

Telefonumda hala kayitli duruyor bu msjlar mektuplar var evin bir kosesine koymustum simdi bulamiyorum..benim arkamdan tam olarak neler cevirmis emin olmak istiyorum..mahkemedede gerekli olcak

Esime gelen bi msji yazicam rica etsem tercume edermisiniz...
Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...

Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.

Not.eski sevglilisi diye bildigim kadin
Yillar sonra bu msj yaziyor
Şimdi öncelikle belirteyim kız burda yaşanan güzel zamanlar için teşekkür etmemiş o zamanları sürekli düşündüğünü belirtmiş, danke teşekkür etmek, denke an düşünmek, sen burda harf hatası yapmışsın... Ayrıca normal bir arkadaşa yazılırken Guten morgen lieber mehmet olur mein lieber mehmet biraz daha samimi oluyor... Eşin görüşüyor mu bilemem ama kadın nabız yokluyo gibi...
Mesaja gelince
Günaydın sevgili mehmetim
Kusura bakma son mesajı annem yazdı, yanlışlıkla klavyeye geldi.. umarım iyisindir ve işin vardır.. Ben hala o güzel zamanlarımızı düşünüyorum... Sağlıcakla kal...
Sevgiler anna

günaydın (benım)sevgılı/canım mehmet('ım). üzgünüm, son msj ı annem yazmış. kasıtsız ca klavyeye ulaşmış. umarım iyisindir,ve işin vardır. ben hala o güzel zamanlarımızı düşünüuorum. sağlıcakla kal.
sevgiyle jana.

Sakami gercekmi

ahanda aynen budur msj ın tercumesı.

Arkadascami yazilmistir yoksa sevgili muhabbetimidir
Canım Alman yada kısacası Avrupalı kadınlar bazı Türk kadınları gibi eski sevgililerine musallat olmazlar hele adam evlenmişse asla arayıp sormazlar uzak dururlar.Evli erkek merakı nedense bizim bazı hatunlar da var.
Mesajda anormal bir durum yok takma kafana.
Jana'nın annesi kocana yanlışlıkla mesaj yazmış kadın da eşin yanlış anlamasın diye nezaketen durumu yazarken hal hatır sormuş ve teşekkür etmiş.
Önemli olan eşinin tepkisi :KK66:
Benim eşimi de eski sevgilileri çoook aradı sordu mesajlar attı vs ama ben biley demediö çünkü eşimin tepkisi benim için önemliydi ve eşim benden asla telefonunu saklamaz mesaj geldiğin de telefon bana yakınsa Aşkım baksana kimden meaaj gelmiş der yada telefon çalsa müsait değilse kim arıyor diye bana sorar.
Ben de gereksiz kıskançlıklar yaparak huzurumuzu kaçırmam normal davranırım.
Sende eşinin nabzını bir ölç bakalım.

Telefonumda hala kayitli duruyor bu msjlar mektuplar var evin bir kosesine koymustum simdi bulamiyorum..benim arkamdan tam olarak neler cevirmis emin olmak istiyorum..mahkemedede gerekli olcak
Almanyadami yasiyosunuz?

Bu bir mesajin devami bence, diyorki;
Gunaydin sevgili Mehmetim. Son mesaji annem yazdi kusura bakma. Dilerim iyi ve iş sahibisindir. Ben yine guzel zamanlarimizi dusunuyorum. Kendine iyi bak, sevgiler Jana.
Bikere arkadasa hitap gibi degil de, sevgiliye hitap eder nitelikte yazmis.

Ben kendi anladigimi yazayim yanlismi dusunuyorum bunlar netten msjlasiyorlar ve annesi gereksiz bir msj yaziyor adamda buna cok sinirleniyor kadinda netten ulasamayinca telden ozur msji yaziyor adamda kizgin oldugu icin kadina ben ben msji gordugumde kadin icin o..pu diyor

Ben kendi anladigimi yazayim yanlismi dusunuyorum bunlar netten msjlasiyorlar ve annesi gereksiz bir msj yaziyor adamda buna cok sinirleniyor kadinda netten ulasamayinca telden ozur msji yaziyor adamda kizgin oldugu icin kadina ben ben msji gordugumde kadin icin o..pu diyor

Kesinlikle işin içinde bir şeyler var.
Annesi neden olaya müdahil oluyor? Kızının eski sevgilisine neden mesaj atıyor? Mesaj "aaaaa oğlum bilmem kim, ne zamandır senden haber alamıyorduk, sağ ve salim olmana sevindik" gibi bir mesaj da değil demek ki kızı ayrıca özür dileme ve açıklama yapma ihtiyacı hissediyor.

Turkiyedeyim ama esimin sayesinde baya alman cvrm oldu hatta catpat almanca bile ogrendm

Bir senaryo da benden...
Eşin kıza mesaj yazıyor.(Nasılsın neler yapıyorsun veya beni hatırladın mı gibi bir mesaj olabilir.)
Annesi eşinle ilişkisine karşı olduğu için veya kızı üzülmesin diye,kızının ağzından ters cevap yazıyor.(Sen kimsin,bana bir daha yazma vs...) Kız da durumu farkedince kusura bakma annem yazmış,nasılsın umarım iyisindir filan yazıyor.

Senin esin almanyada manita yapmis kendine ve belli ki birseyler yasmislar eskiden

Kadin diyor ki "ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit" = Umarim iyisindir ve is bulmussundur

Demek ki bir süre konusmamislar, ve en son konustuklarinda, kocan is ariyordu. Varmi öyle durum?

Annesi falan hikaye tabii.. kadin bence ilk öyle bos mesaj gönderdi, esinde cevap vermeyince, tekrar pesine kusura bakma annem yazmis diyerekten muhabbet kurma derdine girmis

Bir senaryo da benden...
Eşin kıza mesaj yazıyor.(Nasılsın neler yapıyorsun veya beni hatırladın mı gibi bir mesaj olabilir.)
Annesi eşinle ilişkisine karşı olduğu için veya kızı üzülmesin diye,kızının ağzından ters cevap yazıyor.(Sen kimsin,bana bir daha yazma vs...) Kız da durumu farkedince kusura bakma annem yazmış,nasılsın umarım iyisindir filan yazıyor.

mantıklı..

Şimdi öncelikle belirteyim kız burda yaşanan güzel zamanlar için teşekkür etmemiş o zamanları sürekli düşündüğünü belirtmiş, danke teşekkür etmek, denke an düşünmek, sen burda harf hatası yapmışsın... Ayrıca normal bir arkadaşa yazılırken Guten morgen lieber mehmet olur mein lieber mehmet biraz daha samimi oluyor... Eşin görüşüyor mu bilemem ama kadın nabız yokluyo gibi...
Mesaja gelince
Günaydın sevgili mehmetim
Kusura bakma son mesajı annem yazdı, yanlışlıkla klavyeye geldi.. umarım iyisindir ve işin vardır.. Ben hala o güzel zamanlarımızı düşünüyorum... Sağlıcakla kal...
Sevgiler anna

Ahanda aynen bu dogru tercümani yapmissiniz. Tam tamina. Tesekkür etmiyor jana eski güzel günleri düsünüyormus. Ve mesajin basinda.
Günaydin sevgili mehmetim yazmis.
Günaydin sevgili mehmet degil.
Ayni bu hanimin dedigi gibi.

Bende söyliyim dedim yank bana flört gibi geldi. Yoksa durup dururken nixe öyle birsey yazsin

Senin esin almanyada manita yapmis kendine ve belli ki birseyler yasmislar eskiden

Kadin diyor ki "ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit" = Umarim iyisindir ve is bulmussundur

Demek ki bir süre konusmamislar, ve en son konustuklarinda, kocan is ariyordu. Varmi öyle durum?

Annesi falan hikaye tabii.. kadin bence ilk öyle bos mesaj gönderdi, esinde cevap vermeyince, tekrar pesine kusura bakma annem yazmis diyerekten muhabbet kurma derdine girmis

Kadin turkiyeye geliyor...esimin arkadasinin esinden duydugum seyi soyleyim kadinlar buraya gelince erkeklerden cinsel talepte bulunuyormus..hatra benimkininde arkadasininda gecmiste yedikleri haltlar olmus

Back
X