- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Allah bu erkeklern topunun cezasını versin. illa kıçlarına tekme yeynce kafaları dank edicekDiger msjlari okudunuzmu 13 sayfada cok kisa sureler gorusmeye aravermisler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bu erkeklern topunun cezasını versin. illa kıçlarına tekme yeynce kafaları dank edicekDiger msjlari okudunuzmu 13 sayfada cok kisa sureler gorusmeye aravermisler
Allah bu erkeklern topunun cezasını versin. illa kıçlarına tekme yeynce kafaları dank edicek
Günaydın sevgili Mehmet, özür dilerim son msj annem yanlışlıkla sana göndermiş umarım iyisindir ve bir işin vardır. Sana hala geçirdiğimiz güzel zaman için teşekkür ederim. Sağlıkla ve mutlu kal, sevgilerimle, JanaEsime gelen bi msji yazicam rica etsem tercume edermisiniz...
Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...
Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.
Not.eski sevglilisi diye bildigim kadin
Yillar sonra bu msj yaziyor
Günaydın sevgili Mehmet, özür dilerim son msj annem yanlışlıkla sana göndermiş umarım iyisindir ve bir işin vardır. Sana hala geçirdiğimiz güzel zaman için teşekkür ederim. Sağlıkla ve mutlu kal, sevgilerimle, Jana
Bence yazılma tarzına bakılırsa bu bayan eskiden Mehmet bey ile görüşmüş ama bayadır hiçbir şekilde alakaları yok. Almayada doğdum büyüdüm almanca benim ana dilim ve kültürünüde çok iyi bilirim gerçekten çok masum bir msj bana güvenebilirsin canım
Günaydın sevgili Mehmet, özür dilerim son msj annem yanlışlıkla sana göndermiş umarım iyisindir ve bir işin vardır. Sana hala geçirdiğimiz güzel zaman için teşekkür ederim. Sağlıkla ve mutlu kal, sevgilerimle, Jana
Bence yazılma tarzına bakılırsa bu bayan eskiden Mehmet bey ile görüşmüş ama bayadır hiçbir şekilde alakaları yok. Almayada doğdum büyüdüm almanca benim ana dilim ve kültürünüde çok iyi bilirim gerçekten çok masum bir msj bana güvenebilirsin canım
ne iğrençtir bu ya..
arkadaşlar her şeyi doğru çevirmiş zaten yanlış anlaşılma gibi bir durum yok burda.
pis herif.
üstelik lieber mehmet deseydi sevgili mehmet anlamı çıkabilirdi ama mein lieber sevgilim anlamında.
neyseki bu mesajla sınırlı kalmamış bununla mahkemede bir sey ispat edemezdin ama diğer mesajlar apaçık belli ediyor aldattığını...
Ilk mesaji okudum. Hollandaca biliyorum. Nerdeyse yuzde 90 almancayla benzerligi var. Ilk mesaj buyuk ihtimal uzun bi aradan sonra ilk yazisma. Sonraki 13.cu sayfadaki mesajlarida okudum. "Ich wunsche dir" cumlesinin ardindan baska bi cumle olmadgina eminmisin? Cunku wunsche dilemek. Bu cumle tastamamsa 'seni diliyorum" diyor. Yani arzuluyorum anlaminda. Yok eger eksik kaldiysa ordaki dilemek " sana guzel bi ..... dilerim" anlamindada olabilir, masumca bi temenni yani.
Ayrica bundan snraki mesajinda " deinir tochter' demis. Bi kizi oldugunu biliyor bayan. Yani evli oldugunu cok belli biliyor.
... hemen duzeltiyim....
"Ich wunche dir und deiner tochter " demis. Yani bi onceki arzuluyorumu hemen yok sayabilirsin. Cunku burda " sana ve kizina iyi yillar dilerim" demis. Dedigim gibi masumca bi temenni o cumle. Sakin arzuluyor felan diye dusunme, bazi arkdaslar eksik okumus yaziyi.
Dger mesajlara baktim.
Schatze ich komme nicht hier tür ist closs du kommst hier bitte.
Burda " Canim, ben gelemiyorum kapi..( closs ne bilmiyorum, kapi kapali diyor galiba), sen gel burya lutfen" demis.
Ben olsam bu mesajta korkardim evet. Egerki bu cok cok uzun zaman oncesinden bi mesajsa, esim benle beraber degilkenki mesajsa olabilir. Sorun yok. Ama benle birlikteyken " sen gel, kapi kapali" felan diyorlarsa bunlar baya bir birilerine gelen giden, gorusen iki kisiler. Insallah bu mesaj en eski mesajlardandir( senle tanismadan once) ve ilk olrak yolladigin mesaj en sonuncusudur. Cunku o ilk mesajta uzun zaman gorusmemis iki kisinin muhabbeti var.
Her bir msj oldugu gibi ayri ayri kaydettim ilk msj iki kadar oncenin yani dahs ayrilmadan..sonraki msjlar gecen yilin
Hm. Bu demek oluyorki 2 sene oncesine " merhaba " diye mesaj atmis uzun zamandan sonra.. merhaba benim mehmetim demis evet. Ama alman kafasiyla belkide en normal hitap olmustur onun icin. Bilemem.
Ardindan " Canim kapi kilitli sen gel" diye bi diyalog gecmis. Yani demek oluyorki gorusmusler konusmuslar. Bulusmuslar yani.
Ardindansa " sana ve kizina guzel seneler dilerim" demis.
Yani belkide burda evli oldugunu ogrendi ve kenara cekiliyorum ben gibisinden yine " kendine iyi bak" ile bitirdi. Gunahini alamayiz boyle bi durumda kadinin bilerek evliyken konustu feln diye.
Bundan snra mesaj ekledinmi? Yani 13ncu sayfadan snra? Sonraki mesajlar onemli.
Suan bulabildigim bunlar mektuplar vardi asil onlari bulabilsem nereye koydugumu bilmiyorum..sayfa onucteki msjlar gecen yilin ilk msjda iki ay oncenin...gecen yil bu msjlar geldikten sonra esyalarinin icinden prezarvatif cikmisti paketten bir kac tane eksik vardi ve kutu yurdisindan geldigi belliydi
O mektuplari bulmalisin kesin. Tabi egerki uzerlerinde tarih yaziyorsa. Senden oncesimi sonrasinami ait bilmeliyiz yoksa hic bisey mana etmez. Prezervatifte yazan yazilari hatirliyomusun?? Hangi dile benziyordu? Aslinda buda bi ip ucu sana. Eger evde prezervatif varsa, ama illada baska bi prezervatif kutusu almayi gerek gormusse.. olay cok acik.. sen eksilince frketme diye..
Bizim eve boyle seyler girmez onun esyalarinda bulunca yine bi kavga cikmisti arkadasim verdi demisti..yazilari hatirlamiyorum..mektuplar gecen yilin.arkadasca yazildigini dudunmustum bu msjlari bile tartissamda cok ciddiye almamistim
Siz kac senelik evlisiniz? Bu yazilan mesajlar, ozellikle " kapi kiliyli sen gel" mesaji siz birlikteykenmi yazilan bisey?
On yıla yaklastı..kapı kılıtlı msjı gecen yılın..simdi face hesabi actim iliskisi yok yaziyor..hic bir arkadasida gorunmuyor
Almanca öğrenmek isteyen insan şu konuyu okusa vazgeçrAlmanlar eski sevgili konularinda gayet rahat takiliyorlar. Esinize o yasanan zamanlar icin tsk etmis son kisimda. Yani suan daha birsey yok.
Lieber kismina gelirsek, nasil biz türkce mektup yazarkan sevgili ayse fatma ali veli diye basliyorsak onlarda liebe/r diye basliyor.
Liebling fln filan yazsaydi sevgilim demis olurdu.
Annesi ne msj yazmiski yalnislikla ben onu merak ettim:)
10 yillik hayat arkadasin demek. Uzuldum.
Bu oyunu cozeriz burda kk olarak, foyasini ortaya cikaririz her turlu. Telefon dokumani var, whatsapp web var. Kolay o. Ama sana sormak istiyorum; aldatildigini ogrendiginde ne yapmayi planliyosun?