valla ben burdayimda hic sevmem artikelleri bilmiyorumkismile B1 burufungda soruluyormus bunlar benim 6. ayin besinde termin var kadin deutschkurs verdim dedi sal..is arama kursu vermis bakiyimda anlamiyor gorunurum bir daha kurs isterim yaa cokda iyi degilim zaten daha bir sezon gittim ayyy bunaldim evde hayirlisiyle bir kurs daha verelerdi is arama kursu nasil oluyorki arkadaslar zerdecal almanca ne demek bulamiyorum uffffff
acilen tavsiye ediyorum Fälle'leri ögrenin
Nomniativ
Genitiv
Dativ
Akkusativ
ben aciklamasini yapamiyorum cünkü simdi neden en sonuncusunda b sikki olacakta c sikki olmayacak diye
bunlari ögrenmeniz lazim
kolay gelsin
ya arkadaslar almanca turkce ceviri bir site buldum bu kadar sacmalik olamaz..önc bilmedigim bir satze yazdim oondan sonra drücken yaptim cok sacma seyler cikti.inanmadim cunku bitki cayinin sekersiz icildigini okumustum orada seker katabilirsiniz yazmis:umursamaz:birde sarhos kelimrsi vardi.bildigim bir kac sätze yazdim o komple firlatma SAKIN BU SITELERE GUVENIPTE IS YAPMAYIN REZIL OLURSUNUZ:
basardim kesinlikle haklisin
bu tür cevirici sitelere güvenmeyin
hic bir tanesi %100 dogru cevriri yapmiyor
RaziyErkan rica ederim Rabbim cümlemizden razi olsun insaAllah
DER DIE DAS DIE(PL.)
NOM: der die das die
AKK: den die das die
DAT: dem der dem den
GEN: dessen deren dessen deren
iste böyle bilmeyenler icin bi faydasi olur belki a.s.
der die das
nom. (wer,was) der die das
ein eine ein
akk. (wen,wohin) den die das
einen eine ein
dat. (wo,wem) dem der dem
einem einer einem
olumsuzluk keinem keiner keinem
kizlar bu tabloda isinize yarar belki diye koydum insallah yardimci olmusumdur biraz ugrastirdi ama insallah isiniz yararda ugrastigima deger demi????
Bu tablo çok karışık bence. Ben bu şekilde öğrenmedim bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?