- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
Bende öyle düşünüyorumNet giderdim..
Ayrıca senin içinde farklı bir tecrube olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorumNet giderdim..
Ayrıca senin içinde farklı bir tecrube olur.
Sağlık sektöründeyim. Derneğe teklif geliyor isteyen başvuruyor
Hiç yalnız kalmadım bugüne kadarBence gidin. Yalniz kalmazsiniz. Is yerinizde insanlarla tanisirsiniz en azindan. Baktiniz Türkiyeyi özlediniz tatillerde atlar gidersiniz. Bilet fiyatlari uygun.
Yani bilemedim, emin misiniz, 5000Euro büyük bir para, doktor olmayan bir sağlık çalışanın kazanacağını düşünmüyorum. Bir de sağlık sektöründe dil gerekiyor, diploma denkliği gerekiyor, ayrıca her eyaletin yabancı sağlık çalışanları için yaptığı bir prosedür var bazı eyaletlerde yılları buluyor. Siz giden kimseyle konuştunuz mu, emin misiniz durumdan?
Burdaki kazanvcınız ne kadar, maddi manevi mutlu musunuz, gitmek için paradan başka sebebiniz var mı? Bana mutsuz olursunuz gibime geldi. Almanya öyle şahane sosyal hayat olan bir yer değil, insanlar genelde yalnız siz de yalnız kalmaktan korkuyorum demişsiniz bilemedim açıkçası.
Motivasyon paraysa 1 yıl çalışır paraları toplar dönersiniz , temelli kalmazsınız.
Buyuk ihtimal hasta bakiciligi. Yaslilarin her turlu bakimindan sorumlu olundugundan imkanlari cok iyi araba flnda veriyorlar altina . Saat ucreti cok yuksek ama almanyada bu konuda cok acik var. Biraz mide ve sabir gerektiginden pek rabet gormuyor bu imkanlara ragmen.Doktor mu?
Hiç yalnız kalmadım bugüne kadarGözümde büyüyor
![]()
Yok hasta bakıcığı değil ama riskli birimBuyuk ihtimal hasta bakiciligi. Yaslilarin her turlu bakimindan sorumlu olundugundan imkanlari cok iyi araba flnda veriyorlar altina . Saat ucreti cok yuksek ama almanyada bu konuda cok acik var. Biraz mide ve sabir gerektiginden pek rabet gormuyor bu imkanlara ragmen.
Bence gidin. Yalniz kalmazsiniz. Is yerinizde insanlarla tanisirsiniz en azindan. Baktiniz Türkiyeyi özlediniz tatillerde atlar gidersiniz. Bilet fiyatlari uygun.
Gönderen derneğimizin söylediği rakam buydu detaylarını çok bilmiyorum ama firma kendi bünyesine aldığı için bir de riskli iş grubuna girdiği için rakam büyük sanırım. Dil orta seviye isteniyormuş dernek kursu kendisi veriyor. Denklik olarak düşünürsek sağlık alanındaki en iyi üniversitelerden birinden mezunum diplomanın geçerli olduğunu söylediler. Ama gidenlerin iletişim bilgilerini bulursam onlarla da konuşacağım tabiki. Burdaki kazancım mesailerle birlikte altı bini geçiyor ama aşırı mobbing yaşıyorumMaddi olarak mutlu değilim Almanyada yaşayan yaşıtlarımı gördükçe çok imreniyorum. Manevi hayatımı da maddiyat etkiliyor şu anda. Yani biraz çalışıp para biriktirip bir ev alabilsem burdan,arabamı yenilesem biraz da cebime kalsa yeter sonra dönebilirim
Ben gideerdim seni ne bekliyor bilemezsin belki de çok güzel dostlukların olacak.Almanya da türk sayısı çok fazla illa ki yanlız kalmazsın.Hem işler yolunda gitmese bile yurt dışı deneyimi size ayrı bir artı katacaktır
Net degildir o maas. Evli olmadiginiz icin vergi sinifi I olacak, yani daha cok vergi odeyeceksiniz. Tahmini aylik elinize net 3000-3100 civari gecer.
Ama yine de gidilebilir. Almanya'da gayet rahat gecinilecek bir tutar.
Ben mesleğinizi çok merak ettim, acaba özelden yazabilir misiniz?
Ve hiç düşünmeden giderdim, güzel hayat şartları, rahat bir yaşam, daha iyi imkanlar..