- Konu Sahibi DUYGUSUZduygu
-
ben bi dergide sey okumustum, bebeklerin tirnaklarini 6 haftadan sonra kesin yaziyordu... dogrumu bu ya, 6 haftada nolur o tirnaklar... daha önce kesersen entzündunglara falan yol acabilirmis?? Bu arada o setlerden ben de gördüm ama gerek yok ya, fuzuli bence... ben de sadece tirnak makasi alcam. Biberon da starterset aldik Aven'ten 4 tanemi ne var icinde... ama onun disidinda siterilizasyon aleti almistik onun icinde de 2 tane biberon vardi...
canim bebeklerimin tirnaklarini hemen kestim ve hicbirseyde olmadi..ben bi dergide sey okumustum, bebeklerin tirnaklarini 6 haftadan sonra kesin yaziyordu... dogrumu bu ya, 6 haftada nolur o tirnaklar... daha önce kesersen entzündunglara falan yol acabilirmis?? Bu arada o setlerden ben de gördüm ama gerek yok ya, fuzuli bence... ben de sadece tirnak makasi alcam. Biberon da starterset aldik Aven'ten 4 tanemi ne var icinde... ama onun disidinda siterilizasyon aleti almistik onun icinde de 2 tane biberon vardi...
emzirirsen cok gerekli degil ama ben yinede Aventin setini aldim vede cok memnun kaldim..tirnak makasi seti dedigin bebek bakim seti herhalde..icinde taragi sac fircasi tirnak makasi ates derecesi suyun derecesini ölcmek icin termometre felan oluyor..ben bunlari almak zorunda oldugum icin chicconun setini aldim..cokta ucuza geldi..ya kizlar mesela bir bebege kac biberon gerekli? ya tirnak makasi felan setleri oluyormus yada böyle biberon felan setleri set olarak almak zorundamiyiz?
canim ben aralarinda pek bir fark göremedim..bence ikisinide cok rahat kullanabilirsin..ben hastaneden sonra Baby Dry aldim ama New baby de cok güzeldi..canim adi üstünde yeni dogan icin.zaten okadar cok bez kullaniyorlarki kisa zamanda biter..sonrada bir büyük numarasini alirsin..4 kilodan sonra olanini..sanirim 3 numara oluyor..Kizlar, bir sorum var, ama acilen lütfen cevap verirmisiniz
"Pampers'in New Baby 3-6kg arasi ve icerisinde 48 adet olan" bezini aldim..
Bu bez, direk hastanede bebeklere takilan ve ordan da bi kac tane istenilince verilen bezmis. Yani tam yeni dogan icin dendi, Pampers'in sitesinden de bakdim, ordada aynisi yazyiordu.
Amma velakin, coooook karasiz kuzenimle konustum onunda iki tane bebegi var ve bu bezden pisman olacagimi bunun yerine yine Pampers ama Baby Dry oda (3-6 kg arasi) almami önerdi...
Lütfen bana bu konuda yardimci olurmusunuz , sizce ne yapmaliyim ?
Bu almis oldugum New Baby'i verip, Baby Dry'mi almaliyim ?
Tesekkür ederim canim,cok sagolasin.
Peki bir soru daha sorayim: Benim aldigim 2 numara yani 3-6 Kg arasi, acaba 1 numarasini mi alsam ki 2-5kg arasini cogu arkadasim önerdi ama, kararsizim ben...
Simdiden tsk ederim canim, cevaplarin icin.
ay canim benim cok sagolasin... tikir tikir cevap yazmissin valla güzelim sagolasin!Tesekkür ederim canim,cok sagolasin.
Peki bir soru daha sorayim: Benim aldigim 2 numara yani 3-6 Kg arasi, acaba 1 numarasini mi alsam ki 2-5kg arasini cogu arkadasim önerdi ama, kararsizim ben...
Simdiden tsk ederim canim, cevaplarin icin.
Kizlar, bir sorum var, ama acilen lütfen cevap verirmisiniz
"Pampers'in New Baby 3-6kg arasi ve icerisinde 48 adet olan" bezini aldim..
Bu bez, direk hastanede bebeklere takilan ve ordan da bi kac tane istenilince verilen bezmis. Yani tam yeni dogan icin dendi, Pampers'in sitesinden de bakdim, ordada aynisi yazyiordu.
Amma velakin, coooook karasiz kuzenimle konustum onunda iki tane bebegi var ve bu bezden pisman olacagimi bunun yerine yine Pampers ama Baby Dry oda (3-6 kg arasi) almami önerdi...
Lütfen bana bu konuda yardimci olurmusunuz , sizce ne yapmaliyim ?
Bu almis oldugum New Baby'i verip, Baby Dry'mi almaliyim ?
benimde evimin yaninda var acaba komsu falanmiyizkaydirigubbakcemile3Haklisin canim, öyle yapicam artik. Aldigimi degistirmeyecegim.
Evimin girisinde Schlecker var cok sukur.
Canim siparis et sende satis yapilan bir markete, dogumuna daha var nasilsa..
olmadi ben frankfuttayim...Olabilllleeeerrrr kaydirigubbakcemile3 Ben Münih'deyim seker buyrunnnnnnnnn
Canim dedigim gibi, herkes New Baby serisini tavsiye ediyor ama kuzenim beni yaniltti birazcik.
Bence hic alma canim, eger bez aldiysan yani ne olursa olsun (markasi ve büyüklügü) onu kullan ve memnun kalirsan devam, memnun kalmazsan eger diger dedigimi yani Baby Dry'a gecirsin.
Ben öyle yapicam, zaten pisman olacagim fuzuli bi alis veris de yapmak istemiyorum sende öyle yap canim. Hani zor bi yerde degiliz, elimizin altinda hersey.. Rabbim hayirlara erdirsin insallah.
Kizlar bisy daha sorucam, bende de maassallah soru bitmiyor zemuszemus
Bebekleriniz icin, hangi sampuani ve hangi banyo ve sonrasi icin ürünleri aldiniz ( Creme bad, öl vs.. ) markalari ile birlikde.
Ve, hangi deterjani ve yumusaticisini kullanacaksiniz ?
:tomato:
canim bende Münihteyim..ben birkac bez denedim ve en cok Pampers tan memnun kaldim..Olabilllleeeerrrr kaydirigubbakcemile3 Ben Münih'deyim seker buyrunnnnnnnnn
Canim dedigim gibi, herkes New Baby serisini tavsiye ediyor ama kuzenim beni yaniltti birazcik.
Bence hic alma canim, eger bez aldiysan yani ne olursa olsun (markasi ve büyüklügü) onu kullan ve memnun kalirsan devam, memnun kalmazsan eger diger dedigimi yani Baby Dry'a gecirsin.
Ben öyle yapicam, zaten pisman olacagim fuzuli bi alis veris de yapmak istemiyorum sende öyle yap canim. Hani zor bi yerde degiliz, elimizin altinda hersey.. Rabbim hayirlara erdirsin insallah.
Kizlar bisy daha sorucam, bende de maassallah soru bitmiyor zemuszemus
Bebekleriniz icin, hangi sampuani ve hangi banyo ve sonrasi icin ürünleri aldiniz ( Creme bad, öl vs.. ) markalari ile birlikde.
Ve, hangi deterjani ve yumusaticisini kullanacaksiniz ?
:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?