Doğuma Hazırlık Almanya da Hami Anneler! Hangi magazadan yada hangi siteden alveri yapyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
persil hic kullanmadim ben ariel kullaniyorum kendimiz icin kizimin kiyafetlerinide onunla yikadim..ayri yikamayi düsünmüyorum cok hassas olmasin herseye aliskin olsun..annemiz bizim kiyafetlerimizi ayri mi yikiyodu sanki...sadece yumusaticiyi degistim yeter

canim ben de ariel kullaniyorum..ama onun icin persilin sivisini aldim..ilk üc ay dikkat ediyorum sadece..cünkü en hassas ve alerjen dönemleri bu dönemler..o yüzden ben ayri yikiyorum..zaten camasirlari temiz oluyor..bizimkilerle karistirmiyorum..

kizlar stilltee ne zaman kullanilmaya basliyo biliyomusunuz
bazilari dogumdan önce diyo bazilari dogumla birlikte diyo kafam karisti internette de bu konuyla ilgili saglikli bir bilgi yok..
ben aldim hastane cantama ´koyucam dogumla beraber hastanede hemen icmeye baslicam sütüm gelsin diye...eger erken icmeye baslarsam emicek bebek olmadigi icin cok siskinlik yapar diye düsünüyorum.

arkadaşlar bebekleriniz var galiba ALLAH hepsine hayırlı saglıklı ömür versin onların eşyalarında nekadar titiz davrandıgınızı gördüm peki onların yün kıyafetlerinide hazırladınızmı sizleri örgü buloguma bekliyorum ziyaretiniz ve mesajınızı bekliyorum örğü kıyafetler

vallah ben turkiyede yasiorum ama almanya Ya doguma geldim
türkiyeden de aldim burdanda doldurruuyorum ck guzel seyler var H&M mesela ck guzel seyler getiriyor C&A öyle Zeemann baby-walzen katalogunda Ck hos seyler Var .. bebek arabami kesin burdan almak istiyorum ...

Merhabalar, ben de Köln de.yasiyorum..3.aylik kizim icin uygun koyafet ve yatak alabileceğim alışveriş magazalari ve internet siteleri önerebilir misiniz? Kölnde yasayan anne var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…