kizlar malesef benim almancam yok doktora gidince cok zorlaniyorum.bana yardim edermisiniz
Ne istiyorsan sor canim....ben Köln 30 km yakınında kalıyorum.....
Bura dogumluyum.....kadın doktorunda bile çalıştım atıllaya hamile kalmadan.....simdi başka yerde çalışıyorum ama....
ne guzel bir konu.bende burdayim.
kizlar malesef benim almancam yok doktora gidince cok zorlaniyorum.bana yardim edermisiniz
ederim canim....ne istiyorsan sor...
senin bi kizin var heralde?
Benim bi oglum var 4 olcak 3 ay sonra...simdi hamileyim...doktor erekege benziyor dedi, cok üzgünüm, cok ama cok istedim kiz bebegim olsun...iki hafta sonra terminim var insallah yanilmistir doktor...
ayyy cok tesekkür ederim canim . doktora soracagiz bakalim. ne tarafta oturuyorsunuz ? ben münih tarafinda. buralari biliyormusun.
hayirli olsun ikinciu melegin. baska bir sürü sorarim artik :))
cok cok sevindim yaa ne kadar mutlu oldum anlatamam. bana söyleyeceginiz birseyler varmi? mesela ne icsem su aralar? hani cay kahve yerine ne iciyorsunuz?
Ne istiyorsan sor canim....ben Köln 30 km yakınında kalıyorum.....
Bura dogumluyum.....kadın doktorunda bile çalıştım atıllaya hamile kalmadan.....simdi başka yerde çalışıyorum ama....
arkadaslarrrrr merhaba bende varim almanya dogumluyum ve ilk bebegime hamileyimmm bundan önce neyazikki iki düsük yasadim o yüzden cokkk büyük korkularim var....
arkadaslarrrrr merhaba bende varim almanya dogumluyum ve ilk bebegime hamileyimmm bundan önce neyazikki iki düsük yasadim o yüzden cokkk büyük korkularim var....
kizlar burasi bizim icin cok faydali olucagina inaniyorum.evet benim 1 kizim var 20 aylik.bir kardesi olmasini cok istedik.yalniz kalmasin oyun arkadasi olsun. ben KOBLENZ sehrine yakinim.duydunuzmu hic ismini.:26::26:3 senedir burdayim.az cok ogrendim.ama yine kendimi tam ifade edemiyorum. 3 gun once acile gittik azicik kanamam vardi.neyseki korkulacak bir sey yokmus cok sukur.dun sabah yine biraz sari ve pempemsi akinti geldi ve agrim vardi.dun butun gun dinlendim.dun ogeleden beri hic bir sey gelmedi,agrimda cok azaldi. doktorum urlaub da terminim ayin 14.insallah kalp atislarini gorurum. naz canim senin oglun 4 yasinda qaliba.ALLAH bagislasin. uzulme canim oglan olsada ne fark eder.o senin icnde uzuntunu hissediyor.sonra senin onu sevmedigini dusunur. RABBIM sana saglikli kiz cocuklari nasip etsin
ha bu arada ben hemen hamile kaldim sayilmaz . iki yildir korunmuyorduk ama kafamiza da takmiyorduk. son iki aydir ciddi anlamda denedik. ben sogan kürü yaptim , sonrada cörek otu kürü yaptim. esime de cesitli vitaminler takviye ettik.
allahima binlerce sükürler olsun ki tuttu. bu ilk bebegimiz olacak. Rabbim korusun melegimizi
allah bagislasinn canim kizini..
duydum canim ama hic gitmisligim yok.
bende 6 yildir burdayim ilk gebeligim daha onun öncesi almanca kursuna falan gittim sonra kindergartenda calistim bir sene de okula gittim burda
11.sinifi yapicakdim ama dil yüzünden basaramadim ve biraktim sonra da calismaya devam ettim staj yaptigim yerde.
ama simdi annelik iznine ayrildim.
insallah görürsün canim bu sürede bol bol dinlenmeye bak sen.
kizlar bende calismak istiom ama dilim yok ya anca cat pat tarzanca cocuk kindergartene giderken nerelerde calisabilirimki sertifika felan istemeyn calisabiliomuyum öle pek dilim olmadan iznim vard kindergartende felan vea baska nereler alir
cok sagol canim.seninde hamileligin hayirli olsun.kizin olacak qaliba.saglikla dogsun buyusun.az kalmis dogumuna.rahat dogum olsun. malesf bende dil pekde iyi deyil.kursa falan gidemedim.buraya geldik 2 ay sonra kizima hamile kaldim.bu arada sen bilirsin.kizimi ne zaman kindergartene kaydini yaptiriyim:26::26:
canim b1 kursuna gittin mi sen?
onu yapsan her kapi acilir ondan sonra ufaktan baslarsin
sana tavsiye yapmadiysan önce kursunu bitir
arbeitsamta bir basvur onlarda sana yardimci olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?