doru klomeni takip ediyo doktorlar sonrada yumurta yeterince olusunca bide catlatma ignesi yapiyolarr.aslinda yumurtanda iyimis keske bide kan testinde bakaydi yumurtlamaya... senin bulundugun yerdende kimse girmedi ya topige fikir alacagin nerde bu alamanyadaki kizlar anlamiyorumm
Benim kesem 6-7 haftalikken göründü canim. Ilk doktora gittigimde nokta gibi birsey vardi evet hamilesin dedi. Ondan sonra 2 hafta sonra tekrar gel bidaha bakalim dedi. Kan falan aldi. 2 hafta sonra gittigimizde kese vardi icindede bebegimiz göründü. Hatta kalp atislarini dinletti bize. Mutterpass imizi aldik geldik. Bugün gittin dimi sen? Varmi haberler kiz? Nasil gecti?
merhaba canim:))) benimde kucuk nokta gormustu sali gunu ama emin deildi sonra kan alindi sali gunu persembe gunu sonucumuzu aldik 950 olmus:)) cumartesi gunu dresdene gitmistik esimle baya gezdim filan gecede agri tuttu sol kasigimda gittik acile.. yarim saat bekledik ya pöfff neyse dr alttan bakti keseyi gorduk ama bosdu hahahah:)) yavrum daha yerlesmemiss...bugun 5+6 olduk allahimin izni ile..sali gununu iple cekiorum ozaman 6+6 oluoruz insallah bizde bebegimizi gorur pitpitlarinida duyarizzzz
Cok sevindim senin adina , masllah .... iyi haberlerini bekliyoruz.
Almanyanin neresindensin ?
saol cnm benim..hoyerswerdadayim ben:)))bilmioosunuzdur kesin haha dresdene 60 km uzakliktayiz ole..sizler neresindensiniz?
tam öküzmüs insan bi özür ne dilerr.ama neyse saglik olsunn ...erkeginiz gelsin bakalimmm.
Selam kizlar,yok henüz hamile degilim
testler yapilmakta.
sizlerde ne var ne yok?
merhaba canim:))) benimde kucuk nokta gormustu sali gunu ama emin deildi sonra kan alindi sali gunu persembe gunu sonucumuzu aldik 950 olmus:)) cumartesi gunu dresdene gitmistik esimle baya gezdim filan gecede agri tuttu sol kasigimda gittik acile.. yarim saat bekledik ya pöfff neyse dr alttan bakti keseyi gorduk ama bosdu hahahah:)) yavrum daha yerlesmemiss...bugun 5+6 olduk allahimin izni ile..sali gununu iple cekiorum ozaman 6+6 oluoruz insallah bizde bebegimizi gorur pitpitlarinida duyarizzzz
Hayirli olsun canim bundan sonra gerisi gelir merak etme
Bizimde pazartesi randevumuz vardi. Kizim olacakmisyüzde 98 dedi cok mutlu olduk. Pazartesi 20 haftayi bitiriyoruz yani yolu yariladik biz.
Bugün bi tanidigimiz dogum yapti allahim ne güzel yavrusu oldu. Ben bile heycan yaptimdarisi isteyenlere. Dua ediyorum hep
Siz alisverislerinizi nezaman yaptiniz? Odasi olsun, bebek arabasi olsun? Acaba diyorum simdiden alsammi yavas yavas? Suan kendimi cok iyi hissediyorum. Karnimda cok cikmadan diyorum. Belki son dönemlerde kendimi iyi hissetmem. Bide esim türkiyeye bilet aldi. Doktora sormam lazim ucus izni verecekmi? 6.5 aylikken falan gitmis olacagiz.
Simdi Kiwu dan geldim , duyduklarim hic hosuma gitmedi, ama yapilcak birsey yok.
Esimin saglikli spermi sayisi 4% bu dr. az dedi, Urloglar yeterli buluyordu.... bana görede az tabii... Bildiginiz birseyler varmi bunun icin yapilacak ?
Bende miyom var bunu ocakdan beri biliyorum ama benim dr galeye almadi, simdi laproskopi yapilacak rahimfilmi cekilecek ve icabinda miyom alinacak, Termin ancak 9.5((( benim icin cok gec ve üzücü
Miyom tam rahim duvarindaymis 1cm , ve bu yüzden de hamilelige engel ola biliyormus ve düsüge de sebeb ola biliyormus, benim tam bir sene önce bebegimin kalbi durmasindan kürtaj oldum.
Yanli anliyacaginiz uzun bir sürec önce bunlar bir baslancakda belli olacakda hersey yolunca girecekden bende hamile kalcam, tabiiki tüp bebek merkezi dogal olur demiyor biz yapariz diyor yoksa neyle para kazancaklar degilmi ya?
Bu ara buna gitmemein sebebi diger dr um bir türlü hic kan testi yapmamisti , bu tabiiki hormon testi yapacak, bakalim sonuc ne olacak.
Bir yandan moralim bozuldu diger yandan da en azindan birseylerin üzerine gidip onlarin tedavisine baslanacak, diger dr, hersey ok hersey ok diye diye benim 1 senemi aldi.
Asil sürec bundan sonra basliyor, ama hic belli olmaz bi bakarsin hamile kalmisim...
Kizlar sohpetiniz bol ola,selam
ben hep düsünüyorum acaba bende birgün hamile kalabilecek miyim
aynen öle canim. ama oglusumu bekliyorum . düsünüyorum. icim pir pir oluyor.
canim düzenli takip et testlerini., dr a bütün sorularini sor. malum burdakiler pek ilgilenmiyor
canim masallah simdiye görmüs olman lazim bebegi. alllahim tamamina erdirsin insallah
masallah allah tamamina erdirsin canim. hey gidi günlercanim ben hemen baslamadim. 7 ayliktan sonra basladim. ama sen bilirsin. eger kendini iyi hiissediyosan. basla yavas yavas. ama cinsiyet iyice kesinlesssin öle. malum benim bebek 25. haftada kiz di. taaa 35. haftada erkek oldugunu ögrendik . o yüzden ona göre dikkatli ol .
canim dr na sor tabiiki . ama merak etme bisi olmaz. bol sivi alip yarim saatte bir sürürsün ucakta hicbisi olmaz.
canim spermle ilgili pek bi bilgim yok. ama bendede miyom var. simdi söle anlatayim.
biz bebek istiyoruz diye dr a gittik. dr önce kan tahlili filan yapti hani yumurtlama iyi mi diye. sonra tiroid cikti hap verdi hapimi kullanmaya basladim. iki ay icinde hamile kaldim. ama bu arada ultrason kontrolu filan yapilmadi. yani rahmime filan bakilmadi.
neyse hamis kalinca dr a gittik ultrasona bakti.
keseyi gördük filan bebegi gördük havalara uctuk, ama demez mi miyomunuz var haberiniz var degil mi dedi. bizde yok dedik o ne :26:
rahim ön duvarinda 6 cm e 5 cm büyüklügünde dedi. napicaz dedik. hic bisi yapilamaz artik dedi.
düsük tehlikesi de olabilir dedi. o yüzden sürekli gözlem altinda tutulmali dedi. sürekli kontrol edilecek dedi.
sonra eve geldim arastirma yaptim. miyom la dogum yapanlarin sayisi cok. biraz daha arastirdim.
hic bebegi olmayan miyom lular bile riske girip bebek yapip dogumdan sonra miyom larini aldiriyorlar. sebebi : ameliyat sirasinda miyom alinirken rahme zarar verip
allah korusun bir daha hamile kalinamayabilir.
tabiiki büyüklük cok önemli. seninki kücük. dr un bana dedigi bebek büyüdükce miyom da büyüyebilir ve tehlikeye sokabilir. belkide ayni kalir. belli olmaz dedi.
cok sükür benim bebisim miyomu yendi ve ayni kaldi miyom. hic büyümedi. bebegim gecti bile o miyomu
hatta bazi hikayeler okudum. rahim icinde bir sürü miyomu olan hamileler saglikla dogum yapmislar.
yani dedigim gibi. dr na güven. ama baska dr lardanda fikir al istersen ve cok arastir.
Allah yardimcin olsun cnm
elbette . Allahin izniyle allahin istedigi zamanda olacak bebegin.
isteyen herkese Allahim versin. kucaklarini bebisle doldursun insallah
cok az kaldi bizimde . bugün biraz kasilmalarim var . gelmek üzere belkide oglusum. dua edin benim icin de kizlar
Canim benim 2 haftan kalmis,Allaha sükürler olsun.
evet haklisin bazen sahiden doktorlar pek ilgilenmiyor ama sagolsun bu ilgileniyor gibi
bakip görelim neler bekliyor bizi.
Miyom konusunda haklisin, bende aldirmakdan yana degilim ama tam dölyataginda benimki yani kücük de olsa beni cocukdan mahrum birakiyordur belki.
Bende mecbur aldircam galiba.
Kismetse bu ara bi tr ye gitcem, o ara birde dr agörüneyim diyorum sanirim ordanda bir bilgi almak hic de yanlis olmaz.
Hayirlisi insallah.
KW göre esimin spermi ve morfoljisi az, adam 3. urologa gitti yazik hepsi gayet normal diyor.
Bugünkü urolog demiski o gyn ler bana gelsin bu desin demis, 1 ml o sonuc sizde 4 ml sperm var yani morfolji 4 % 16 & burda gayet iyi kafayimi yemis bunlar diyormus.
Yani dedigi , hersey normal ama kafa da bitiyor hersey.
Birde belki benim miyom sebeb dir, ama bakarsin bu ay hamile kalirim ve hic birseye gereeek kalmazzzz, ne sahane olur degilmi ?
Herkeze hayırlı dogumlar dılıyorum, femibion ısımlı bı ılacı araken sızlerın yardımcı olabılecegını dusundum, ben turkıyede yasıyorum bu ılacı ınternetten arastırdım fakat bulamadım, bılgınız varmı acaba buralarda bulmam sansım varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?