Eveeeeeeeeeeeettt bu topic tam bana göre
Bende 90dogumluyum ve 6senedir türkiyeden biriyle birlikteyim 5ay öncede sözüm olduSuan hala uni okuyorum ama bitecek artik INSAALLAHHHHH bizim agustos 2014te dügünümüz olacak bir kac aya tam tarih belli olur insaallah. Babam bendede cok sasirmisti bide tek kizim ve ilk cocugum alisana kadar zaman aldi ama artik alisti gibi damadina
Ceyizimi düzüyorum suan daha ekisigim var ama cok heycanli seyler bunlar ya insallah kk´da daha cok bizim gibi kizlar vardirda burada toplaniriz...
Merhaba kizlar
ben Turuncu Portakal
91 dogumluyum, yaklasik iki senedir bi iliskim var, bu Almanya-Türkiye mesafesi zor olsa da cok sükür üstesinden geliyoruz..
annem bi 4 aydir falan "konustugum birinin" varligindan haberdar.. ismini, meslegini, memleketini, yasini biliyor, fotoda gördü de.
yeri geliyo olumlu, yeri geliyo olumsuz yorumlar yapiyo Iliskimiz hakkinda..
evin tek kiziyim, ilk cocugu'yum bu kadar da olcak
babamin henüz birseyden haberi yok, hersey gizliden yürüyo
Biz kendi aramizda hayaller kuruyoruzbu yaz Tanisma - Kiz isteme - Söz&Nisan karisimi bi yüzük takma merasimi istiyoruz.. sonra Vatan'ima teslim edicem Sevdigimi
tabi bunlar sadece bizim hayallerimiz .. daha Annemle ciddi bi sekilde konusup, konuyu Babama acmamiz gerekiyo.. bende ki bu korkuyla nasil olcak bilmiyorum amaAllah büyük
hosgeldin cnmm
allah kavustursun hepimizi
Türkiyeden sevmisiniz siz de, kaderinizde kismetinizde bu varmis demekki :)
allah hayirlisini göstersin herzaman
amin canim amin..
sen Annene, Babana nasil söyledin ? Anneme az duyurdum ben, Babamin hic haberi yok nasil olcak bu is hic bilmiyorum.. biz bu yaz söz istiyoruz ama konusamiyorum
ayyyy allaha sükür biri yazdii :)))
nerede yasiyorsun canim?? merak ettim sorularima cvp verin :)))
bnde agustos 2014 sanirim :)))
insallah hep burda paylasiriz herseyimizi
ama senin nikin tanidik geliyo bana.
böyle baska topik daha vardi 2013 dü sanirim.
:))
Merhaba kizlar
ben Turuncu Portakal
91 dogumluyum, yaklasik iki senedir bi iliskim var, bu Almanya-Türkiye mesafesi zor olsa da cok sükür üstesinden geliyoruz..
annem bi 4 aydir falan "konustugum birinin" varligindan haberdar.. ismini, meslegini, memleketini, yasini biliyor, fotoda gördü de.
yeri geliyo olumlu, yeri geliyo olumsuz yorumlar yapiyo Iliskimiz hakkinda..
evin tek kiziyim, ilk cocugu'yum bu kadar da olcak
babamin henüz birseyden haberi yok, hersey gizliden yürüyo
Biz kendi aramizda hayaller kuruyoruzbu yaz Tanisma - Kiz isteme - Söz&Nisan karisimi bi yüzük takma merasimi istiyoruz.. sonra Vatan'ima teslim edicem Sevdigimi
tabi bunlar sadece bizim hayallerimiz .. daha Annemle ciddi bi sekilde konusup, konuyu Babama acmamiz gerekiyo.. bende ki bu korkuyla nasil olcak bilmiyorum amaAllah büyük
super gelismeler olduuu :)))
Babam askimi eve davet edicekmis erkek erkege bi konusalim demis :)))
Acidim ona ya :)))
1 ay sonra tanisma olur insallah. Benim zayiflamam lazim(
canim son durum ne? Tanisma oldumu
Selam canimmmm
20 ocak dogum gunumden bir gun once babam askimi cagirdi tanistilr cok iiyidiii
Veee 16 subat yani haftaya cumartesi aileler tanisiyo :)))
ohoooo olmus bitmis bile herseyHadi hayirlisi ozaman insaallah tanismada güzel gecer...sonrada isteme söz nisan dügün diye gider artik
Keskeeee 2013/2014 yapsaydinneyse katilim araniza ben allahin izniyle 2013 geliniyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?