Almanya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor

Buraya yazmak yerine internette arastirabilirdin. Bu adam ya cahil yada seni kandiriyor. Almanyada kimsenin maasi kimseye kalmaz.

Sana olmasi icin hülleci sart.
Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor

O amcanın bir ton sülalesi çıkar ölünce emin ol. Adam ceviz kabuğundan çıkmadı söz konusu miras olunca evlatlarıda gelir. Siz ne olursa olsun , şuan adamı sırf parası üçün istiyeceksiniz . Bu gerçeği gizlemez.:
Daha neler okuyacagız acabaaaa degil mi

bu ne para hırsı yaa

aynı şeyi elli kere yazmayın, kolaycılığınız burdan bile belli, herkese ayrı ayrı açıklama yapacağınıza kopyala yapıştır yapıyosunuz.
size makul geliyor mu 30 yaşında bir kadın olarak sadece maaşı için biriyle evlenmek.
maaşım sana kalsın diye beni nikahına alacak.
bu bir tur dolandırıcılık gibi gelmiyor mu?
e herkes yapıyor, herkesin yanlış olan bir şeyi yapması bunu doğru mu kılıyor?

Önemi var mı maaş var ama böyle başlık açtığına göre vakti dar bi amca
Baksana dediğim gibi yaşlı birisiymiş..

E zaten siz bakıyormuşsunuz
Hayrınıza mı bakıyorsunuz yoksa maaş alıyor musunuz?
Maaş alıyorsanız bu sizin işiniz yani
Mesleği hasta bakıcı olanlar ne yapsın?
Hangisiyle evlensin?
Zaten siz bakıyorsanız niye ölmesi ve maaşı size kalması gerekiyor?
Sizin erken ölmeyeceğinizin garantisini kimden aldınız?

Ben bok temizliyorum herkesin harcı değil

Adam yasli ama belli ki vucudunun bazi bolgeleri henuz yaslanmamis ve hala calisiyor. Sizi kandirmaya calisiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…