- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Gobliningelini
-
Ben bok temizliyorum herkesin harcı değil
Bilmiyorsun ki ne hayatlar var..30 yaşında boşanmış kadın yazık ya
Adam yasli ama belli ki vucudunun bazi bolgeleri henuz yaslanmamis ve hala calisiyor. Sizi kandirmaya calisiyor.
İstersen göndereyim sende denesin çalışıp çalışmadınıAdam yasli ama belli ki vucudunun bazi bolgeleri henuz yaslanmamis ve hala calisiyor. Sizi kandirmaya calisiyor.
Kaç yaşında bu adam..Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor
Hahaha yok ben almayayim, bozar beni.İstersen göndereyim sende denesin çalışıp çalışmadını
Ağızlarda bozulmaya başladı ...İstersen göndereyim sende denesin çalışıp çalışmadını
Evliligin moktan oldugunu soylerlerdi de inanmazdim. Ama baktim ki dogruymus.bedava mı yapıyosunuz?
ya da birileri kafanıza silah mı dayıyor bunu yapacaksın diye.
butun yaşlı bakımı yapanlar baktıkları yaşlılarla evlensin o zaman.
madem b.kunu temizliyorum neden evlenmiyorum:)
Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuzbedava mı yapıyosunuz?
ya da birileri kafanıza silah mı dayıyor bunu yapacaksın diye.
butun yaşlı bakımı yapanlar baktıkları yaşlılarla evlensin o zaman.
madem b.kunu temizliyorum neden evlenmiyorum:)
Ağzına sıçtığım orospusuAğızlarda bozulmaya başladı ...
Senin ağzına dayaycak siki sende ağzına alcan yalaycan yutçanO değil de bebek bakıcıları da kusmuğunu altını filan temizliyor
Onlar ne yapacak bu durumda evlenme veya maaş kalma ihtimali de yok
Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
Bedavaya mı yapıyorsunuz?Ben bok temizliyorum herkesin harcı değil
Ay yok artıkSize beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
tam evlenilecek kadınmışsın sen ya, amca gerçekten biliyormuş işi.Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
Senin ağzına hem bokunu hem sikini koycakBedavaya mı yapıyorsunuz?
Sus sik ağızlı orospu oyle göte böyle yarakAy yok artık
O nasıl üsluptur nasıl bir kelime haznesidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?