- 29 Aralık 2020
- 20
- -30
- 0
- 34
- Konu Sahibi Gobliningelini
-
bu ne para hırsı yaaAlmanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
Adamla para icin mi evleniyorsun yaniAlmanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuzAlmanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
Yok canım ne para hırsı :) Değer görmek istiyor...bu ne para hırsı yaa
Neden haksız rekabet yapıyorsun :)Bana bile kalir siz yeter ki evlenin
Yok artıkAlmanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
Amca kaç yaşındaAlmanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
Bana bile kalir siz yeter ki evlenin
Neden haksız rekabet yapıyorsun :)
Almanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyorSiz neyin kafasını yaşıyorsunuz
Para için mi evlilik yapıyorsunuz
Evlilik kurumunuda iyice b...a çevirdiniz menfaat işine çevirdiniz
o insanın çoluğu çoçugu öncelikli olur para layında. Avrupa Türkiye gibi işlemiyor .::: adama acıdımm para için evlenen bir eş adayı var
Sekerim kriterlere uyuyorum ama,yasi 35ten buyuk olan,TC kimlik nosu sonu 0 olan, ismi B ile baslayan,sag yanaginda bir beni olanlar arasinda bolusturuluyor alaman emeklilerinin paralari. Litfen kriterlere uymuyorsan tükkanin önünü kapatmaNeden haksız rekabet yapıyorsun :)
Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyormaaşının sana kalması için adamın ölmesi lazım değil mi?
adamdan önce ölmeyeceğin garantisini kimden aldın, mesela benim buyuk dedem 120 yaşında ölmuş.
para için evlilik yapacağına çoğunluğumuzun yaptığı gibi çalışmaya ne dersin:)
arkadaş nasıl insanlar olduk erkekler kolay kazanç için youtuber olma peşinde, kadınlar zengin koca peşinde...
herkes herşeyin kolayını seçiyor, butun değerler yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?