Almanya'da dondurulmuş Embriyo ile transferi bekleyenler buraya

dilberim506

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
204
85
37
Merhaba arkadaslar.2 sene önceki tüp bebek tedavimde hiç döllenme olmadığı için sonu mutsuz bitmisti.ve bu seneki tedavimizde 16 döllenmis yumurtaliklarimla 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ama oda olumsuz sonuçlandı.Şimdi regl oldum ve ayin 29 unda kontrolü var yani adetimin 13. Gunu. Daha sonra dondurulmuş embriyolarimla transfer gerçekleşecek insallah. doktorum bu sefer 3 tane transfer edelim Dior. sabirsizlikla ikinci transferimi bekliyorum. Benim gibi dondurulmuslarla transfer bekleyen varmi? Özelliklede Almanyada yasayanlar

Ben almanyada degilim ama hollandadayim. Tam olarak ogrenmek istedigin ne? Ben transferimin 16 gunumdeyim. Sonuc pozitif. 43 yasindayim ve bir dondurulmus embriyo transfer edildi. Bence dondurulmus daha iyi oluyo rahim dinlenmis oluyo. Uc tane koydurmayi dusunuyosun fakat almanyada serbestmi. Burda 35 yas alti tek ustune istege basli iki koyabiliyolar. Bence biri ikisi farketmiyo. Tutacak olan tutuyo. Hatta benim iki dondurulmusum vardi yasima ragmen tek koydurttum. Sorularin bunlarmiydi.. baska varsa sorabilirsin.

X