- 26 Mayıs 2010
- 252
- 6
- 296
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Merhaba arkadaslarbilmiyorum bu konudan varmiydi bura baktim ama bulamadim.almanyada yasayan ve burda tup bebek yaptiranlar varsa bana yardimci olurlarsa cok sevinirim ve iyi doktorlara kendimi emanet etmek istiyorum herkes gibi..bazi arkadaslarin yazilarini okudum ve baska sitellerdede okdum korkunc seyler var ve cok urktum.
lutfen yorumlarinizi
ve yardimlarinizi bekliyorum..
merhaba canim ben bu ayin sonunda terminimvar.frankfut ta dr. frau bilgic turk bi bayn.bi arkadasimin tavsiyesiyle gidicem bide televizyondada gormustum.ne olsa turk bana 4 saat uzaklikta kaliyo am napiyim herkez tr ye gidiyo.insallah allahim ni zorlukla karsilastirmaz kimseyi icinde de beni ne olur dua edin bi aksilik cikmasin
merhaba canim ben bu ayin sonunda terminimvar.frankfut ta dr. frau bilgic turk bi bayn.bi arkadasimin tavsiyesiyle gidicem bide televizyondada gormustum.ne olsa turk bana 4 saat uzaklikta kaliyo am napiyim herkez tr ye gidiyo.insallah allahim ni zorlukla karsilastirmaz kimseyi icinde de beni ne olur dua edin bi aksilik cikmasin
slm canim anladigim kadariyla yeni basladin ivf e galiba uzulme canim insallah sonuc alirsin.ben dr.bilgic nasil biri veya nasil bi centrum bilemiyorum 1 haftam kaldi tanismaya.ben daha önce kendi oturdugum yerde yaptirdim 4.denememde hamile kaldim.6 ve 8 hucreli trasfer edildi kac hucreli olurssa olsun fark etmiyo diyolar ama bence ediyo yani sansin daha artiyo gibi geliyo bana göre .ben kendi doktorumu degistimemin sebebi tamam cok iyi doktor fakat 2 kisi calisiyo tamam ameliyat kurtaj yada emriyo transferinde sirayla yapmalarini anlarim ama normal gundede cok doluyum diyip beni diger doktora yönlendirmesi beni gicik etti ben senin hastansam kardesim gondermiyceksin saga sola ozaman bende ortadaki yoldan yururum.isinde cok basarililar fakat zirt pirt tatile giriyolar kiderwunch ama her resmi tatilde hadiii tatil de adam zaten bende 4 haftalik hamile kaldigimi ögrendim hadi 2 hafta tatil baska doktora yönlendirmisler hastalari benim almanca olmadigi icin turk bi kadin doktoru vardi ona gittim dusuk tehtidin var wc den wc ye kalkcaksin dedi ama malesf 5 haftalik dusuk yaptim belki kapali olmasaydi dusuk omazdi cunki cok bilgili bi doktordu taktiri ilahi gerci ama belki kali olmsaydi hersey farkli olurdu diye dusunuyorum canim ben burayi cumartesi bi kac saat olsada acik diye tercih ettim canim.farnfurtun nersinde oturuyosun belki bu terminde karsilasiriz.allah gonlune göre versin insallahbu resimlerden ekrani dolduracak sekilde mujdeni verirsin.
canim yazmayi unuttum.ben transferden sonra gerci takdiri ilahi allahtan ama ben yinde derlerya sen tarlayi sur tevekkulunu allaha birak derlerya bende transferden sonra 1 hafta yattm yatarkende bas ucumda findik badem uzum ananas suyu.ananasin tazesini soyup yedim tabi bunlarin hepsini esim getiriyodu bazilarini yazisini okudum yok ben trasferden sonra ilk yatirdigimda yattim bi ise yaramadi 4 5.de yatmadim gayet normal is yaptim kosturdum tuttu falan diye yzmislardi bende basta aman yatincami tutucak sanki 1yaptim yatmadim 2 3 ayni ytmadim derken bu sefer yeter yaticaksin deddi esim busefer 2 80 yattim demekki yaptiklarin bazi kisiler icin tersini yapmak gerkiyo galiba neyse canim bende 1 hafta sonra ordayim
yanlis bi sey yok canim.10yildir normallerle ugrastik son 2,5 3senedir asilama tup bebek ugrasiyoruz sorunda ikimizde bulunamadi sadece bence endometriyoze oldugunu soyledi doktor.ben suan sogan suyu kurunu uyguluyorum.bakalim dr. bilgic yildirima gidince ne diyecek insallah oda diger doktorum gibi pile kullandirmaz.:18::18:korkuyorum bu arada 33 yasindayim.allah herkezee ne dilekleri varsa enkisa zaman da kabul eder.sen kac yildir evlisin kac yasindasin ve sizin problem nedir.insallah dondurulmus transferde kocaman iki cizgi görursun bisey sorcam blastis t dedinya yani 10 yada 16 hucreli transfer ediyolar ya bi sayfada teste yada kanda hamile olmadigin halde cok nadir pozitif cikarmis dogrimu neyse canim guzel haberlerini bekliyorum belki bi gun karsilasirz özel bi sorum olacak kapali yada acikmisin seni hic olmasa belki taniya bilirim hislerim de yanilirim ama bazen hic yanilmam da senin icin dua edicem
canim uzulme eger cok ciddi bi sorun yoksa cözek yöntemler elbet vardir.bizim gibi sorun olmayini ise cok zor sorun yoksa sorun nasil cozulurki allah herseyin hayirlisini versin benim durumimsa hic acici degil endometriote hakkinda neler okuyorum internette napicam bilmiyorum soltarafimda hep batma seklinde agrim oluyo benimde hic aklima gelmezdi tekraliyacagi cunki ilkini lapraskopi ile ulm de aldimistim yani ameliyarla ilk doktor benimde arapti.bu arada bende kapaliyim bu önumuzdeki carsamba bekle beni darmstdat ben geliyorum.insallah cikolata kisti dr.bilgic hanima bi problem yaratmaz hemen tedaviye baslarim.insallah birgun ayni yerdehamis olarak karsilasiriz
ya arkadaslar en basta sordumm da simdi tekrar sorayim siz darmstadt daki Kinderwunsch zentrumdan mi bahsediyorsunuz?orasi tup bebek yapiyomu yaa??bizde oraya gittik 2 kere iste bizden testler istedi yaptirdik ve iste bi cok testimiz temiz cikti ama bende polilistik over sendromu var esimdede sorun cikti doktor sorun ikinizdede dedi tup bebek yapabilirsniz dedi ama yinede esime sen bi kac ay sonra sen yine test yaptir dedi bakalim 2-3 ay sonra tekrar yaptiracak hayirlisi bakalim ozaman asilama deneyebiliriz dedii..
ama ben yinede kaca yaptirdiniz filan diye ogrenmek istioyrumm..
Kanalizasyon nerelerdesin canım merak ettim gittinmi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?