- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Cok afedersin canım ben Kabakiz yazdım telefon farklı yazmış özürdilerim
Boş ver sen simdi bu yazıları telefon hatası var .ne oldu gittinmi Darmstadta ne dedi doktorya canlar ne kanalizisyonu ne telefonu ben tefon falan yazmadim anladim konuyo arkadaslar aciklayiniz lutfen bayilacazaaaaaam ya((( BENDEDE CIKOLATAKISTI VAR YOKSA HERKEZE OLUMU DIYO BI ENGELIMI VARMIS TUP BEBEK TE ENDOMETRIYOZENINN KIZLAR BILEN VARMI YA
evet gittim canim doktor hanim cok ilgilendi ama dedigim gibi burdaki doktorumun dedigi gibi cikolata kistim geri gelmis cok kucuk oldugunu söyledi sogan suyu iciyorum insallah bi ise yarar birdahaki tagemin 18 ila 22 gun arasi bi daha gitcez sonra igne verecek galiba yani 1.ayda basliycaz yol almaya insallah eli bos cikmayiz.doktor hnim cok guler yuzlu sempatik herseyi tam detayi ile anlatiyor cok sevdim yani.allahtan hayirlisi
gulguzeli89. Ben yaptirdim 1.denemem Wetzlarda oldu ama hic memnun kalmadim 2.denemem Darmstadta oldu Dr.Bilgicyildirim Hanimlan basladik memnun kaldim ama maalesef hersey cok iyiydi iki tana transfer edildi ama tutmadi taktiri Ilahi simdi ocak 2012de dondurulmuslarla basliyacagiz insallah 3denem bu olurSana Darmstadti tavsiye ederim
eda canim sen nerde oturuyorsun?? wetzlar tarafindayim bende.. burda nerde varki merkez? gerci memnun kalmamissin ama.. benimde ayin 10unda terminim var.. 3ay sonra bir senemiz doluyor denemeye baslayali.. cok korkuyorum olmayacak diye
simdi sana nerde oldugunu nasil anlatim sey industrie gebiet var Apotheke Fabrikasi var oralarda iste canim internetten bak adresi tam görürsün neden bu kadar acele ediyorsun daha 1yil olmus zor sizde sorun kimde kusura bakma böyle pat diye soruyorum yas kac buardaeda canim sen nerde oturuyorsun?? wetzlar tarafindayim bende.. burda nerde varki merkez? gerci memnun kalmamissin ama.. benimde ayin 10unda terminim var.. 3ay sonra bir senemiz doluyor denemeye baslayali.. cok korkuyorum olmayacak diye
ben memnun kalmadim ama komsum var oda türk 1.denemede olmadi 2.denemede iki hafta önce ikizlerini kucagina aldiyani kismet isi benim esim haci mohammedi sevmedi doktor arap canim
anladim canim.. valla bilmyiorum insallah dogal yollardan olur ama olmazsa da caresini bulmak lazim.. ne kadar ödedi arkadasin bir sefer icin?? cok pahali ama yaaAllah bagislasin bebeklerini.. ama ben de gidersem zaten ya arap ya da türk dra giderim, cünkü almanlar cok vicdansiz.. hic bakmiyorlar hic dikkat etmiyorlar.. bi bayanin 9aylik bebegini göz göre göre karninda ölüme terkettiler, yakin arkadasimin düsük yapmasina sebep oldualr ve daha neler neler hic güvenmiyorum onlara.. sanki biz cogalmayalim diye yapiyorlar
Amin canim Amin darisi basimiza.bende alman doktorlari sevmiyorum herseye normal diyorlar.bende suanda Darmstadta 3.deneyecegim doktorum Türk bayan memnunum ondan.fiyatina gelince yas25se yarisini devlet ödüyor ben wetzlarda yaparken 23tüm 6000Euro ödedim tabi taksitede baglaya biliyorsun ama 2.denememde 25tim yarisini ödedik herseyin en iyisini yaptik bütün testleri yaptik 3000Euro ödedik ben fazla ilac kullandim yoksa 2100Euro tutuyor hemen hemen
of yaaa of.. ne acayip bi dert buhic tryi arastirdin mi canim??? sonucta 3000 euro iki katindan da fazla yapiyor trde.. valla biz insallah haziran gibi trye gitcez.. eger o zamana kadar hamis kalamazsam orda kesinlikle özele felan gitcem.. dedigin gibi burdaki gerizekali drlar, her sey normal her sey normal deyip göneriyorlar.. arkadas cocugunu 39,5 derece atesle dra götürdü.. normal bu deyip yollamislar geri eve.. ertesi gün yine ates düsmeyince götürmüsler.. bu sefer dr azarlamis.. o da almis hausarzta götürmüs türk dra.. kadin bakmis bi ilac yazmis ertesi gün cocugun atesi düsmüs kendine gelmis cocuk.. ben alman drlara pek güvenemiyorum da ben ankaraya gidiyorum ailem orda.. mutlaka iyi bi dr vardir ankarada..
iyi yapmis olursun canim ama türkiyede arastirdim bi tüp bebek asagi yukara 4000euro tutuyor yani arti orda kaldigin zamanda para harcarsin biletmis oymus buymus cok tutar bide trde rahat olamaz insan burda kendi evinde daha rahat olur insan.kiz dur daha ne bu acelen sükür et haline daha bir yilin bile dolmamis benim gibi 5yil olsa ne yapican isin sakasi tabi önlemini erken al ben evlendikten 2yil sonra doktorlara basladim test leri alinca umursamadim olur dedim bende yumurta catlamama sorunu var adet düzensizligi esimdede sperm azligi var ilkin aman olur dedim sonra bi baktim yillar gecti simdide mücadele ediyoruz iste.Sen hic test yaptirdinmi ikinizede
slm canim gözun aydin adet olmussun canim beni korkuttun simdi kist olunca adetin olmiyomu benimde varda bu ay kahve rengi bicimde afedersin akiti gibi tam olamiyorum korktum simdi cikolata kistide yaparmi acaba ne garip bemde tedaviye baslamak icin adetimi beklikyom olmuyo.canim bu arap doktor önceden ulm de doktorluk yaptimi bu doktor 1,75 boylarinda falan sismaan gobekli gözluklu ve ellerinde sedef hastaligi gibi soyuk gibi mi idi ulm deki doktorumu adida muhammedana idide
neyse canim allah yar ve yardimcin olsun benim icinde dua et ne olur bi an önce gelsin ki tedaviye basliyim insallah guzel haberlerin gelir canim ben cikiyom malum yarin erken kalkcam arasira gir olurmu gelismeleri yazmayi unutma canimiyi geceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?