almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

[sıze=3]ya kızlar nerelerdesınız hıcmı gelmezsınız sızı beklemekten agac oldum
[/sıze]

ben takip ediyorum ama pek bir sey bildigim yok.. o yüzden yazarak laf kalabaligi yapmiyorum

tskler bilgi icin evet oraya gidiyordum ama yapip yapmadigini bilmiyordum o yuzden sordum.ve ben simdi 22yasindayim cok sasirdim o fiyata yaaaa.7 bin euro vay canina..tabi yaptiracagim zaman onemli gegilde bu para cok sasirdim dogrusu ama ins.tup beebegede gerek kalmaz...

Selam canim insallah kalmazsin tüp bebege kismet artik sizde sorun ne acaba?Eger ciddi birsey yoksa erken davranma sakin ama eger varsa paraya bakma ben bilsem olacak herseyimi veririm öylede yapiyorum zaten vazgecmeyecegim bende hep olur olur dedim 4yil oldu tüp bebek bile yapiyorum tutmuyor Rabbim bizi mahrum birakmasin insallah

canim guaydin rahim filmi ben turkiyede cektirdim biraz acili bi film cekiliyo ama sadece filim cekilse aci cekmiyosun bildigin gibi ama boya verirken ben cok aci cektim dedigin gibi artik gerekmiyo dedi oktor bilgic hanim.film cektirdim ama her doktorun kafasindan ses cikti her doktora göstedim kimisi cok kucuk rahim kanalinin disinda kucuk miyom oldugunu soyledi digeri var ama hamile kalmana bi engel yok dedi öburuu ben bi sey goremiyorum dedi buraya getirdim burda bi kadindin doktoruna gösterdim bidaha geri alamadim kaybetmis geri zekali doktor.simdiki doktorum bilgic hanima gosterecektim bu yuzden olmadi benim termin bu ayin 23 de insallah hayirlisi butun tedavi görenlere allah yardimcisi olsun umarim hersey yolunda gider

kayip mi etmis???? yok artik...

amin canim amin.ben doktorlan konustum burda rahim filmi cekilmiyor sadece kameraylan bakila biliyor Bauchspieglung deniliyor.bende saliya gidecem bakalim ne olcak.Doktor salakmi nasil kaybediyor filmi.Hadi hayirlisi insallah hersey yolunda gider

Son düzenleme:
canim dualarin kabul oldu cunki 4 de tagem geldi hemen termin yaptik ama 20.gun oluyo yaaaaaabanan cok gec termin vermisler canim sana neden uyarici igne vermiyolar anlamdim sonucta normal bi kadin iki yumurtasi var ve sonucta iki yumurta oluscak neden riski goze aliyo doktor hanim anlamadim neyse vardir bi bildigi

Aaaa süpermis canim iyi insallah hamilede kalirsin
Merak etme canim dogrusunu yapmislar bana iki ay önce ayni seyleri yaptilar ama suanda 2 tane hazir dondurulmus bebeklerim var onlari transfer edecekler ilac kullanilmadan normal yumurtladiktan sonra rahim hamilelige hazir olunca transfer edilec transfer edildikten sonra fitil kullanacam

Son düzenleme:
canim benim anlamadigim tup bebek yapmadan önce bazi merkezler lapraskopi yani bauchsp yapiyolar her yolundami diye bana iki kere yapildi biricisi zaten yapiliyo ikincisi de cikolata kistmi ameliyat ederken bi daha yaptilar ama benim dusuncem tup bebegi zaten sorun olsun olmasin belli bi sene gectikten sonrada öylede böylede yapiyolar doktorun dedigi gibi emriyo böludukten sonra transferen sonra tutunma sansi normal bi kadinla esit oluyomusuz sonucta yani sonucta artik rahimle ve emriyonun arasindaki bi islem birbirlerinden hoslanirlarsa ne mutlu ozaman ki insallah sonumuz boyle olur allahim bu ahir zaman da herkezi haayirlisi ile sevindirsin canim

Bildigim kadariylan size cok uzakti degilmi canim nasil gidip geliyorsunuz Allah yardimcin olsun canim bize 1saat 30dakika sürüyor tabi evden 2saat erken cikiyoruz:44:

cem yilmazin reklamindaki gibi AHHHSOOO ben bunu tahmin etmemistim ben hersey tekrarlancak sdadim canim afedersin hadi insallah allah gonline gore versin insalalh ikizlerin olur saglikli

Önemli olan zaten rahim eger sorunsuzsa embiryolarda kaliteliyse hamilelik gerceklesiyor ama bende iki defa tutmadi yinede doktorlar bauchspieglung düsünmüyorlar bende onu anlamadaim türkiyede öyle degil iste en ilk ona bakiyorlar.Bende gecen telefonlan konustum bilgic hanimlan sordum bunu oda icin rahat edecekse yapalim diyor yoksa gerekmiyormus ama bence gerekiyor hersey cok iyiyken neden tutmuyor ama bir yandanda kader diyorum belki yapmam ende korkuyorum yine narkozmuz karindan delicekler bir sürü is yani kismet Insallah bu 3.denememde olurda biter bu aci her seferinde esimlen negativ sonuc aldigimizda yikiliyoruz 1-2hafta kendimize gelemiyoruz :2:

cem yilmazin reklamindaki gibi AHHHSOOO ben bunu tahmin etmemistim ben hersey tekrarlancak sdadim canim afedersin hadi insallah allah gonline gore versin insalalh ikizlerin olur saglikli

Amin canim Amin insallah bennde ikiz olmasini cok istiyorum ama bir tanede yeter yeterki saglikli ve hayirli olsun yeter canim.Insallah seninde benimde son denememiz olur göbisleri yapariz böyle

Sana tavsiyem embiryolerin kaliteliyse dondur daha rahat oluyor hic bir ilac kullanmazsin sonra emeklerin bora gitmesin insallah gerekmezde sana ilkinde hamile kalirsin ama yinede her ihtimale göre kaldir ben ilkinde kaldirmadim bu sefer kaldirdim iyiki dondurmusum olmadi bak simdi ilacsiz daha rahat yapiyorum

Bildigim kadariylan size cok uzakti degilmi canim nasil gidip geliyorsunuz Allah yardimcin olsun canim bize 1saat 30dakika sürüyor tabi evden 2saat erken cikiyoruz:44:

evet canim frankrut ta esimin ablasi var aksamdan oraya giyoruz sabahta doktora dedigin gibi ordanda baygi suruyo biz gorumcemden o gunu nerdeyse 1,30saate gitik baygi uzak nasip oralarda imis galiba ilk basta turkiyeye gitcektim ben istanbulda yatirmak istiyodum memoriyal yada doktor yucel bey di dusuncem ama istanbulda kalacak akraba yok hepsi gebzede ordan karsiya gecmek zor oluyo gezmeye bile giderken zor oluyo bizde dusunduk sigorta yarisini karsiliyo sansimizi burda denedik burasida öyale darmsdt daki gibi buyuk bi merkez yok zirrt pirt almanlarin tatil gunlerin de tatile giriyolar bilgic hanim dediki bizim burda öyle tatilerde kapatmiyoruz dedi nasip zor olucak ama zahmetsiz rahmet olmaz insallah sonu iyi olur hepimizin

Insallah bos cikmazsin ordan bende basta türkiyeye gidecektim Kaynanam istanbulda yasiyor eltiminde cocugu olmuyor onlar gecen yil yapti komsumda gcen yil ilk yaptigim yerde yapti memnun kalmadigim ilk yerde yapti kosum cok yakin oldugu icin burda yapti .bende kimin tuttarsa o ülkede yapicam dedim.Eltimki türkiyede istanbulda yaptigi halde orda yasiyor zaten Seval Tasdemirde yapti ünlü yer oda Olmadi onunki.Komsum ise ikinci denemede oldu beyenmedigim yerde.Bende demekki kismet nerdeyse orda olur dedi Türkiye almanya fark etmiyor o yüzden bu sefer esimlen Darmstadta yapmaya karar verdik ordada ilk denemede olmadi bakalim simdi ne olacak

canim uzlme cok acili bi islem degil cok kucuk delikler 3yada 2 dikis kadar bisey deliyolar allaha sukur bende hic bi sorun cikmadi ama ki insallah sininde biseyin yoktur.benim hersey yolunda dediler ama benim 4. denememde tutmustu 4haftalikken ögrendim 5hafta 5gunlukken kurtaj oldum yani dusukle sonuclandi doktorum 2hafta tatile girmeseydi 2kere kurtaj olmazdim hastanede kurtaj oldum parca unutmuslar doktor beyde tatilini bitirip muaynehanesini acti kontrole gitim parca unutmuslar dedi hayda bi daha kurtaj uzulme canim herseyin artik caresi var ve sansli oldunu dusun herseyde bi hayir vardir

Herseyde bir hayir var insan bilmiyor neyin hayirli olup neyin ser oldugunu seninki büyük yikim olmus onlara tam kavusmusken kaybetmissin insallah bu sefet sana simsiki sarilirlar canim

canimben internette tup bebegi cok arastiriyorum bunu bayagi cesitleri var.mesela ardisikblastokist diye birse onu biliyosundur.bide rahime tutunmasini guclendimek icin glau diye bisey insallah yanlis hatirlamiyorumdur.yani bu bi serum mus tranferden önce yada sonra galiba serum yoluyla veriliyo bu yapiskan bi sivi imis misal uhu gibi bisey rahime yapismasini sagliyomus bide transferden sonra rahimden bi parca alip emriyolari o parcayla birlemelerini saglayip geri trasfer ediyolar.bide yine transferden önce rahmini lazerle delip emriyoyou icine yeerlestiriyolarmis ben bunlari insallah unutmazsam doktora sorcam dogruluk payi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…