vala nasil desem tek bilgi alabilccm yer bura avukat türk varmi hic bilmiorum dilim felanda yetmes bilmede öyle saten siginma evleri var onu duydum ama yok kötü yool ha orasi felan diolar kimileri korktum ondanAlmanya'yi bilmiyorum burada 3 yil evli kalman gerekiyor. En iyi bilgiyi bir avukattan alabilirsin. Orada Turk avukatlar mevcut. Olmadi konsolosluga git ordan seni yonlendirirler. Bir de kadin siginma evleri var onlara danisabilirsin.
vala nasil desem tek bilgi alabilccm yer bura avukat türk varmi hic bilmiorum dilim felanda yetmes bilmede öyle saten siginma evleri var onu duydum ama yok kötü yool ha orasi felan diolar kimileri korktum ondan
bir$ey anlamadim, nasil yani sen $imdi ayrilmakmi istiyorsun?
bu arada sanirim 4 ila 5 yil kalman gerekiyor, ne zaman sana 10 yillik kimlik verirlerse o zaman
Turk dernekleri var. Onlara da sorabilirsin. Kadin dayanisma evlerinde calisan social workerlar var . Onlara herseyi ayrintili anlatirsin. Hangi sehirdesin.
cnm ben almanya dogusunde berline 300km zwickau die bierdeim
ben deil cnm esim istior illa ama bnde türkieye dönememki
neden bosanmak istiyorsun dayak siddet filanmi var, böyle durumlarda alman devleti yeni gelmis olsan da oturumun olmasada yardim edebilir . iyi arastir. hatta alman polisinde hani oturum aliniyor ya gecen orda brosürler filan görmüstüm türkce olanida var. eger siddet görüyorsaniz cekinmeyin bize gelin filan yaziyordu
ah gercekmi ben hic görmedim daha dgrusu cikmadim biyere biisi de bilmeki nasil görüym ewett siddetde var baya
Canım belliki baya zor durumdasın, Allah yardımcın olsun.
İnternetten araştır kaldigin yerdeki türk avukatları.
Mutlaka vardır.
Benim bildigim 3 yıl evli kalman gerekiyor ama en iyisini avukat bilir.
Siddet varsa ararsin polisi aninda gelirler. Sana tercumanda getirirler onlara derdini anlatirsin. Almanya kadinlara siddete cok cok karsi bir ulke. Kocani yanina birakmazlar.
nasi yani :26: eee esin bilmiyormu senin ozaman yurtdisi edilecegini hadi seni istemiyor ya cocugu onudami görmek istemiyor :44:
tmmda biri de dedi bana alirlar kocanin yanindan seni ama oturumun süresiz olmadigi icin bide bellli bi yil evli kalmak zorunda oldugun icicn göndeririler türkieye dedi esimede napcklarki en fazla iki vea 3 gün icerde yatar vea para öder biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?