Almanya'da kalabilmem için ne kadar evli kalmam gerekiyor

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
46
Almanya
merhabalar almanyadan yaziyorum subat ayinda geleli 2 yil olucak ilk bana 1 yillik vize verdiler o bitti simdi 2 yillik ben ayrilsam simdi almanya beni kapi disarimi edio nasil olucak kalabilmem icin ne kadar daha evli olmam lazim yanliz arkadaslar sakin benim burda kalma derdinde subu sanmayin sadece cocugumla türkiyeye dönemiycem icin bu arada 8 aylik hamile yim ve ayrilirsam nasil ayakta kalabilirim napmam gerekli Allah rizasi icin bilen arkadslar cevabinizi bekliorum

bildigim kadariyla 5 yil evli kalman gerekiyor, sonra süresiz oturum alabiliyorsun
eger oturumunu alip ayrilirsan devlet yardimi alirsin

Son düzenleme:
Almanya'yi bilmiyorum burada 3 yil evli kalman gerekiyor. En iyi bilgiyi bir avukattan alabilirsin. Orada Turk avukatlar mevcut. Olmadi konsolosluga git ordan seni yonlendirirler. Bir de kadin siginma evleri var onlara danisabilirsin.

Almanya'yi bilmiyorum burada 3 yil evli kalman gerekiyor. En iyi bilgiyi bir avukattan alabilirsin. Orada Turk avukatlar mevcut. Olmadi konsolosluga git ordan seni yonlendirirler. Bir de kadin siginma evleri var onlara danisabilirsin.
vala nasil desem tek bilgi alabilccm yer bura avukat türk varmi hic bilmiorum dilim felanda yetmes bilmede öyle saten siginma evleri var onu duydum ama yok kötü yool ha orasi felan diolar kimileri korktum ondan

vala nasil desem tek bilgi alabilccm yer bura avukat türk varmi hic bilmiorum dilim felanda yetmes bilmede öyle saten siginma evleri var onu duydum ama yok kötü yool ha orasi felan diolar kimileri korktum ondan

Turk dernekleri var. Onlara da sorabilirsin. Kadin dayanisma evlerinde calisan social workerlar var . Onlara herseyi ayrintili anlatirsin. Hangi sehirdesin.

bir$ey anlamadim, nasil yani sen $imdi ayrilmakmi istiyorsun?

bu arada sanirim 4 ila 5 yil kalman gerekiyor, ne zaman sana 10 yillik kimlik verirlerse o zaman

neden bosanmak istiyorsun dayak siddet filanmi var, böyle durumlarda alman devleti yeni gelmis olsan da oturumun olmasada yardim edebilir . iyi arastir. hatta alman polisinde hani oturum aliniyor ya gecen orda brosürler filan görmüstüm türkce olanida var. eger siddet görüyorsaniz cekinmeyin bize gelin filan yaziyordu

Canım belliki baya zor durumdasın, Allah yardımcın olsun.
İnternetten araştır kaldigin yerdeki türk avukatları.
Mutlaka vardır.

Benim bildigim 3 yıl evli kalman gerekiyor ama en iyisini avukat bilir.

ah gercekmi ben hic görmedim daha dgrusu cikmadim biyere biisi de bilmeki nasil görüym ewett siddetde var baya

Canım belliki baya zor durumdasın, Allah yardımcın olsun.
İnternetten araştır kaldigin yerdeki türk avukatları.
Mutlaka vardır.

Benim bildigim 3 yıl evli kalman gerekiyor ama en iyisini avukat bilir.

ahh bi bilsem ccnm ama cikip arayamamki öyle hak hukuk benim ki öldürür beni teskkr edrim dualarin icin

Siddet varsa ararsin polisi aninda gelirler. Sana tercumanda getirirler onlara derdini anlatirsin. Almanya kadinlara siddete cok cok karsi bir ulke. Kocani yanina birakmazlar.

tmmda biri de dedi bana alirlar kocanin yanindan seni ama oturumun süresiz olmadigi icin bide bellli bi yil evli kalmak zorunda oldugun icicn göndeririler türkieye dedi esimede napcklarki en fazla iki vea 3 gün icerde yatar vea para öder biter

Belli olmaz duruma gore sinir disi bile edilebilir.Ustelik hamilesin. Burada Almanya'dan yazan cok arkadas var. Umarim biri yardimci olur sana. Sanirim merkezde de degilsin. Hastahaneye gitsen ordan da polisi cagirabilirler sen istersen. Ingiltere olsa derdim suraya git, buraya git. Hatta ben gotururdum ama Almanya'ya yapabilecegim birsey yok uzgunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…