Almanya'da kalabilmem için ne kadar evli kalmam gerekiyor

cnm cok tsk edrim düsünmen yeter iste risk alamiom korkuom kurallari bi bilsem

üff tamda pislik bi sehre düsmüssün canim..
Allah yardimcin olsun insaAllah..
zaten suan 2 yillik oturma izni almissinya yinede ayrilirsan yurtdisi edebiliyolarmi ya..
vallahi hic duymadim..ama suan bi sikayette bulunsan sana cok yardimi olur devletin.
burada hic kimse ac susuz birakilmiyo..
esinede kalmadin yani..

dimi ama ne bilim o 30 yildir felan nerdese burda atarlar seni bana da bisi olmas dio

dimi ama ne bilim o 30 yildir felan nerdese burda atarlar seni bana da bisi olmas dio

Oyle bir sey yok. Bir tanidigimizi karisini dovuyor diye sinirdisi ettiler. Kadina da oturum verdiler ama 15-20 sene oluyor. Yanlis yonlendirmek istemem. Denemeden birseyi bilemezsin. Komsudan filan bir yerden yardim almaya calis.

bu erkeklerinde tek bildikleri bu...

islerine gelmeyince kadina bi tekme..

ablamada ayni baskiyi yapiyo enistem.. cocuklarida alir türkiyeye dönerim sanada burada kimse bakmaz,
ac kalirsin demis..

aglayarak anlatti ben sok oldum halbuki ithal damat kendisi..

ama erkek iste..nedir bu hamile halinle sana ettigi??

cok üzücü canim ya Allah yardimcin olsun, vallahi ben sonradan geldim almanyaya 12 yil oldu ama hep calistim 6 ay oldu
alman vatandasiyim..biktim cünkü türk konsoloslugunun islemlerinden ve sömürgesinden..

umarim sana yardim edecek biri cikar..insaAllah..

umaruim cnm amin ins.ah ah ALLAH yardimcimiz olsun ya

ben deil cnm esim istior illa ama bnde türkieye dönememki

hmm, malesef oturumu 10 yillik alana kadar seni yurt di$i yapabilirler diye biliyorum hatta eminim nerdeyse, özelliklede kocan denecek adam karimin yurt di$i edilmesini istiyorum dedigi anda seni gönderirler

gecmis olsun canim öncelikle, ben de simdi esime sordum, tam emin degiliz ama, cocugun dogduktan sonra seni göndermeleri zor, eger dogumdan 3 sene sonra calismaya baslarsan, yüz yüze yakin geri göndermezler.

dogumdan sonra 3 sene iznin var, devlet sana para ödemek zorunda.

benim de 9 aylik oglum var, calismiyorum ve devlet bana 3 sene para veriyor, kirami ödüyor.

eger dayak varsa, ilk isin polise git, seni hemen kadin siginma evine yerlestiriler (frauenheim) ve neresi oldugunu kesinlikle esine söylemiyorlar, yani esin seni bulur diye korkma.

esinin baskisi altinda kesinlikle kalma.

keske dortmund bölgesinde olsaydin sana yardim etmek isterdim. gercekten kötü biryerde kaliyorsun.

yani kisacasi bebegin olduktan sonra seni sinir disi etmeleri zorlasiyor. hele bide 3 sene sonra ise baslarsan bisey olmaz.

bide bebegin dogduktan sonra siddet devam ederse, sende buna göz yumrsan, ve devlet bunu ögrenirse, yani jugendamt ögrenirse, bebegini hemen elinden alirlar. durumu oraya kadar getirme.

allah kolaylik ve sabir versin

amin cnm cok tsk ederim düsünmen yeterli inanki evet burda sartlar kötü cocuk dogana kadar sabretmeliyim pekki ya sonra nasil ne islerdde calisabilirim temislik dahi olsa yaparim ama alirlarmiki ise cok yok dilim

amin cnm cok tsk ederim düsünmen yeterli inanki evet burda sartlar kötü cocuk dogana kadar sabretmeliyim pekki ya sonra nasil ne islerdde calisabilirim temislik dahi olsa yaparim ama alirlarmiki ise cok yok dilim

cocuk dogana kadar durmak zorunda degilsin, sonucta yarin gidip bosanmiyorsunki, sen bosanana kadar kac ay gecer o arada cocuk coktan dogmus olur bile.

hartz 4 dekiler sana zaten is verir sen onlarin gönderdigi ise itiraz etmedigin sürece inlarda sorun yapmaz canim.

senin hic kimsen yokmu oralarda, güvenebilecegin akil danisacagin kimseler, kaynanagiller nasil insanlar??

insan hamileligini böyle kötü gecirmemeli sen ve esin kac yasindasiniz?

Bildiğimden değil tamamen sallıyorum
eşin alman vatandaşı değil mi
o zaman çocuk da alman vatandaşı olur anneye de ihtiyacı olacağından sınır dışı falan etmezler diye düşünüyorum
olmadı abartıp dönersem töre cinayetine kurban giderim deyip iltica et falan filan
her halükarda türkiyeden iyi sahip çıkarlar diye düşünüyorum

tanidigim vea akil alabilcm hic kkimse yok ya hic hartz 4 ney bide yok itiraz etmem dedim ya namusumla ne is verseler yaparim kayinvaldmlerde iyiler sükür tabi sen iyisen herkes iyi ama bi desteklerinin olcani sanmiorum ben 21 yasndaimesim 36

esim türk vatandasi yani dogru aslinda dedikleriniz ama birazda cesaret gerek galiba bana ya oda hic yok

cnm senin için çok üzüldüm yani o hamile halinle dayak hakaret tehdit daha kimbilir neler neler. eşinin yaşıda az değil görücü usülümü evlendin sen? Türkiyeye neden dönmek istemiyorsun? ailen sana sahip çıkmaz mı? bildiğin yer tanıdığın insanlar arkadaşların sevdiklerin hep destek olurlar die düşünüyorum ama tabi böyle bir durum olur mu pek emin de değilim. yani ailen seni isteyerek mi bu yaştaki adamla evlendirdi yoksa sen mi ısrar ettin? bunları soruyorum çünkü kendi ülkende daha iyi olursun die düşünüyorum ama illa orada kalıcam diyorsan benim bi arkadaşım var babası almanyada öğretmen geçici görevde hala orda sanırsam şımdi arayamam ama yarın ararım ve sorarım kanunları nasıl nasıl yardımcı olurlar die. yazarım sana da. çok üzüldüm haline Allah yardımcın olsun. O hayvan kocanda Allahından bulsun.

Almanyada olsam senin için elimden geleni yapardım keşke yardımcı olabilsem ama ordaki kanunlar hakkında hiç bir bilgim yokgerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına Allah yardımcın olsun inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın... :26:
Kocan olacak o hayvanda beter olsun inşallah :26:

Canim haline uzuldum allah yardimcin olsun....almanyada yasaya bilmen icin evliliginin tam 5 yili dolmasi gerekiyor dolmadigi taktirde esin seni sikayet ederse benimle oturum izni icin evlendi derse direk sinir disi edilirsin....ama dayak varsa once bunu raporlarla polis tutanagiyla ispatlaman gerekir ispatlayamZsan iddian curup gider...ispatladigin taktirde polise siginiyorsun turkiyeye gidersem ailem oldurur istsnmeyen evlilik yapgim asla donemem dersin....seni bir yerlere yerlestirip bosandigin icin esin 2 yila kadar nafaka oduyor cocugun oldugu icin sen evleninceye kadar odicek cocugada devamli....sana onlar bir is bulup calisiyirsun devlet sana kalacak yer veriyor....ama ispatlayamadigin surece asla kabul etmezler 5 yili doldurmadigin icin direk sinir disi edilirsin....once iyice arastir netten turk avukatlarina bak bilgi al....ama direk kafana gore is yapma.....

Canim haline uzuldum allah yardimcin olsun....almanyada yasaya bilmen icin evliliginin tam 5 yili dolmasi gerekiyor dolmadigi taktirde esin seni sikayet ederse benimle oturum izni icin evlendi derse direk sinir disi edilirsin....ama dayak varsa once bunu raporlarla polis tutanagiyla ispatlaman gerekir ispatlayamZsan iddian curup gider...ispatladigin taktirde polise siginiyorsun turkiyeye gidersem ailem oldurur istsnmeyen evlilik yapgim asla donemem dersin....seni bir yerlere yerlestirip bosandigin icin esin 2 yila kadar nafaka oduyor cocugun oldugu icin sen evleninceye kadar odicek cocugada devamli....sana onlar bir is bulup calisiyirsun devlet sana kalacak yer veriyor....ama ispatlayamadigin surece asla kabul etmezler 5 yili doldurmadigin icin direk sinir disi edilirsin....once iyice arastir netten turk avukatlarina bak bilgi al....ama direk kafana gore is yapma.....

cnm cok tsk ederim destegin icin ailemin durumu anca kendine yetio cnm ya beni zorlamadilar görücü usulüydü ben kabul ettim olgun adamdir deger kkiymet bilir die ama nasip iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…