Tüp Bebek Merkezleri almanyada rapor

hiç almanyadan yazan yokmu veya burayı okuyan

Var canim turkiyede almanci burada yabanci ne olacak bizim halimiz bilmiyorum.
ALMANYADA YASAYAN GURBETCI KARDESLERIM DIYEBILIRDIN canim neyse
Ne raporu bu pek anlamadim daha acik ve neet yazarsan cevap verebilirim.
Her sey gonlunuzce olsun Allaha emanet olun sevgilerturkbayragi:asigim:

Var canim turkiyede almanci burada yabanci ne olacak bizim halimiz bilmiyorum.
ALMANYADA YASAYAN GURBETCI KARDESLERIM DIYEBILIRDIN canim neyse
Ne raporu bu pek anlamadim daha acik ve neet yazarsan cevap verebilirim.
Her sey gonlunuzce olsun Allaha emanet olun sevgilerturkbayragi:asigim:

canım bende aynı durumdayım sadece uzun süreli rapora ihtiyacım var almanyada alman doktor veya türk doktorn verebileceği tüp bebek tedavisi için olması şart değil almanyada daha uzun süre kalıp bebek tedavisine zaman ayırmak için bende ALMANYADA YASAYAN GURBETCI KARDES im sağol şimdiden :1hug::nazar:

selam nil 1971 yukarda yazdım cevap vermedin özelden mesaj yazamıyorum sana yazabilirsen yaz sevgiler

canım bende aynı durumdayım sadece uzun süreli rapora ihtiyacım var almanyada alman doktor veya türk doktorn verebileceği tüp bebek tedavisi için olması şart değil almanyada daha uzun süre kalıp bebek tedavisine zaman ayırmak için bende ALMANYADA YASAYAN GURBETCI KARDES im sağol şimdiden :1hug::nazar:

Canim sen Türkiye´den Almanya ´ya tedavi icin mi gelmek istiyorsun ?

Bunun icin mi rapor lazim ?

Tedavin Almanya ´da mi olcak ? :uhm:

merhaba herkese
ben fransa'dayim doktorumuz tûp bebek raporunu verdi
sigortaya verdim iki hafta önce sisgortanin onaylamasini bekliyorum ki bende bir kaç tahlil yaptiricam birde histeroskopi.
ben evleneli iki yil bile olmadi ama bu konuda birsey demediler
almanyadaki sistemi bilmiyorum ayni mi degil mi bilemem

Canim sen Türkiye´den Almanya ´ya tedavi icin mi gelmek istiyorsun ?

Bunun icin mi rapor lazim ?

Tedavin Almanya ´da mi olcak ? :uhm:

evet ama türkiyedeki isimden izinli olmak icin kullanacagim almanyada esimin sigortasi ile tedavim olacak ben türkiyedeki isimden izinli olmak icin alman doktordan rapor almak sitiyorum sevgiler simdiden yardimci oldugunuz icin

her hangi bir dr doktora gidip rapor alabilirsin ,neden bu kadar zorlaniyosun anlamadim ?en basiti dahiliye dr istedigin hastalik raporunu verir sana

evet ama türkiyedeki isimden izinli olmak icin kullanacagim almanyada esimin sigortasi ile tedavim olacak ben türkiyedeki isimden izinli olmak icin alman doktordan rapor almak sitiyorum sevgiler simdiden yardimci oldugunuz icin

Canim raporun illaki almanca olmasi mi gerekiyorr ?

Herhangi bir doktordan rapor alip burada bir avukata veya tercümana cevirisini yaptirabilirsinizz ...

Tüp bebek icin almanyayi secmen insallah seni pisman etmezz ...

Sahsen ben buradaki tedavi seklinden memnun degilim ..

Insallah sen memnun kalirsin . :1hug:

Canim raporun illaki almanca olmasi mi gerekiyorr ?

Herhangi bir doktordan rapor alip burada bir avukata veya tercümana cevirisini yaptirabilirsinizz ...

Tüp bebek icin almanyayi secmen insallah seni pisman etmezz ...

Sahsen ben buradaki tedavi seklinden memnun degilim ..

Insallah sen memnun kalirsin . :1hug:

hayir uzun süreli rapor gerekiyor bunu da her doktor vermezki sen hangi sehirdesin öyle kolay kolay rapor alinabiliyormu burda ben bes günlük bile zorla aldim ayrica burda tüp bebek tedavisi olmayacagim esimin yaninda uzun süre kalmak icin rapora ihtiyacim var

Back
X