Almanyada Ultrasyon yardimci olabilirmisiniz ?

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
isvecte yasiyorum 15 haftalik hamileyim ayin 26 sinda da almanyaya gidicem ablamin yanina
orada doktora gidip cinsiyet ögrenme ihtimalim varmi acaba almanya da burasi gibi kesin bi karar varmi 18. haftadan önce kesinlikle bakmiyorlar ve ben artik patlamak uzereyim ilk cocugum cok merak ediyorum yardimci olabilirmisiniz acaba cok tesekkurler simdiden....

koskoca kk da yokmu kimse

canim eger bebegin kendini gösterirse doktorlar söyler. yani öyle su haftayaca bakmayiz yok burda.

bana bir doktor 18. haftada erkek dedi, üc hafta sonra baska bir doktor kiz dedi. yani sakin kendini doktorun söyledigine tam olarak inandirma. Bebeklerimiz dogudunda süpriz yapabilirler.

Canim ben almanyada yasiyorum,burda bazilari 3 aylikken ögreniyo bebek
Erinin cinsiyetini.birazda dr bagli,bazi dr lar kesin görmeden söylemiyolar emin olmadan,sen ablana söyle erken cinsiyet söyleyen bir dr arastirsin senin icin,hayirli olsun,insallah sag salim bebisini kucagina alirsin

tesekkur ederim sagolun ablamada zar zor soylemisler zaten bende dedim bi bakiyim kolayca ögrenen oldumu diye belli olmasi lazim suan yani isteyen doktor söyler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…