Hiç kımse sizi kınayamaz bekar iki insan be yaparsa yapar evlenmek zorunda değilsini.tabiiki vlilik olsa daha normal olursu ama olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu.bende almanyada doğdun büyüdüm türkıyeye geldim evlendim inan cok öLüyorım gelsen alısamazsın canım cocugun için otur bence geliceği düzgün olsun.ülkemi kötülemiyorım cokta seviyorum ama bi almanya olması için kırk fırın ekmek lazım yani..azıcık kendine bakmayı dene bebeğin uyutken bir sofra kur bi arkadasını cagır illakı arkadasım vardır orda büyümüşsün sende.Merhaba Hanimlar,
benim 7 haftalik cok tatli, saglikli, huzurlu bir kizim var.
Belki ayiplarsiniz ama evli degilim ve babasida umursamiyor...anliycaginiz tek ben ve kizim.
Ailemi sorarsaniz, anne ve baba rahmetli, bir abim türkiyede, ve akrabalar daginik durumda.
Almanyaya 9 yasimda geldim, simdi 37 yasindayim, ama halen ve halen alisamadim. Insanlar soguk, herkes kendi halinde...türkiyedeki cocuklugumu hatirliyorum...hep kalabalik, mahallede cocuklar sokakta...keske benim kizim da böyle büyüse diyorum. Türkiyeye döneyim diyorum, ama korkuyorum...ordada bir abim var...oda tek yasiyor.
Birde üstüne sütüm yetersiz, hem emziriyor, hem mama veriyorum...mecbur cünkü sadece emzirirken, kilosu düstü...cok mutsuzum ve alman kadinlar beni anlamiyor.
Ebe geliyor ara sira....ve kizimi aglatmiyorum diye, bazen uyumadiginda kucagima aliyorum diye...ve tabiki yemek yemege vakit bulamiyorum diye, bana terapiye git diyor. Yani kizima fazla bakiyorum diye...bazen yaninda yatiyorum ve gercekten ac kaliyorum...ama napiyim, benden baskasi yok ve hic birseyi eksik kalmasin istiyorum.
Yani degisik degisik sorunlarim var, bir yalnizlik, bir süt durumu, bir de almanyanin ortami bana göre olmamasi....
Sizler biraz akil verin bana
Yazidklariniz icin cok sagolun.
Malesef babasi ile ayriyiz...hamileyken ayrildik ve hic görüsmüyoruz, yani umursamiyor, bende aslinda memnunum, cünkü gecinmez bir insan.
Ben kendimi böyle bilmiyorum...aslinda hayatini hep yalniz yasamis biriyim...annem ben 8 ken rahmetli oldu, babam da üvey anne basima koyup kendi havasinda kaldi...ve 14-16 yasina geldiyimde, zaten beni kendi halime birakti.
Simdi cocugumla bir yandan 24 saat yaninda yatmak, onu oksamak, onu seyretmek istiyorum....bir yandan da, benden anne olmaz, niye evladima bunu yaptim diye düsünceler aklimdan geciyor. Bütün gün evde oturuyorum, cünkü arkadaslarim hepsi calisiyor...sagolsunlar ara sira gelen var...ama cogu zaman yalnizim.
Önceden calisiyordum, iste almanya hayati...artik ise gitmediyim icin, megersem bos bir hayat yasiyormusum. Burda pek komsuluk falanda yok, zaten ufacik bir köyde yasiyorum...burdan tasinmak istiyorum, ama cocuklu tek bayana birde yabanci ise, pek ev veren yok.
Kizima gelince, hep gülüyor, ancak karni agririsa veya mamayi hizli hazirliyamasam, aglar. Cok sevimli ve okadar tatli ki...bu bana yetmesi gerekirken, halen icimde bir karanlik kaliyor. Nasil büyütcem, nerde kalcaz, nasil koruya bilcem, babasini sorarsa ne diyim...keske bir annem en azindan olsaydi
Cocuklugumu cok özlüyorum...
okurken gozlerim doldu..
emin olun harika bi anne olacaksiniz,Rabbim size guvenmis bu melege bakacaginiza inanmis o yuzden size onu emanet etmis.ikinizi de Allah koruyacaktir,merak etmeyin.
annelik duygu hengamesi hatta bazen salt vicdan azabi..ama bu anneligi eksik ya da yanlis yaptigimizdan degil,yavrularimiza daha guzel bi ortam yaratmak isterken caresiz kalmakla alakali bi durum.
biraz disinizi sIkin,bebeginiz ele avuca gelince ise baslarsiniz,yavruyu krese verirsiniz gecinir gidersiniz.
baktiniz olmuyor donersiniz Turkiyeye..
o iciniz hic karanlik kalmasin,piril piril evladiniz hayatiniza gunes gibi dogmus..hala lohusa sayilirsiniz,biraz duygusal ve karamsar olmaniz cok dogal.
hersey cok guzel olcak,emin olun.
dualarim sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?