- 1 Şubat 2016
- 48
- 2
- 6
- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
Neden cıkıp gelsın ya ayyyy bilmedıginiz işlere yorum yapmayın cık gel mısEvlendiniz mi?
Cikin gelin geri sizi itip kakan adamin yaninda ne isiniz var?
Ailenizle iliskiniz nasil?Kabul ederler mi sizi
Bekarlikla alakası ne benim de var bir sürü boşanan yakınım bir çoğu ailesiyle oturuyor rahat rahat mutlu mesut hayatını yaşıyor.Neden cıkıp gelsın ya ayyyy bilmedıginiz işlere yorum yapmayın cık gel mıs(ailenın yanından evlenıp gıden kım gerı dönmüş anasıyla oturmus rahat rahat sız bekarsınız sanırım?
Tabiki cocuk olunca daha hassas davraniyorlar yardim bakimindan maddi yonden daha saglam olur..ama bu demek degilki bi kadinin illada cocugu varsa yardim ediyorlar, boyle bisey yok kesinllikle avrupada insan ve ozellikle kadin haklari cok onemli..cocugu olmasada devlet kesinllikle yardimci olur is bulur,yerlestirir bir yere taki kendi kazanci ayaklari uzerinde durmaya yettigi zamana kadar..arastirsa keske ve cogu kadinlar avrupadaki haklarini bilmiyolar ne yazikki korkuyorlar..cok zor dedigin gibi allah kolaylik versin cesaret versin konu sahibine..İnşallah cocugu vardır dıyelım almanyada kalmak istıyorsa bır cocuk bıle yeter adama esının hayatını patates etmeye almanyada kadın calıssada calısmasada devlet ben burdayım diyor konu sahıbı baksa bı bıze cevap verıcez de pek umrunda degıl sanırım cevaplar:)))neyse bacım kolaylık versin Allah
Evli değilsin yani ailenin yanına dön o zaman konuş annenle anne baba evladını sokakta bırakmaz.Hayir imam uzeri evliyiz henuz 2 aydi ve cocul yok
Calisiyor musun ev tut kendine ayril tek başına yaşa anlamadin sorun nerede ?Kandirdi beni gel burda rathaus da evlenecegiz dedi ben alman universesini bitirdim o yuzden almanca iyi biliyorum alah onun belasini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?