almanyada yardim edin

20 hyasinda ve uni bitmis
bence universiyeti yi tr DE ALMANCA okumus oyle demek istiyor ama tr si bozuk gibi
nerden tutsam elimde kaliyor konu :))
2 yıllık ise 19.20 yaşında biter eğer 17 ve 18 yaşında başlamış ise Türkiyede böyle yanı.

Ben buraya vize ile geldim resmi nikah rathaus da olmadi kandirdi gel burda yapariz dedi
Vizenin sueri ne kadar bitmediyse eger hemen basvur sosyal hizmetlere durumundan bahset,ulkeme donemem can guvenligim yok falan de is bulmana yardimci olsunlar sonrasinda oturum icin basvurabilirsin ama calisman sart!

Burda biri soylemishdi aslinda beni bulurlarsa asul evine postalarlar burda diyorlar ki neden anmeldung olmadin git yap nasil oturmum olsun zatel asulda olanlarida bazilari calishiyor kim burda yasak ishci calishdirsin?benim tek shamsim cocuk oda olmuyor

Almanyaya en fazla sıgınmacı olarak gelebılırsın gayrı gelemezsın yalan konu bu ben yasadıgım ülkeyımı bılmıycem ya(atıyo kafadan türkıyeden sorgusuz sualsiz kım gelmıs almanyaya be sen gelıveksın vızeyle geldım dıyo o zaman kacak degılsın turıstsın ama senı buraya kım davet edecek??esın ke akrabamısn bak benımde tğrkcemı bızdu sonunda hahahahah

Ee o zaman ailene gitmekten baska caren kalmiyo arkadasim bu adamin yanindan iyidir baba ocagi ya..

Ikı ay olmus gelelı senı asul evınde tutmazlar bıle sen vızeyle geldıysen turıstsın suan yakalanırsan türkıyeye yollarlar senı asul evınde sıgınmacılar devletınden kacanlar yasıyor.sen sıgınmak istıyorum desende cok ıyı sartlarda yasamıycaksın sen burda kalmak istıyorsan bırı sana asık olucak pat dıye evlenıp oturum alıcan baska sansın kalmamıs

Ya burda shu durumda oldugumuma aglayayim
Senin yazdigina mi guleyim ben azerbaijanliyim o yuzden turkcem iyi deyil evet viza aldim 10 gunluk bana viza verdiler amma ben orada hasta oldugumi ve tedaviye gitdiyimi belirdim ve benim vizam medicin vizasi oldu amma artik onun ustunden 2 ay kecdi

Gercekden mi ??ne soylesem peki beni bu asul evinde tutarlar?ben shu anda ya beni kapi dushari ederse napicagimi dushunuyorum lutfen yardimci olun

baska birini bul evlen madem
baska yol kalmadiki :)

Teshekur ederim benim zaten sinirlerim bozuk kendimde deyiliyim burayada yazmagimin sebebi yardim yarin bir gun tekmeye basarsa ne yapacagimi bilmem di dushdugum shu duruma alah dushmanima dushurmesin

Vizen 10 günlük muydu suan kaçak misin yani gizli mi kalıyorsun 2 ay geçti diyorsun.

Teshekur ederim benim zaten sinirlerim bozuk kendimde deyiliyim burayada yazmagimin sebebi yardim yarin bir gun tekmeye basarsa ne yapacagimi bilmem di dushdugum shu duruma alah dushmanima dushurmesin
arkadasim tamam iyi guzel ho$ ta
yardim edilecek bi durumda deilsin

gerçekten tek sansin baskasiyla evlenmek
baska turlu seni direK sINIR DISI ederlerrr ..

Alalhini seversen bu adama oturum alayim diye çocuk fln yapma
yazik gunah tir

( konunu ciddiye alip ciddi cevap evriyorum her ne kdr $uphelensemde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…