- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
17 yasinda tanirsan bu demekki3 yil 3 yil konushdum tanidim ben bu insani sonuc bumuydu
2 yıllık ise 19.20 yaşında biter eğer 17 ve 18 yaşında başlamış ise Türkiyede böyle yanı.20 hyasinda ve uni bitmis
bence universiyeti yi tr DE ALMANCA okumus oyle demek istiyor ama tr si bozuk gibi
nerden tutsam elimde kaliyor konu :))
Vizenin sueri ne kadar bitmediyse eger hemen basvur sosyal hizmetlere durumundan bahset,ulkeme donemem can guvenligim yok falan de is bulmana yardimci olsunlar sonrasinda oturum icin basvurabilirsin ama calisman sart!Ben buraya vize ile geldim resmi nikah rathaus da olmadi kandirdi gel burda yapariz dedi
Ee o zaman ailene gitmekten baska caren kalmiyo arkadasim bu adamin yanindan iyidir baba ocagi ya..Burda biri soylemishdi aslinda beni bulurlarsa asul evine postalarlar burda diyorlar ki neden anmeldung olmadin git yap nasil oturmum olsun zatel asulda olanlarida bazilari calishiyor kim burda yasak ishci calishdirsin?benim tek shamsim cocuk oda olmuyor
kusura bakmada turkçen azeri gibide durmuyor Turkiye gibide durmuyorBen azeriyim o yuzden tr iyi deyil
baska birini bul evlen mademYa burda shu durumda oldugumuma aglayayim
Senin yazdigina mi guleyim ben azerbaijanliyim o yuzden turkcem iyi deyil evet viza aldim 10 gunluk bana viza verdiler amma ben orada hasta oldugumi ve tedaviye gitdiyimi belirdim ve benim vizam medicin vizasi oldu amma artik onun ustunden 2 ay kecdi
Hayir imam uzeri evliyiz henuz 2 aydi ve cocul yok
Vizen 10 günlük muydu suan kaçak misin yani gizli mi kalıyorsun 2 ay geçti diyorsun.Ya burda shu durumda oldugumuma aglayayim
Senin yazdigina mi guleyim ben azerbaijanliyim o yuzden turkcem iyi deyil evet viza aldim 10 gunluk bana viza verdiler amma ben orada hasta oldugumi ve tedaviye gitdiyimi belirdim ve benim vizam medicin vizasi oldu amma artik onun ustunden 2 ay kecdi
arkadasim tamam iyi guzel ho$ taTeshekur ederim benim zaten sinirlerim bozuk kendimde deyiliyim burayada yazmagimin sebebi yardim yarin bir gun tekmeye basarsa ne yapacagimi bilmem di dushdugum shu duruma alah dushmanima dushurmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?