- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
Resmi nikah olmadan goturemez haklisin ama gayri resmi yollardan goturmus olabilir...ki boyleleri cok var sende biliyosundur..ben anlamadim alman unv nasil bitiriyor oraya takildim ?anlamadimki
resmi nikah olmadan seni almanyaya goturemez
dalga mi geçyorsuunuz bizimle
gayri resmi oluyor dogru orasi aklima gelmediResmi nikah olmadan goturemez haklisin ama gayri resmi yollardan goturmus olabilir...ki boyleleri cok var sende biliyosundur..ben anlamadim alman unv nasil bitiriyor oraya takildim ?
asula ne demekMerhaba cok teshekur ederim
Henuz 2 ay cocuk yok ve kendisi istemiyor nasil bir insanmish bu biktirdi gencliyimden etdi beni 20 yashimda hayatimdan oldum burda bir tanidigim yok amma kendim alman universesini bitirdim biliyorum o dediyini duymushdum ben cok korkuyorum ya beni asula atarlarsa
alman kanunlarini bilmiyorumSinir dishi ederlermi gercekden?anem babami ben biliyirum olselerde bu gunden bana kapi acmazlar
Valla banada inandirici gelmedi acikcasi,ya cok eksik anlatiyor yada dogru degil..bide iki ay olmussa madem nasil unv bitiriyorki hic bisey anlamadim ben..gayri resmi oluyor dogru orasi aklima gelmedi
ama bilmiyorum bu konu bana hiç inandirici gelmiyor
20 hyasinda ve uni bitmisValla banada inandirici gelmedi acikcasi,ya cok eksik anlatiyor yada dogru degil..bide iki ay olmussa madem nasil unv bitiriyorki hic bisey anlamadim ben..
kendi ulken neresiBen almancayi kendi ulkemde okudum burda degil burda ne yapacagimi bilmiyorum
kime dedin bunuCox sagol shimdi hic yemek youemem uyumam teshekurler
oturum olmayinca çalisma iznide yokdurkiOturum hakkın yok ise ki kesın yok senı buldukları yerde asul evıne degılde dırek memleketıne postalarlar,ne yapman lazım sana dıyım hemen sıkıldım bıseye dogru cevap veremıyorsun.kadın dedıgın dık olur neyse gidip 8 saatlık iş bulman lazım acıll calısmaz isen atarlar seni Ama kocanda senı saklıyor dıye ceza yersalak bunu ıyı bılmeli aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?