Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok teşekkür ederim. Orada olmasaydım, dudurmaya çalıştığım için üzerime yumrukla yürünmeseydi Hani diyorum bu kadar açık ve net bir olay Belediye hata yaptı, cenaze yakınları durmadı. En suçsuz benim! Benim yerim niye elimden alınıyor? Cenaze yakınlarına niye durmadınız denmiyor da bana sen taşı o zaman eşini deniyor? Vertrag ne demek geçerliliği yoksa niye imzaladım ve ödedim. Benim suçum ne aklımda deli sorular
Çok teşekkür ederim. Orada olmasaydım, dudurmaya çalıştığım için üzerime yumrukla yürünmeseydi Hani diyorum bu kadar açık ve net bir olay Belediye hata yaptı, cenaze yakınları durmadı. En suçsuz benim! Benim yerim niye elimden alınıyor? Cenaze yakınlarına niye durmadınız denmiyor da bana sen taşı o zaman eşini deniyor? Vertrag ne demek geçerliliği yoksa niye imzaladım ve ödedim. Benim suçum ne aklımda deli sorular
Çok üzücü olmuş gerçekten bide yumruklar felan insanlar artık sıyırmış kafayı iyce gerçekten..
Yani uğraşın işin peşini bırakmayın dicem ama hem üzüntü hem rahatsızlık var.. bari paranızı geri alın inşallah.. allah ölümünde hayırlısını versin gerçekten.. mutlaka avukatlarla işi çözün derim ama size iyi gelir mi bilmiyorum.. kendinizi de düşünmek zorundasınız
Ne olur bana ses olurmusunuz?
Ben Almanya'da yaşayan eşini kaybetmiş bir kadınım. Eşim ve ben aynı zamanda kanser tedavisi gördük ve ben maalesef eşimi Hakka uğurladım. Eşim Türkiye de vefat etti. Onunla uzun hastalığımızda birbirimize söz vermiştik ölünce Almanya'da çocuklarımızın yakınında beraber gömülmek için.
Eşimi Almanya'ya getirdim ve yakınımızda bulunan bir müslüman mezarlığına defnettik. Ikimize çifte mezar yeri aldım. Eşimden 6 ay sonra bir tanıdığımın cenazesine gittim ve şok oldum. Çünkü benim yerim kazılmıştı. Daha Tabut yere değmeden durdurmaya çalıştım. Ama cenaze yakınlarından biri yumrukla üzerime yürüyerek beni kovdu. Ve gözümün içine baka baka merhumeyi benim yerime gömdüler. Belediye suçunu kabul ediyor ama karşı tarafın imzası olmadan taşımaya yanaşmadığı gibi, basına çıktığım için geriye dönük benim yerimi elimden almak ve bu karar için yaptıkları masrafları bana ödetmeye çalışıyor. Maalesef henüz avukat bir şey yapmadı. Almanya'da yaşayan avukat hanımlar, diğer bütün hanımlar bana yardım edermisiniz? Sesimi duyururmusunuz? Adımı arama motoruna yazınca bütün olayı okuyabilirsiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Dünyada çok daha önemli dertler var inanın hele Türkiye'de ses olacak çok daha önemli dertler var .. kocanızı taşıyın dert arıyorsanız yetim 4 çocuklu bir komşum var perişan halde nosunu yazayım..
Dünyada çok daha önemli dertler var inanın hele Türkiye'de ses olacak çok daha önemli dertler var .. kocanızı taşıyın dert arıyorsanız yetim 4 çocuklu bir komşum var perişan halde nosunu yazayım..
Konuyu şimdi gördüm ve bu şekilde yapılan yorumlara da ayrı üzüldüm. Herkesin derdi kendini ilgilendirir, kimse için dert yarıştırmak haddimize değil. Belli ki konu sahibi üzgün, verilmiş sözüm var diyor. Dünyadaki diğer önemli dertlerden konu sahibine ne? Türkiye’de yaşamıyor kadın, Türkiye’nin derdini ne yapsın? Sizin perişan halde 4 çocuk yaparken zevkten dört köşe komşunuzla konu sahibinin ilgisi ne? Az biraz yorum yaparken haddinizi bilin yahu.