Almanya'da yaşadığım haksızlık

Alman avukatlar kadar işe yaramayan, boş beleş insanlar görmedim. Üzülerek söylüyorum ki hem Türk hem Müslüman olarak Almanya'nın nefret ettiği iki şeysiniz, bunun için isyan ettiren her türlü haksızlığı yaparlar, yapacaklar.

İnsanlar belki bu vesileyle Almanya'yı romantize etmeyi, üstün hukuk ülkesi olarak görmeyi bırakır. Çöpünü ayırmazsan gırtlağına sarılırlar, yaptıkları hatanın bedelini konu sahibine yıkarlar.
Yemin ederim dogru kazanabildiklari tek dava araba kazasi davalari onun disi hep rezillik

Bir Borcun olsun hoppp Mahnung kara liste Bender iki yil Vodafone iki defa para cekmis her ay bu parayi geri alana kadar anam agladi

Ama senin borcun olsun vay basina gelene berbat ya

yani taşınacağı yeni yerde allah gecinden versin ama ileride yanına sizi gömecekleri ne malum? bugün yaptıkları hatayı yarın yapmayacaklarını nasıl garanti ediyorlar? bir de türk makamlarıyla iletişime geçtiniz mi diyanetle falan onlar ne diyor bu duruma?
İletişime geçtim ama ilgilenmiyorlar

Yemin ederim dogru kazanabildiklari tek dava araba kazasi davalari onun disi hep rezillik

Bir Borcun olsun hoppp Mahnung kara liste Bender iki yil Vodafone iki defa para cekmis her ay bu parayi geri alana kadar anam agladi

Evet maalesef öyle şimdi geriye dönük olarak yerimi elimden almak için karar çıkartmışlar ve mahkeme masraflarını bana ödetmeye çalışıyorlar. Şaka gibi değil mi?

Başınız sağ olsun, umarım çözülür.

Diğer aileyi anlayamadım, neden cenazelerini alakasız bir yere yabancı bir adamın yanına getirip gömüyorlar🤐🤐🤐karşı taraf da acaip
Ilk hatayı belediye yapmış eşimin yanını kazmış. Ama ben de oradaydım durdurmak için uğraştığımda cenaze yakınları yumrukla üzerime yürüdü. Bir de gözümün içine baka baka gömdüler. Durdurmak için çok uğraştım ama şimdi en suçsuz olan benim yerimi almak için karar çıkartmışlar. Belediye de beni o gün bir dakika dinleselerdi diyorum. O günü konuşmuyoruz, diye masaya yumruğunu vuruyor. Ben medyaya başvurana kadar kimse benden özür dahi dilemedi.

Bende böyle düşünüyorum siz sanki ölüm acısını bu konuya yansıtma yapmışsınız gibi geldi
Hayır öyle bir şey yok. Benim eşim kendi yerinde yatıyor, artı kadından 6 ay önce gömüldü. Benim üzerime yürümeselerdi, bu olay zaten yaşanmayacaktı, olay anlaşıldıktan sonra defini durdurmayıp tamam alltan taşıyacağız diye sürekli beni susturmaya çalıştılar, anında durdursalardı da sonra böyle olmazdı. Sonrasında da yalvardım lütfen tazeyken taşıyın diye. Üzgünüm eşimi onlar yüzünden rahatsız etmeyeceğim

Hayır öyle bir şey yok. Benim eşim kendi yerinde yatıyor, artı kadından 6 ay önce gömüldü. Benim üzerime yürümeselerdi, bu olay zaten yaşanmayacaktı, olay anlaşıldıktan sonra defini durdurmayıp tamam alltan taşıyacağız diye sürekli beni susturmaya çalıştılar, anında durdursalardı da sonra böyle olmazdı. Sonrasında da yalvardım lütfen tazeyken taşıyın diye. Üzgünüm eşimi onlar yüzünden rahatsız etmeyeceğim

Dava açmalısınız o zaman haberlere çıkmak veya buralarda çözüm aramanız sizi çözüme ulaştırmaz bence.

Ne yazik ki katliyorum, Alman mahkeme sistemi berbat, avukatlar daha da berbat ... Konu sahibesinin yerinde olsam ultra yuksek bir tazminat ister parayi tedavime kullanirdim. ne yazik ki mahkemeden bir sonuc cikacagini sanmiyorum uzadikca uzar.

Back
X