• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya'da yaşadığım haksızlık

Sizin dava açmanız nasıl engelleniyor o kısmı anlamadım? Parasını verip satın aldığınız tapulu mezara nasıl başkasını defnedebilirler ya? Sonuna kadar uğraşın ve kaldırsınlar kadının naaşını , olur mu öyle şey? Almanya gibi bir hukuk ülkesinde hakkınızı aramanız burdan daha kolay olur . Bir avukatla hareket edin

Ne olur bana ses olurmusunuz?
Ben Almanya'da yaşayan eşini kaybetmiş bir kadınım. Eşim ve ben aynı zamanda kanser tedavisi gördük ve ben maalesef eşimi Hakka uğurladım. Eşim Türkiye de vefat etti. Onunla uzun hastalığımızda birbirimize söz vermiştik ölünce Almanya'da çocuklarımızın yakınında beraber gömülmek için.
Eşimi Almanya'ya getirdim ve yakınımızda bulunan bir müslüman mezarlığına defnettik. Ikimize çifte mezar yeri aldım. Eşimden 6 ay sonra bir tanıdığımın cenazesine gittim ve şok oldum. Çünkü benim yerim kazılmıştı. Daha Tabut yere değmeden durdurmaya çalıştım. Ama cenaze yakınlarından biri yumrukla üzerime yürüyerek beni kovdu. Ve gözümün içine baka baka merhumeyi benim yerime gömdüler. Belediye suçunu kabul ediyor ama karşı tarafın imzası olmadan taşımaya yanaşmadığı gibi, basına çıktığım için geriye dönük benim yerimi elimden almak ve bu karar için yaptıkları masrafları bana ödetmeye çalışıyor. Maalesef henüz avukat bir şey yapmadı. Almanya'da yaşayan avukat hanımlar, diğer bütün hanımlar bana yardım edermisiniz? Sesimi duyururmusunuz? Adımı arama motoruna yazınca bütün olayı okuyabilirsiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Eşinizin mezar yerini değiştirmeyi teklif ettilerse kabul edebilirsiniz bence. Diğerleriyle uğraşmak yerine

Cok üzücü. Öbür cenazenin yakinlari nasil Kabul eder kendi cenazelerini yabanci birinin yanina defnetmeyi oda cok tuhaf.
Tazminat davasi acin, bu nasil skandal. Medyaya yansidimi olay

Back
X