Ben Almanya´nin Frankfurt sehrinin kücük bir kasabasi olan Friedbergde yasiyorum.dün dr kontrolüm vardi dr uma dedim cinsiyeti ne dedim cok erken göremem dedi .ancak 20 haftaliken görülür dedi .sizler kac haftalikken ögrendiniz.almanyadaki tüm drlarmi böyle.lütfen bana akil verin napicam .bende ögrenmek istiyorum cinsiyetini artik .....
ben 16 haftalıkken almanyada doktora gıttım cınsıyetı soyleyemem daha kucuk dedı. o hafta tr ye geldım dr. gıttım kız dedı. büyük boy ultrasonda cektı verdı resmi. heryerı bellı oluyor parmagını emıyordu kızım:) suan 19 haftalıgız
Sanirim Almanya`daki tüm doktorlar böyle. Hem tam kesin olmadan söylemek istemiyorlar hem de kürtaj dönemi gecsin diye bekliyorlar galiba. Bence böylesi daha dogru cünkü ilk aylara yanilma payi yüksek oluyor.
ben 16 haftalıkken almanyada doktora gıttım cınsıyetı soyleyemem daha kucuk dedı. o hafta tr ye geldım dr. gıttım kız dedı. büyük boy ultrasonda cektı verdı resmi. heryerı bellı oluyor parmagını emıyordu kızım:) suan 19 haftalıgız
bol seyahat eden bi bebek maassallahhburda dogum sartlari daha iyi galiba.bi arkadasim hem türkiyede hem burda dogum yapmis.tr'de olanlari anlatmayim yazik burdada ebeler elini tutup yalniz degilsin felan die ilgi gösterip sacini felan oksayinca dogumu biraktim yanimda giren arkadasimla bunlar ne iyiler diye muhabbete basladim diyo
evet ilgilerini duydum bakalim insallah Allah'im iyilerle karsilastirsin. hastanemi de buldum bi doktoru bulamadim
Selam bayanlar bende almanyadayim benim doktorumda nasil diyim soguk bi tip bilmiyorum sormadan bisiy demiyo felan gicik oluyorum baska doktor ariyorum su ara
kizlar ben 12 haftalikken ögrenmistim kelebegimin cinsiyetini.ama benim doktorum her seferinde 4d ile bakiyo yani hani su ayrintili ultrason diyolar ya.ondan erken sölemis de olabilir ama doktorumdan okadar memnunumki hayatimin doktorunu buldum diyebilirim
ondan önce bende cok aramistim ama.gercekten iyi bi doktor bulmak hic kolay degil.
benım almanyadakı gıttıgım doktorda cok ıyı bır kadın.
burdakı yanı tr dekı pek güler yuzlu degıl ama zaten burda dogurmayacagım ıcın problem yapmıyorum. almanyaya gıdınce artık hastanede hangı doktor denk gelırse onda dogum yapcam.
acaba almanyada hastanede doguracagın doktoru secebılıyomusunkı. orda dogdum buyudum ama bu konuyu hıc arastırmamıstım. bı gıdınce arastırmam lazım
benım almanyadakı gıttıgım doktorda cok ıyı bır kadın.
burdakı yanı tr dekı pek güler yuzlu degıl ama zaten burda dogurmayacagım ıcın problem yapmıyorum. almanyaya gıdınce artık hastanede hangı doktor denk gelırse onda dogum yapcam.
acaba almanyada hastanede doguracagın doktoru secebılıyomusunkı. orda dogdum buyudum ama bu konuyu hıc arastırmamıstım. bı gıdınce arastırmam lazım
bakalım bende almanyaya gıdınce evg.krankenhaus gıtcem cunku bızım ordakı kat.krankenhausda dogum bölümü kaldırıldı. ögrenırım herseyı gıdınce. normal dogumdan korkuyom aslında sezeryan ıstıyom . bı yandan da normal dogurmak ıstıyom cok kararsızım
valla onu bilmem ama burdaki kat.krankenhaus'da Erkek doktor bi türkün dogumuna girince kadinin kocasindan dayak yiyoben acil hastaneye gidince adam bakti tuhaf tuhaf gitti kadin doktor cagirdi.o da türktü, doktora sordum cünkü cok bekledim, o da olayi anlatinca ne güldüm ama hebame'ni seciyosun ama doktor sanirim hangi schicht olduguna bagli..
bakalım bende almanyaya gıdınce evg.krankenhaus gıtcem cunku bızım ordakı kat.krankenhausda dogum bölümü kaldırıldı. ögrenırım herseyı gıdınce. normal dogumdan korkuyom aslında sezeryan ıstıyom . bı yandan da normal dogurmak ıstıyom cok kararsızım
ben de korkuyorum dogumdan.hadi birlikte korkalimsaka bi kanara sezeryan bildigin ameliyat.göbek kaliyo normal dogumda da sanci hissediyomussun diger acilar icin igne vuruyolarmis dogum yapan kosovali bi arkadasim anlatti.kestiklerinden haberi bile olmamis bi de normal dogum tabiki saglikli.nr.dogumla sislikler su vs hemen gidiyo dr demisti.sezeryan zaten mecbur kalinca yapiyolar öyle istege bagli mi burda bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?