Almanyada yasayan hamis bayanlar bakarmisiniz...

SeHNaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
4.860
22
156
39
Almanya
Ben Almanya´nin Frankfurt sehrinin kücük bir kasabasi olan Friedbergde yasiyorum.dün dr kontrolüm vardi dr uma dedim cinsiyeti ne dedim cok erken göremem dedi .ancak 20 haftaliken görülür dedi .sizler kac haftalikken ögrendiniz.almanyadaki tüm drlarmi böyle.lütfen bana akil verin napicam .bende ögrenmek istiyorum cinsiyetini artik .....

Son düzenleme:

aaa ben de Gießen'deyim. yarim saatlik uzaklikta.. Friedberg o kadar da kücük degil cnm bnm.. maalesef cinsiyet icin epeyce bekletiyolar arkadasim da 5.ayda anca ögrendi ama mesele doktoru bulmakta.. bazi doktorlar bizi sevmiyolar.ilk düsügüme doktorum sebep oldu :95: ben kanamam var diyorum bana terminsiz gelmeyin diyo mutterpass bile vermedi.bi arkadas da doguma kadar hebame diye bisey oldugunu duymamis bile.aslinda bunlari doktor anlatiyo, bilgilendiriyo..ben de halen iyi bi doktor ariyorum.korkuyorum artik...

Sanirim Almanya`daki tüm doktorlar böyle. Hem tam kesin olmadan söylemek istemiyorlar hem de kürtaj dönemi gecsin diye bekliyorlar galiba. Bence böylesi daha dogru cünkü ilk aylara yanilma payi yüksek oluyor.

ben 16 haftalıkken almanyada doktora gıttım cınsıyetı soyleyemem daha kucuk dedı. o hafta tr ye geldım dr. gıttım kız dedı. büyük boy ultrasonda cektı verdı resmi. heryerı bellı oluyor parmagını emıyordu kızım:) suan 19 haftalıgız

Eklentiler

• $IMG0107A.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 137

maassallahhh Allah nazardan saklasin... burda gittin mi tekrar doktora??

suan tr deyım cnm 6 ayda bır gırıs cıkıs yapıyorum almanyaya aılem almanyada , ben evlenınce tr yerlestım. orda dogum yapmak ıcın 2-3 aydan tekrar gıtcem almanyaya

bol seyahat eden bi bebek maassallahh burda dogum sartlari daha iyi galiba.bi arkadasim hem türkiyede hem burda dogum yapmis.tr'de olanlari anlatmayim yazik burdada ebeler elini tutup yalniz degilsin felan die ilgi gösterip sacini felan oksayinca dogumu biraktim yanimda giren arkadasimla bunlar ne iyiler diye muhabbete basladim diyo

Sanirim Almanya`daki tüm doktorlar böyle. Hem tam kesin olmadan söylemek istemiyorlar hem de kürtaj dönemi gecsin diye bekliyorlar galiba. Bence böylesi daha dogru cünkü ilk aylara yanilma payi yüksek oluyor.

evet cnm cok kücük bir yer degil friedberg o an sinirden ne yazacagimi bilemedigim icin kasaba diye yazmisim simdi bende güldüm kendime .demek bir tek ben degilmisim böyle ohh simdi icim rahatladi. hebame olayina gelincede ben ilk cocugumda hastanede dogum yaptikdan sonra ögrendim öyle bisey oldugunu.hastaneden cikmadan esim tüm hebame leri aradi zar zor bir rus bayanla anlastik eve o geldi.birde benim dr um türk düsün artik insan kendi vatandasina yardimci olur degil mi. oglumdayken cok ilgisizdi ama bunda cok ilgili bende seker cikti ondan galiba yada cok hasta kaybetti.neyse benle ilgili oldugu icin degiostirmekte istemiyorum .bende 20 haftalik olmayi bekliyecegim bakalim sonuc ne cikacak :)

masallh coook sekermis.sana hayirli dogumlar diliyorum cnm .

Son düzenleme:
regen cnm baya yakinmisiz sen almanyada dogup mu büyüdün yoksa benim gibi evlendikten sonrami buraya geldin

cnm kesinlikle burada dogum yapmani tavsiye ederim ben oglumu suni sanciyla dogurdum aciya dayaniksiz bir yapim vardir benim.hastaneyi inlettim cigliklarimla hahaha sonra epudiral taktirdim ebeleri göreceksin nasil kosuturuyolar benim icin sacimi oksiyan mi dersin terimi silenmi dersin cok memnun kalmistim

valla ben hastenede bi türk doktora denk geldim kadin dünyalar iyisiydi düsün doktor kanimi bile kendi aldi hemsireye birakmadi..onlarin bilmesi lazim aslinda zaten zorluklar yasadigimizi.eger memnunsan doktorun ne güzel..
Friedber'de sinava girmistim gördüm orayi.ben buraya sonradan geldim maalesef yaa o yüzden cok zorluklar yasadim halende yasiyorum öff... simdide her aksamki görevimi yerine getirip kaynanamlara gitcem.yalnizim burda ailem tr.de.. o yüzden bi bebise cok ihtiyacim var.. artik tutunsun istiyorum..

evet ilgilerini duydum bakalim insallah Allah'im iyilerle karsilastirsin. hastanemi de buldum bi doktoru bulamadim

Selam bayanlar bende almanyadayim benim doktorumda nasil diyim soguk bi tip bilmiyorum sormadan bisiy demiyo felan gicik oluyorum baska doktor ariyorum su ara

kizlar ben 12 haftalikken ögrenmistim kelebegimin cinsiyetini.ama benim doktorum her seferinde 4d ile bakiyo yani hani su ayrintili ultrason diyolar ya.ondan erken sölemis de olabilir ama doktorumdan okadar memnunumki hayatimin doktorunu buldum diyebilirim
ondan önce bende cok aramistim ama.gercekten iyi bi doktor bulmak hic kolay degil.

benım almanyadakı gıttıgım doktorda cok ıyı bır kadın.
burdakı yanı tr dekı pek güler yuzlu degıl ama zaten burda dogurmayacagım ıcın problem yapmıyorum. almanyaya gıdınce artık hastanede hangı doktor denk gelırse onda dogum yapcam.
acaba almanyada hastanede doguracagın doktoru secebılıyomusunkı. orda dogdum buyudum ama bu konuyu hıc arastırmamıstım. bı gıdınce arastırmam lazım

evet ilgilerini duydum bakalim insallah Allah'im iyilerle karsilastirsin. hastanemi de buldum bi doktoru bulamadim

CNM bende senin gibi sonradan geldim almanyaya cok zorluklar cektim.dil problemim hala var sagolsun esim cok yardimci bana onun sayesinde alisabildim buraya

Selam bayanlar bende almanyadayim benim doktorumda nasil diyim soguk bi tip bilmiyorum sormadan bisiy demiyo felan gicik oluyorum baska doktor ariyorum su ara

eger soguk bi tipse ve ilgisizce bencede baska bir dr arastir canim .ne kadarlik hamilesin suan

oo baya erken den ögrenmissin cnm ama surasini anlamadim her seferinde 4d de bakiyo demissin de hani liste veriylarya yapilacak testlerin orada 4 d ulstason 90 euro yaziyodu bende 7 aylikkn yaptrmak istedim istemezsen yaptrmiyosun ama sasirdim senin dr unun herdefasinda ondan bakmasina

cnm bilmiyorum ama herhalde drunu secebiliyorsunudr mesela ben türk bi ebeye denk geldim allahimseker gibi bir kaindi emekli olacakti eger olmadysa onu istiyecegim yine .

valla onu bilmem ama burdaki kat.krankenhaus'da Erkek doktor bi türkün dogumuna girince kadinin kocasindan dayak yiyo ben acil hastaneye gidince adam bakti tuhaf tuhaf gitti kadin doktor cagirdi.o da türktü, doktora sordum cünkü cok bekledim, o da olayi anlatinca ne güldüm ama hebame'ni seciyosun ama doktor sanirim hangi schicht olduguna bagli..

bakalım bende almanyaya gıdınce evg.krankenhaus gıtcem cunku bızım ordakı kat.krankenhausda dogum bölümü kaldırıldı. ögrenırım herseyı gıdınce. normal dogumdan korkuyom aslında sezeryan ıstıyom . bı yandan da normal dogurmak ıstıyom cok kararsızım

ben de korkuyorum dogumdan.hadi birlikte korkalim saka bi kanara sezeryan bildigin ameliyat.göbek kaliyo normal dogumda da sanci hissediyomussun diger acilar icin igne vuruyolarmis dogum yapan kosovali bi arkadasim anlatti.kestiklerinden haberi bile olmamis bi de normal dogum tabiki saglikli.nr.dogumla sislikler su vs hemen gidiyo dr demisti.sezeryan zaten mecbur kalinca yapiyolar öyle istege bagli mi burda bilmiyorum..

dr umu dövmüs yuhh artik ya diyecek bisey bulamiyorum.normal dogur cnm en iyisi normal dogum .cok sancin olursa epudiral takdirrsin olur biter .ben yine epudiral taktircam güle oynaya dogum yaptim valla cok memnun kaldim

korkmayin kizlar korkulacak bisey olsa bak 2 bucuk sene sonra yine hamile kalirmiydim ben hic ve cok korkak bi insanim normalde ve aciya dayaniksizim.normal dogum yapin derim eger sezeryana gerek kalirsa orasi baska tabi .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…