Almanyada yasayan hamis bayanlar bakarmisiniz...

tabii cnm sor yine de emin ol ama birinci üc ayin bitmis senin bu saatten sonra Allahin izniyle bisey olmaz.. hem bak iki tanelermis ne güzel birbirine destek olur onlar

sorduk bugün ama son defa kontrole cagirdi gitmeden iste cinsiyetleri slylemedi maalesef
ama olsun saglikli ikiside cok sükür gördüm iyi olduklarini icim rahatladi

sorduk bugün ama son defa kontrole cagirdi gitmeden iste cinsiyetleri slylemedi maalesef
ama olsun saglikli ikiside cok sükür gördüm iyi olduklarini icim rahatladi

hadi bakalim gözün aydin yaa maassallahhh ne güzel ikiz... ikiz bebek sahibi olmanin bi formulü var mi acaba???

Bakalim belli olacakmi benim bebisler 12haftalik olduk biz bu arada hamileyken türkiyeye giden oldumu kizlar aranizda benimkiler ikiz bilemiyorum yarin doktoruma soracagim tekrar

gecen sene ikizlerime hamileydim hollandadan arabayla turkiyeye gittim 1.5 aylikken hic bir sorunum olmadi allaha sukur surekli tuvalete gitmek ve arada mide bulantisi disinda.yine alti aylik hamileyken ucakla gittim ayaklarim sisti biraz giderken ama donerken havaalaninda ellerim ayaklarim bacaklarim kutuk gibi sisti cok kotu gecti yolculuk ayakkabilarim ayaklarima olmadigi icin ciplak ayak yurumustum ve cok soguk karliydi hava.sagsalim kucagina alirsin insallah bebislerini

hadi bakalim gözün aydin yaa maassallahhh ne güzel ikiz... ikiz bebek sahibi olmanin bi formulü var mi acaba???

Sagol canim darisi olmayanlarin basina insallah ben tedaviyle hamile kaldim en büyük formülü o bence

Bende korkmuyorum ya öbür aya 4 aylik olacaklar insallah umarimda bisey olmaz
3 saat yoldan ne olcak yani dolasirim ucakta felan ama iste son kontrolden sonra belli olacak tabi

canım hebame ne demek acaba?

anladım kızlar hebame ordaki ebeye deniliyor bende birşey duymuştum doğumdan sonra eve bakım için kadın seçme de oluyormuş ama nerde nasıl oluyor bilmiyorum.

anladım kızlar hebame ordaki ebeye deniliyor bende birşey duymuştum doğumdan sonra eve bakım için kadın seçme de oluyormuş ama nerde nasıl oluyor bilmiyorum.

evet canim eve gelip jimnastik felan yaptiriyo kaslar toparlansin diye.. nasil yapildigini tam ben de bilmiyorum sayim sana yine burdan yazarim..hem de iste o hebameyi kendin seciyosun..mesela burda bi kadin benim hamile arkadasima bi tane önermisti..hebame de müslümanmis..cok iyi davraniyomus diye..zaten güler yüzlü olmasi en önemlisi..krankenkasse karsiliyo hem de..

valla hamis olanlara sormak lazim ama onlarda epeydir ugramiyolar ben de daha beklemedeyim...

Selam kizlar,

bende 13 haftalik hamileyim, oglusum olucak. Ilk cocugum.

Okadar mutluyumki, havalarda ucuyorum sanki.

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…