tabii cnm sor yine de emin ol ama birinci üc ayin bitmis senin bu saatten sonra Allahin izniyle bisey olmaz.. hem bak iki tanelermis ne güzel birbirine destek olur onlar
sorduk bugün ama son defa kontrole cagirdi gitmeden iste cinsiyetleri slylemedi maalesef
ama olsun saglikli ikiside cok sükür gördüm iyi olduklarini icim rahatladi
Bakalim belli olacakmi benim bebisler 12haftalik olduk biz bu arada hamileyken türkiyeye giden oldumu kizlar aranizda benimkiler ikiz bilemiyorum yarin doktoruma soracagim tekrar
hadi bakalim gözün aydinyaa maassallahhh ne güzel ikiz... ikiz bebek sahibi olmanin bi formulü var mi acaba???
gecen sene ikizlerime hamileydim hollandadan arabayla turkiyeye gittim 1.5 aylikken hic bir sorunum olmadi allaha sukur surekli tuvalete gitmek ve arada mide bulantisi disinda.yine alti aylik hamileyken ucakla gittim ayaklarim sisti biraz giderken ama donerken havaalaninda ellerim ayaklarim bacaklarim kutuk gibi sisti cok kotu gecti yolculuk ayakkabilarim ayaklarima olmadigi icin ciplak ayak yurumustum ve cok soguk karliydi hava.sagsalim kucagina alirsin insallah bebislerini
taze hamis nasil acaba???
canım hebame ne demek acaba?valla onu bilmem ama burdaki kat.krankenhaus'da Erkek doktor bi türkün dogumuna girince kadinin kocasindan dayak yiyoben acil hastaneye gidince adam bakti tuhaf tuhaf gitti kadin doktor cagirdi.o da türktü, doktora sordum cünkü cok bekledim, o da olayi anlatinca ne güldüm ama hebame'ni seciyosun ama doktor sanirim hangi schicht olduguna bagli..
canım hebame ne demek acaba?
canım hebame ne demek acaba?
bana mi dedin tatlisim .vallahi ne zamndir giremedim buraya .cvp veremdim kimseye kusura bakmayinn(
ıch hab heute geburtstaaaaaaaaag
anladım kızlar hebame ordaki ebeye deniliyorbende birşey duymuştum doğumdan sonra eve bakım için kadın seçme de oluyormuş ama nerde nasıl oluyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?